Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: przechytrzyć mLinię
#1 PostWysłany: 08 Lis 2012 13:45 
Awatar użytkownika

niebieski
Jestem zadowolony z mLinii - wystarczy dzwonić z rana i wszystko uda się załatwić. Nigdy nie spotkałem się z przesłuchaniem tak jak w Aliorze, gdzie bank był bliski pytania o imię mojej zmarłej babci.
Jest jedna wada, cena. Z mojej cegiełki za 10 min płacę średnio 8zł, straszne, nie?
Już kilka razy udało mi się ich przechytrzyć dzwoniąc ze skype, wtedy cena połączenia jest znośna, za około 14min 1.4zł.
Niedługo czekają mnie 2 długie rozmowy, 2 reklamacje w sprawie słynnego już braku zwrotu za doładowanie telefonu prepaid. Znacie jakieś inne sposoby (inne voip? darmowe?) na tanie połączenie z mLinią?

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#2 PostWysłany: 08 Lis 2012 13:53 

Loty: 121
Kilometry: 264 274
Udać się do najbliższego oddziału i skorzystać tam z telefonu?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 08 Lis 2012 13:54 
Awatar użytkownika

niebieski
Po pierwsze to z komórki nie dzwoń na 0801 a na któryś z pozostałych - http://www.mbank.pl/o-nas/kontakt/
Jeżeli dzwoniłeś na stacjonarny i masz 80 gr/min to zmień operatora. ;)
Skype wyjdzie chyba najtaniej, albo skorzystaj z czegoś takiego jak http://zajfon.pl/ czy http://www.reklamofon.pl/ chociaż nie wiem czy zadziała. ;)

#4 PostWysłany: 08 Lis 2012 14:08 

polecam voipa, www.voipdiscount.com lub www.voipraider.com to drugie mam aktualnie jeszcze 10 dni aktywne i mogę Ci pomóc za free, napisz na norbi071@gmail.com
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 08 Lis 2012 14:23 
Awatar użytkownika

srebrny
Kup starter PLUSa z darmowymi rozmowami wewnątrz sieci. Jeden z ich numerów jest typowo PLUSowy i dzwoni się za darmo :) Numer to: 691 362 265. Sam tak robiłem, gdy byłem w PLUSie i nigdy nic nie płaciłem. Teraz mam abo w PLAY i nadmiar minut, więc też dzwonię bez patrzenia na zegarek.

#6 PostWysłany: 08 Lis 2012 14:36 

A ja wam radzę dzwonic z damowych serwisów na stajonrny numer - o ile pamietam mbank podaje taki numer do kontaktu

Serwis jaki umożliwia darmowe dzwonienie ze stacjonarnego na stacjonarny w PL to np. http://www.nonoh.net/ (poprawiłem adres na poprawny)

Jeśli nie działa bez zalogowania wystarczy zapytać jakiegoś znajomego który ma doładowane tam konto by wykręcił wam numer :)

Ostatnio edytowany przez llukasz, 08 Lis 2012 19:29, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 08 Lis 2012 17:09 
Awatar użytkownika

niebieski
llukasz napisał(a):
A ja wam radzę dzwonic z damowych serwisów na stajonrny numer - o ile pamietam mbank podaje taki numer do kontaktu

Serwis jaki umożliwia darmowe dzwonienie ze stacjonarnego na stacjonarny w PL to np. nonoh.com

Jeśli nie działa bez zalogowania wystarczy zapytać jakiegoś znajomego który ma doładowane tam konto by wykręcił wam numer :)

Kiedyś się tym bawiłem, nawet gdzieś mój temat na forum jest. Zazwyczaj darmowych jest tylko kilka minut, po tym czasie rozłącza. Do dzwonienia na mLinię potrzebne jest niestety minimum 15 : )

EDIT: znalazł się, za dużego odezwu nie było : )
darmowe-rozmowy-stacjonarny-stacjonarny-w-tym-polska,18,16968

szymonpoznan1 napisał(a):
Kup starter PLUSa z darmowymi rozmowami wewnątrz sieci. Jeden z ich numerów jest typowo PLUSowy i dzwoni się za darmo :) Numer to: 691 362 265. Sam tak robiłem, gdy byłem w PLUSie i nigdy nic nie płaciłem. Teraz mam abo w PLAY i nadmiar minut, więc też dzwonię bez patrzenia na zegarek.

ooo, to jest dobra wiadomość! Jeśli numer jest aktualny to całkowicie rozwiąże problem mLinii, dzięki Szymon!

#8 PostWysłany: 08 Lis 2012 19:29 

Maris83 napisał(a):
llukasz napisał(a):
nonoh.com

Strona zgłoszona jako dokonująca ataków!

Strona nonoh.com została zgłoszona jako strona stanowiąca zagrożenie i została zablokowana zgodnie z ustawieniami bezpieczeństwa.

Tego rodzaju strony mogą próbować instalować oprogramowanie wykradające poufne dane, używające komputera do pośredniczenia w atakach lub uszkadzające system.Niektóre szkodliwe strony celowo rozpowszechniają niebezpieczne oprogramowanie, ale większość z nich działa na serwerach, na które nastąpiło włamanie.

Więcej: http://safebrowsing.clients.google.com/ ... nonoh.com/

Pomyliłem adres

http://www.nonoh.net/
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 08 Lis 2012 19:30 

donmateo napisał(a):
llukasz napisał(a):

Serwis jaki umożliwia darmowe dzwonienie ze stacjonarnego na stacjonarny w PL to np. nonoh.com

Kiedyś się tym bawiłem, nawet gdzieś mój temat na forum jest. Zazwyczaj darmowych jest tylko kilka minut, po tym czasie rozłącza. Do dzwonienia na mLinię potrzebne jest niestety minimum 15 : )

EDIT: znalazł się, za dużego odezwu nie było : )
http://fly4free.pl/forum/darmowe-rozmow ... a,18,16968

szymonpoznan1 napisał(a):

ooo, to jest dobra wiadomość! Jeśli numer jest aktualny to całkowicie rozwiąże problem mLinii, dzięki Szymon!

Ja osobiście z systemu nonoh dzwonię i gadam godzinami i nic mnie nie rozłącza (niekiedy bywa że słychać swoje echo, ale da się przeżyć)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości