Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 49 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Teneryfa autobusem
#41 PostWysłany: 08 Mar 2025 20:33 

złoty
A apka ma tą samą funkcjonalność co karta? Chodzi mi o Ten+ WALLET.
 Profil Relacje PM off  

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#42 PostWysłany: 08 Mar 2025 21:06 

platynowy
Ten+ movil zdaje się.
Nie wiem jakiej funkcjonalności szukasz, ja kupowałem w niej tylko bilety jednorazowe. Wszystko działa.
 Profil Relacje PM off  

#43 PostWysłany: 08 Mar 2025 21:20 

złoty
Ze zniżką? Jest możliwość doładowania w apce portfela i następnie płacenia z niego za przejazd?

Nigdy nie interesowałem się apką, kartę (czy właściwie karty, bo mam kilka) mam odkąd Titsa przeszła z kart Bono na Ten+
Z dzisiejszego niedoładowania też tragedii nie robię, zawszę mogę doładować kartę przez www. Stwierdziłem tylko fakt, że w nowych automatach nie doładujesz karty, jak zabraknie papieru w drukarce (nawet jak nie chcesz wydruku).
 Profil Relacje PM off  

#44 PostWysłany: 08 Mar 2025 21:46 

platynowy
Tak, jest dostępny portfel z którego korzystasz kiedy chcesz. Niczym się ta apka nie różni od innych, takich jak mobilet itp.
 Profil Relacje PM off
Mar77 lubi ten post.

#45 PostWysłany: 09 Mar 2025 14:20 

srebrny
Aplikacja jest w porządku. Ma portfel który możesz doładować m.in. kartą. Możesz kupić wszystkie rodzaje biletów. Bilety oczywiście mają swoją ważność, ale jest ona dość długa - mam niewykorzystane bilety kupione w kwietniu 2024 i mają one ważność do kwietnia 2029.

#46 PostWysłany: 09 Mar 2025 16:13 

złoty
Ok, sprawdziłem apkę i widzę, że ceny w niej są normalne, bez zniżek, więc zostaję przy karcie. Chyba że coś robię nie tak, to niech ktoś mnie naprostuje.
 Profil Relacje PM off  

#47 PostWysłany: 09 Mar 2025 17:36 

platynowy
Doprecyzuj jakich zniżek.
 Profil Relacje PM off  

#48 PostWysłany: 09 Mar 2025 19:28 

złoty
Przykład I
Santa Cruz-Puerto de la Cruz
Cena regularna: 5,25 EUR
Cena z kartą ten+: 3,45 EUR

Przykład II
Santa Cruz-Costa Adeje
Cena regularna: 9,45 EUR
Cena z kartą ten+: 6,25 EUR
 Profil Relacje PM off
dg72 lubi ten post.

#49 PostWysłany: 11 Mar 2025 14:53 

złoty
Cytuj:
Przy okazji, po raz kolejny sprawdza się powiedzenie, że lepsze wrogiem dobrego
Nowy automat pojawił się na dworcu autobusowym w Santa Cruz... i już zdążył się popsuć :mrgreen:
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 49 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości