Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Gru 2023 12:28 

Loty: 54
Kilometry: 69 463
srebrny
Mam do dyspozycji trzy noce poza miastem Tunis. I nie mogę się zdecydować, w którym z tych miast z tytułu tematu się zatrzymać? Pytanie do tych co byli, którą miejscowość wybrać i dlaczego?

Na początku chciałem zaliczyć obie, ale to będzie wiązało się z szybkim zwiedzaniem, a chciałem na spokojnie poczuć klimat tych miejsc.
Będziemy jechali pociągiem albo tymi ich taksówkami dalekobieżnymi: Louage

A może północ kraju i miasto Tabarka. Tam tylko Louage chyba
 Profil Relacje PM off  

Wyspa Afrodyty okołoweekendowo za 669 PLN 🌤️😎👣 Loty z Warszawy i 4 noce w hotelu Wyspa Afrodyty okołoweekendowo za 669 PLN 🌤️😎👣 Loty z Warszawy i 4 noce w hotelu
Gorące last minute❗ Tylko 1299 PLN za tygodniowe all inclusive na Riwierze Tureckiej 🍸🏖️🤭 Gorące last minute❗ Tylko 1299 PLN za tygodniowe all inclusive na Riwierze Tureckiej 🍸🏖️🤭
#2 PostWysłany: 22 Gru 2023 13:02 
Awatar użytkownika

srebrny
Susa. Ale myślę, że i tak zaliczysz w efekcie wypad do Monastyru bez problemu w tym zakresie czasowym ;)

Edyta: aj, wysłałem niechcący w trakcie pisania.

Wielką zaletą Susy jest muzeum oraz śródmieście - no miło się tam zwyczajnie pobłąkać, posiedzieć w knajpce, wejść na wieżę i popatrzeć z góry itd. Monastyr niby podobny, ale w sumie jakiś taki mniej ciekawy. Jest zamek, jest mauzoleum - ot, w sam raz na wypad z Susy. Acz w drugą stronę będzie równie ok, podejrzewam.
wersus79 lubi ten post.
wersus79 uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 22 Gru 2023 13:54 
Site Admin

Susa - większy wybór fajnych hoteli w dobrych cenach, bardziej żywe i w moim odczuciu prawdziwe miasto. Zwiedzić zwiedzisz spokojnie jedno i drugie, są bardzo blisko siebie, nie pomijaj Monastyru bo zamek jest mega, mauzoleum też spoko.
wersus79 lubi ten post.
wersus79 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość