Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 16 Lip 2025 19:11 
OFICJALNY PROFIL
Awatar użytkownika

Hej, wyflipowaliśmy i przygotowaliśmy kalendarz z opcją 3-dniowej przesiadki w Lizbonie od 1229 zł
- https://www.flipo.pl/pl/bilety-lotnicze/G-10038
- terminy: styczeń-czerwiec 2026
- stop ustawiony w drodze tan
- w cenie bagaże podręczne

Załączniki:
azory_tp.png
azory_tp.png [ 83 KiB | Obejrzany 609 razy ]
tp_pdl1.png
tp_pdl1.png [ 73.11 KiB | Obejrzany 609 razy ]
Flipo.pl – codziennie tanie loty i świetne oferty biletów lotniczych. Sprawdź naszą aplikację mobilną i blog podróżniczy Flipohity.pl pełen porad, inspiracji oraz pomysłów na niezapomniane wyjazdy! Znajdź swój kolejny lot z Flipo.pl!

Ostatnio edytowany przez Gadekk, 16 Lip 2025 20:21, edytowano w sumie 1 raz
Daty w tytule
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
piotrek_ uważa post za pomocny.

Wypoczynek w Dubaju za 2829 PLN ☀️🏙️ Loty PLL LOT i noclegi w 4* hotelu Queen Elizbeth Wypoczynek w Dubaju za 2829 PLN ☀️🏙️ Loty PLL LOT i noclegi w 4* hotelu Queen Elizbeth
Egipt na wypasie 🏝️ 5* all inclusive nad Morzem Czerwonym za 2739 PLN Egipt na wypasie 🏝️ 5* all inclusive nad Morzem Czerwonym za 2739 PLN
#22 PostWysłany: 16 Lip 2025 19:33 

HON fly4free
Ja mam taką propozycję. Może powstrzymajmy się od publikowania cen (taryf) trywialnie osiągalnych i niemających znamion jakiejkolwiek okazji. O co mi chodzi? O to, że każdy przedszkolak potrafi "klik klik" w Google Flights, otworzyć kalendarz, przejrzeć i wybrać "o, jaka świetna oferta za 1200 zł" WAW-PDL. No nie, to nie jest świetna oferta, ale przede wszystkim - to jest zwiększanie szumu informacyjnego. Zrobiłem eksperyment ile czasu zajmie mi znalezienie "świetnej oferty na przedłużoną majówkę". 10-15 sekund w GF? A potem przeniosłem się np. na skyscanner i w kolejne 30 sekund mam 29.04 - 6.05 2026. Tylko po co to tu wklejać? Ja wklejam dla przykładu, że nie warto powielać trywialnych wyników wyszukiwarek.
Załącznik:
nic.jpg
nic.jpg [ 14.96 KiB | Obejrzany 584 razy ]
 Profil Relacje PM off
16 ludzi lubi ten post.
Janek uważa post za pomocny.

#23 PostWysłany: 17 Wrz 2025 07:18 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Pojedyncze terminy w tej cenie w wakacje. Za ok 200 zł można zrobić dłuższy stop w LIS.

Załączniki:
waw ter.jpg
waw ter.jpg [ 58.62 KiB | Obejrzany 301 razy ]
waw pdl.jpg
waw pdl.jpg [ 61.54 KiB | Obejrzany 301 razy ]
 Profil Relacje PM off
5 ludzi lubi ten post.
JIK uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Proximic [Bot] oraz 8 gości