Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Maj 2012 23:14 

Loty: 68
Kilometry: 85 761
niebieski
podczas rezerwacji biletu ukazalo sie taki male cacuszko. stad pytanie na jakiej zasadzie to dziala?

Uwaga. Zmiana lotniska podczas przesiadki:
John F Kennedy Intl ( JFK ) > International ( EWR )

Zanzibar z all inclusive za 3891 PLN 👙👣🌊 Loty z Warszawy i ⭐⭐⭐⭐ hotel przy plaży 🏖️🍸 Zanzibar z all inclusive za 3891 PLN 👙👣🌊 Loty z Warszawy i ⭐⭐⭐⭐ hotel przy plaży 🏖️🍸
Zobacz Nowy Jork i odpocznij na Bahamach🛳️✈️ Loty z Warszawy i rejs za 4969 PLN 🍹🍺☕ Zobacz Nowy Jork i odpocznij na Bahamach🛳️✈️ Loty z Warszawy i rejs za 4969 PLN 🍹🍺☕
#2 PostWysłany: 02 Maj 2012 19:17 

niebieski
Najprawdopodobniej masz niezłą taryfę, ale musisz załatwić sobie sam transfer z JFK na EWR.

Mnie raz taki wypadł również, z tym, że zgrałem to z całym dniem na Manhattanie. W moim przypadku nie chciało mi się z walizkami latać na plecach, więc wypożyczyłem rano samochód na JFK i wieczorem oddałem na EWR. Koszt całej imprezy ok. $100, ale trzeba pamiętać, że miałem niecałe 12h i samochód do dyspozycji - dodatkowo to był weekend, więc nie było problemu z poruszaniem się po NY.

Jeżeli planujesz transfer, to zostaw sobie bezpiecznie najmniej ze 3h, szczególnie w godzinach szczytu.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości