Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1341 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 68  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 23 Sty 2014 16:47 

Loty: 155
Kilometry: 370 915
srebrny
Kadet napisał(a):
Uważajcie na zakupy online w Tesco. Ceny produktów, które dodajecie do koszyka nie są cenami ostatecznymi! Cena produktów brana jest z dnia dostawy a nie dnia zakupu (a klient nie zostanie o tym poinformowany). Także może się okazać, że nie będzie 15zł taniej a wręcz drożej.

Poza tym czasem przyworzą zamienniki produktów, bo akturat w dniu dostawy nie było. Można co prawda się nie zgodzić, ale na zdjęcie blokady z karty trzeba czekać...

Egipt w świetnej cenie 🌴🏖️ Tydzień all inclusive w 4* hotelu za 1947 PLN Egipt w świetnej cenie 🌴🏖️ Tydzień all inclusive w 4* hotelu za 1947 PLN
❗Nie przegap❗ Duża obniżka cen w Wizz Air 💗🦩 Świetne kierunki w supercenach od 143 PLN 🔥😍 ❗Nie przegap❗ Duża obniżka cen w Wizz Air 💗🦩 Świetne kierunki w supercenach od 143 PLN 🔥😍
#22 PostWysłany: 23 Sty 2014 17:09 

Loty: 316
Kilometry: 549 712
niebieski
czy tylko ja tam widze rabat 25 zl a nie 15?
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 23 Sty 2014 17:15 
Awatar użytkownika

Loty: 4
Kilometry: 5 374
niebieski
kakau napisał(a):
To dotyczy zazwyczaj promocji na dany artykuł i jest wyraźnie napisane, w czasie zakupu, kiedy ona obowiązuje.

Problem w tym, że wiele produktów w czasowych promocjach nie jest w ogóle oznaczonych jako promocyjne (na czerwono). Oczywiście zmiany cen nie są wyszczególnione i tak na prawdę trzeba przy kurierze porównywać listę zakupów z mejla z cenami z dostarczonego rachunku.
Na ostatnie 3 zamówienia w każdym coś się nie zgadzało. W ostatnim, co mi się zdarzyło pierwszy raz, nie zgadzała się nawet ilość produktów.
z.

#24 PostWysłany: 26 Sty 2014 22:46 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 45 226
niebieski
Kadet napisał(a):
Uważajcie na zakupy online w Tesco. Ceny produktów, które dodajecie do koszyka nie są cenami ostatecznymi! Cena produktów brana jest z dnia dostawy a nie dnia zakupu (a klient nie zostanie o tym poinformowany). Także może się okazać, że nie będzie 15zł taniej a wręcz drożej.

no to ładnie

Wole robić we frisco.pl tam dają też 15 pln i zawsze pewnie.. nie raz ko,żystalem trzeba tylko podawac inne emaile

#25 PostWysłany: 26 Sty 2014 22:58 

Loty: 158
Kilometry: 117 483
Jak dla mnie Tesco jest najdroższym marketem wśród wielkopowierzchniowych sklepów. Może to trochę subiektywne ale wśród moich znajomych też krąży taka opinia. Ja osobiście polecam zakupy w kauflandzie + możliwość skorzystania z gwarancji sprawnej obsługi przy kasie (jeśli oczekiwałeś w kolejce dłużej niż 5 min, należy się bon o wartości 5 zł). Wystarczy ustawić się w najdłużej kolejce i ten warunek można spokojnie spełnić. Myślę, że jeśli weźmie się różnice w cenie Tesco a Kaufland oraz ew. koszty dostawy + gwarancje Kauflanda. To wygrywają Niemcy. Jednak jeśli ktoś jest wygodny lub ma daleko do Kauflanda, to kto bogatemu zabroni :)

#26 PostWysłany: 26 Sty 2014 23:03 

niebieski
rattaman napisał(a):
Kadet napisał(a):

Poza tym czasem przyworzą zamienniki produktów, bo akturat w dniu dostawy nie było. Można co prawda się nie zgodzić, ale na zdjęcie blokady z karty trzeba czekać...

To akurat jest standard w internetowych sklepach, tak samo robi np. Alma24.
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 26 Sty 2014 23:13 

niebieski
ale przecież w tesco można zapłacić dopiero przy dostawie - kwotę zgodną z zakupami po uwzględnieniu decyzji o zamiennikach...
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 26 Sty 2014 23:29 

Loty: 285
Kilometry: 460 659
złoty
Jak sobie zmienicie lekko adres, to jest 25zł rabatu ;)
http://www.tesco.pl/ezakupy/ekupon25zl- ... zakupy.php

#29 PostWysłany: 27 Sty 2014 00:37 

Zbanowany
ciekawe czy kod działa jak wybiorę odbiór osobisty?
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 27 Sty 2014 10:24 
Awatar użytkownika

niebieski
Kadet napisał(a):
Ceny produktów, które dodajecie do koszyka nie są cenami ostatecznymi! Cena produktów brana jest z dnia dostawy a nie dnia zakupu (a klient nie zostanie o tym poinformowany).

Czyli sami pobierają wyższą kwotę z karty?

#31 PostWysłany: 27 Sty 2014 10:56 
Awatar użytkownika

Loty: 89
Kilometry: 152 724
niebieski
Łukasz napisał(a):
Kadet napisał(a):
Ceny produktów, które dodajecie do koszyka nie są cenami ostatecznymi! Cena produktów brana jest z dnia dostawy a nie dnia zakupu (a klient nie zostanie o tym poinformowany).

Czyli sami pobierają wyższą kwotę z karty?

