Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 15 Lip 2021 00:14 

-- 15 Lip 2021 00:06 --

Witam !

Od 23.07 na 3 dni będziemy nocować w Trogirze. Podczas sprawdzania atrakcji natknąłem się na następującą opcję:
https://trogir-travel.agency/excursions ... cnic-tour/

Czy ktoś był na takim wypadzie albo poleca podobne ? :)

Dajcie znać !

-- 15 Lip 2021 00:14 --

Dodatkowo znalazłem jeszcze jedną ofertę:

https://bluelagooncroatia.com/blue-lago ... om-trogir/

cena ta samo i miejsce, które się ogląda podczas wyprawy podobne. Jedyne różnica jest taka, że prawie cały statek jest wykupiony i są miejsce jedynie na 25.07...
 Profil Relacje PM off  

Tydzień w słonecznej Hiszpanii 🏝️ All inclusive w 4* hotelu w Benidorm za 2283 PLN Tydzień w słonecznej Hiszpanii 🏝️ All inclusive w 4* hotelu w Benidorm za 2283 PLN
Poczuj klimat Apulii ☀️ Loty do włoskiego Bari i noclegi w domku trulli za 768 PLN 😍 Poczuj klimat Apulii ☀️ Loty do włoskiego Bari i noclegi w domku trulli za 768 PLN 😍
#2 PostWysłany: 08 Sie 2022 19:48 

Loty: 128
Kilometry: 184 046
niebieski
te same rejsy są ze Splitu - cena na sezon 2022: 450 kun (60 euro)
rejs od 9:30 do 18:00, w cenie all inclusive napoje na statku (woda, sok, wino) i obiad

o miejsca nie ma się co martwić - na wybrzeżu Riva w Splicie stoją stanowiska od rana do nocy, gdzie można kupić te rejsy (różnią się chyba tylko długością przystanków na kąpiel i łajbą)

generalnie polecam, jak ktoś lubi takie rozrywki :) na blue lagoon sporo jeżowców (szczerze mówiąc nie widziałam tyle od 18 lat)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość