Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 243 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13
Autor Wiadomość
#241 PostWysłany: 10 Lut 2013 21:29 

Czy mozna sie jeszcze dopisac do grupy?
Probowalam napisac do Maris83, ale mam nieaktywna opcje PW - chyba musze sie wiecej udzielac na forum ;-)

Bede w Japonii w maju, 2 razy w Tokio 7-10/05/2013 i 21-23/05/2013
 PM off  

Tylko 1509 PLN za urlop na Gran Canarii 🌤️👙👣 Bezpośrenie loty i pobyt w dobrym hotelu Tylko 1509 PLN za urlop na Gran Canarii 🌤️👙👣 Bezpośrenie loty i pobyt w dobrym hotelu
Zostaw szarą jesień za sobą 🌫️✈️ ☀️ Wycieczka na słoneczny Cypr za 655 PLN 🌴😍 Zostaw szarą jesień za sobą 🌫️✈️ ☀️ Wycieczka na słoneczny Cypr za 655 PLN 🌴😍
#242 PostWysłany: 26 Kwi 2013 21:19 

srebrny
Witam lece do narity jutro miejsce 19a i powrot do rzymu rowniez miejsce te same.moze ktos z was tez leci?wybieram sie tylko do narity sluchajcie czy tylko gotowka mozna placic za pociagi?wychodzi na to,ze bede musial pieniadze wyplacic z bankomatu:)
 Profil Relacje PM off  

#243 PostWysłany: 27 Kwi 2013 07:54 

michcioj napisał(a):
Witam lece do narity jutro miejsce 19a i powrot do rzymu rowniez miejsce te same.moze ktos z was tez leci?wybieram sie tylko do narity sluchajcie czy tylko gotowka mozna placic za pociagi?wychodzi na to,ze bede musial pieniadze wyplacic z bankomatu:)

Z tego co pamiętam z moich przelotów to tak. Jak nie chcesz brać gotówki z bankomatu, to kup sobie w kantorze przed wylotem (raczej nie lotniskowym, bo tam z reguły kursy są nieciekawe). Na płatność kartą na miejscu raczej nie licz (poza odpowiednikiem naszej żabki i dużym sklepem z pamiątkami).

Park przy świątyni w Naricie piękny. Z chęcią wybrałbym się tam po raz kolejny.
Mam nadzieję, że służby imigracyjne przyzwyczaiły się już do ludzi latających AZ na kilka godzin. Mnie jak leciałem miesiąc później czekała w pokoiku obok dodatkowa rozmowa z szefem urzędasów (byłem jednym z pierwszych przy stanowiskach kontroli). Stracone ponad pół godziny i w kółko to samo pytanie, jaki jest cel wizyty. Nie mogli zrozumieć przylotu na 6,5h. Widziałem wtedy, że na taką rozmowę trafiło więcej osób z mojego samolotu i im poszło chyba szybciej, bo przyszli później.

Mój wpis na forum z pierwszego wyjazdu.
http://fly4free.pl/forum/japonia-na-kilka-godzin-alitalia,189,19385

Pełna wersja fotek jest u mnie na stronie. Też na razie tylko z pierwszego przelotu.
Podróżnik.info - Japonia Tokio Narita ekspresowo - promocja Alitalii za 65EUR

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 243 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 9, 10, 11, 12, 13

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 4 gości