Ja płaciłem przy dostawie. Miałem do wyboru albo zapłacić za całe zamówienie (według wyższego rachunku, który otrzymałem chwilę wcześniej) albo zrezygnować z całego zamówienia wypełniając jakiś formularz.
 Profil Relacje PM off  

#32 PostWysłany: 27 Sty 2014 11:58 
Awatar użytkownika

niebieski
Brzmi jak szantaż w przypadku pustej lodówki ;)

#33 PostWysłany: 27 Sty 2014 12:49 

cmmwdf napisał(a):
Jak dla mnie Tesco jest najdroższym marketem wśród wielkopowierzchniowych sklepów. Może to trochę subiektywne ale wśród moich znajomych też krąży taka opinia. Ja osobiście polecam zakupy w kauflandzie + możliwość skorzystania z gwarancji sprawnej obsługi przy kasie (jeśli oczekiwałeś w kolejce dłużej niż 5 min, należy się bon o wartości 5 zł). Wystarczy ustawić się w najdłużej kolejce i ten warunek można spokojnie spełnić. Myślę, że jeśli weźmie się różnice w cenie Tesco a Kaufland oraz ew. koszty dostawy + gwarancje Kauflanda. To wygrywają Niemcy. Jednak jeśli ktoś jest wygodny lub ma daleko do Kauflanda, to kto bogatemu zabroni :)

Zapomniałeś tylko i jednym, Kaufland ma zdecydowanie mniejszy asortyment niż Tesco. U mnie w Łodzi najdroższy jest np. Real, a Tesco ma całkiem ciekawe ceny.
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 27 Sty 2014 12:51 

kla7 napisał(a):
ciekawe czy kod działa jak wybiorę odbiór osobisty?

Sprawdź i opowiedz nam na forum, troszkę złośliwie zapytam - szkoda zapłacić za dowóz?! Dają palec to trzeba wziąć rękę...
Kurcze ludzie bez przesady, sknerstwo tez ma swoje granice.
 Profil Relacje PM off  

#35 PostWysłany: 27 Sty 2014 13:43 

przygus - ja tam nie chcę być złośliwy, ale bardzo łatwo przyszła Ci ocena, tylko czy na pewno słuszna?
Nie wszędzie dostarczają towar i wtedy można odebrać osobiście w najbliższym punkcie, który realizuje odbiory osobiste.
Jeżeli ktoś chce skorzystać z kodu, a do niego nie dostarczają, wtedy zostaje tylko odbiór osobisty.
Przeszedłem do kroku "szczegóły płatności" przy odbiorze osobistym i kod został zaakceptowany, a kwota zamówienia została pomniejszona o 25 zł.
Zatem odpowiadając na pytanie kla7 najprawdopodobniej kod działa również dla odbioru osobistego ;) .

Za kompletację zamówienia [opłata za odbiór osobisty] doliczają też jakieś grosze, mi doliczyło 48 gr.

PS Jeszcze dodam punkt z "pomocy" ze strony tesco:
"Jak skorzystać z usługi „Zamów i odbierz”, jeśli mieszkam poza obszarem dostaw?
Jeśli Twój domowy adres jest poza obszarem dostaw i chcesz skorzystać z usługi „Zamów i odbierz”,
wybierz przy rejestracji jakikolwiek adres w Twoim mieście, będący w obszarze dostaw.
Rezerwując termin dostawy wybierz opcję odbioru osobistego „Zamów i odbierz”."
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 27 Sty 2014 15:36 
Awatar użytkownika

niebieski
cmmwdf napisał(a):
Jak dla mnie Tesco jest najdroższym marketem wśród wielkopowierzchniowych sklepów.

Dla tego typu ocen przydatne są rankingi cen koszyków, np tutaj:
http://finanse.wp.pl/kat,1038023,title, ... omosc.html

oczywiście wszystko zależy od tego jaki koszyk jest typowy dla nas.
Dla mnie Kaufland bije konkurencję pod względem szybkości obsługi, której niestety te rankingi nie uwzględniają, a czas to też pieniądź ;) .

#37 PostWysłany: 27 Sty 2014 17:34 
Awatar użytkownika

niebieski
Kupowałem w Tesco online kilka miesięcy temu i nie było problemów.
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 27 Sty 2014 18:01 

Sprytne Tesco, nie ma w ofercie alkoholi ;)
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 27 Sty 2014 19:03 

Zbanowany
Cytuj:
Sprawdź i opowiedz nam na forum, troszkę złośliwie zapytam - szkoda zapłacić za dowóz?! Dają palec to trzeba wziąć rękę...
Kurcze ludzie bez przesady, sknerstwo tez ma swoje granice.

Dokładnie użytkownik przygus bardzo łatwo ocenił, tylko czy słusznie... ??

To odpowiem nie, nie szkoda zapłacić za dowóz, tyle że akurat pomimo iż do sklepu Tesco mam 5 minut drogi to ten hipermarket nie oferuje e-zakupów, więc nie mogę zamówić zakupów do domu. Mogę jedynie odebrać w innym mieście, gdzie mam po drodze jako odbiór osobisty, dlatego o to pytałam. Jeśli kod miałby nie działać to bez sensu, żebym zamawiała zakupy przez internet i odbierała je w innym mieście nic tym nie zyskując.

Ostatnio edytowany przez Gregggor, 27 Sty 2014 22:16, edytowano w sumie 1 raz
Łączę dyskusję w jeden wątek o kodach rabatowych do sklepów spożywczych online
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 07 Lut 2014 12:27 
Redaktor F4F

Kod zniżkowy o wartości 25 zł na e-zakupy w Tesco. Minimalna wartość zamówienia to 90 zł. Kod: dk56cx

Link: http://ezakupy.tesco.pl/pl-PL/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1341 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5 ... 68  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości