Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Sie 2016 02:22 

Poszukuję najtańszą opcję transportu z Lido di jesolo do Wenecji. Który transfer będzie najtańszy Bus,pociąg,prom/Wypożyczony samochód Bla Bla Car ? Transfer dla 5 osób.
 Profil Relacje PM off  

Warto 😍 Kolumbia z Warszawy od 2534 PLN 🔥 Dużo terminów, również na majówkę! Warto 😍 Kolumbia z Warszawy od 2534 PLN 🔥 Dużo terminów, również na majówkę!
Zimowa wycieczka do Aten za 689 PLN🏛️🇬🇷 Loty (piątek-poniedziałek) + noclegi ze śniadaniami 😍 Zimowa wycieczka do Aten za 689 PLN🏛️🇬🇷 Loty (piątek-poniedziałek) + noclegi ze śniadaniami 😍
#2 PostWysłany: 01 Sie 2016 02:38 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 389
Kilometry: 550 828
Psze uprzejmnie. http://www.atvo.it/allegati/linee/linea ... .08.16.pdf

40 euro za dojazd całej piątki do samej Wenecji, a także i z powrotem. Autobus 10A z samego Lido di Jesolo aż do Piazzale Roma w Wenecji. Jakby się nie starać, to dalej już samochodem czy autobusem nie wjedziesz.
Ruszamy TU, a dojeżdzamy TU. Dalej już tramwajem wodnym, albo piechotą.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 01 Sie 2016 10:08 

Dziękuję za odpowiedź :) 40 euro rozumiem w jedną stronę w 2 Strony 80 euro czy w Lido jest też dostępna wypożyczalnia samochodów i jaki był by koszt parkingu w Wenecji ? :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 02 Lis 2017 12:09 

Witam Forumowiczów. Szukam taniego transportu publicznego z Wenecji do Lido di Jesolo oraz z Lido di Jesolo na lotnisko Marco Polo. Co możecie mi polecić ? Uczestnicy: dwie osoby dorosłe i dwójka dzieci: 15 i 16 lat. Z góry dziękuję.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 02 Lis 2017 12:29 

Jechałem w sierpniu 2016 ich wersją Pks-u co prawda startowałem z samej Wenecji i jechałem do Lido di Jesolo i na 100% zatrzymywał się na lotnisku, w drodze powrotnej jechałem z Lido di Jesolo właśnie na lotnisko. Bilety kupowane w kasach bez wcześniejszej rezerwacji (ludzi mało nie było problemu z miejscami - szczyt sezonu). Cen dokładnie nie pamiętam nie było tanio chyba ok 8 euro/os co przy 4 osobach nie jest mało, ale w tych okolicach nic tańszego się nie znajdzie. Autobusy max co godzinę przynajmniej w sierpniu.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 02 Lis 2017 15:55 
Awatar użytkownika

Loty: 424
Kilometry: 457 207
srebrny
Bezpośrednio z lotniska Marco Polo do Lido di Jesolo kursuje autobus ATVO. Bilet w jedna stronę kosztuje 3,5€, który można kupić online na stronie ATVO: http://www.atvo.it/en-venice-airport.html

Aktualny rozkład: http://www.atvo.it/allegati/aeroporti/aeroporto_m_polo_-_lido_di_jesolo_dal_1.10.2017_al_24.03.2018.pdf

#7 PostWysłany: 01 Sie 2018 11:21 

Możecie podpowiedzieć jak to wygląda w praktyce ?
Transfer z lotniska do Lido ogarniam ale mój hotel jest 3km od głównej stacji - nie bardzo tyle iśc z bagażem.
Widziałem tam coś takiego jak lokalny bus - już w samym Liso przesiadam sie na inną linię miejską ?
Bilet kupować od razu czy na tą lokalną już na miejscu ?
Ewentualnie jaki byłby plus minus koszt taxi na te 3km ?
I ostatnie pytanko o przystanek na lotnisku na busa 10A - gdzie się kierować ?
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości