Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
To jest temat w luźnych na nabijanie się - dyskusję dot. innych aspektów działalności lotniska Radom RDO należy prowadzić tutaj port-lotniczy-warszawa-radom-temat-ogolny,1285,170933

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 498 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Następna
Autor Wiadomość
#441 PostWysłany: 09 Lut 2024 16:28 

Przypomniał mi się dowcip:

Na rynku zebrano mieszkańców, żeby przeprowadzić ankietę na temat seksu. Pada pierwsze pytanie:
- Kto współżyje codziennie proszę podnieść rękę.
Część ludzi podniosła rękę. Ankieter policzył i mówi:
- Kto współżyje raz w tygodniu proszę podnieść rękę.
Następnie podnieśli ręce współżyjący raz na 2 tygodnie, raz na miesiąc, itd.
W końcu ankieter mówi:
- Kto współżyje raz na rok, niech podniesie rękę.
- To ja, to ja - woła radośnie jakiś facet.
- To z czego się Pan tak cieszy?
- Bo to już jutro!
 PM off
5 ludzi lubi ten post.

Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍 Kolumbia w dobrej cenie 😎 Loty do Cali i Medellin od 2387 PLN 😍
Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊 Apulia na przedłużony weekend za 789 PLN 🇮🇹☀️ Loty do Bari + ⭐⭐⭐⭐ hotel z widokiem na morze 🌊
#442 PostWysłany: 16 Lut 2024 10:18 
Awatar użytkownika

niebieski
Ryanair na RDO - tego jeszcze brakowało ....

https://www.pasazer.com/news/464875/gos ... br6lE9acnE

#443 PostWysłany: 16 Lut 2024 10:29 

HON fly4free
chyba jednak trochę za wcześnie na otwieranie szampana
Cytuj:
Rozważamy możliwość uruchomienia lotów z Radomia, jednak w dalszej perspektywie. Na tę chwilę skupiamy się na działalności w Modlinie oraz Lotnisku Chopina.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#444 PostWysłany: 16 Lut 2024 17:18 

To jest za dużo słów, to się trzeba skupić, by zrozumieć...
 PM off  

#445 PostWysłany: 16 Lut 2024 18:01 
Awatar użytkownika

niebieski
ja też nie mam pojęcia czego tu nie rozumieć

#446 PostWysłany: 16 Lut 2024 23:55 
Awatar użytkownika

Loty: 19
Kilometry: 7 293
Ryan pewnie musiałby dostać jakąś "dotację" za promowanie lotniska, regionu czy cóś takiego. To połączenie uruchomi i z Radomia.
 Profil Relacje PM off
RKS1926 lubi ten post.

#447 PostWysłany: 17 Lut 2024 11:55 
Awatar użytkownika

niebieski
Zobaczymy co z tego wyjdzie. Póki co słabo to wygląda...

Ostatnio edytowany przez RKS1926, 17 Lut 2024 13:22, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#448 PostWysłany: 17 Lut 2024 11:59 

Artykuł sprzed prawie roku:

Cytuj:
Marcin Horała przyznał, że rozmowy toczyły się z 37 liniami lotniczymi. Radom nie wybrzydzał i walczył o każdego lowcosta. Na długiej liście znajduje się przewoźnik z Omanu – SalamAir, Jazeera Airways, Air Cairo, Ethiopian, Lubeck Air, czy Sky Alps.

Oprócz takiej drobnicy radomskie lotnisko rozmawiało także z większymi graczami. Negocjacje toczyły się z Wizzairem, Ryanairem, easyJetem, Turkish Airlines, Vuelingiem, Norwegianem, a także niemieckim Eurowings. Wszystkie te rozmowy, poza LOT-em, spełzły na niczym.

Te wszystkie rozmowy też były w toku. :lol:
 PM off  

#449 PostWysłany: 17 Lut 2024 13:03 

Cytuj:
Siatka połączeń radomskiego portu lotniczego ewoluuje, lecz na niekorzyść pasażerów. Itaka postanowiła wycofać z oferty Radomia wczasy na Krecie, a Anex Tour zakończy wcześniej niż planowano obsługę lotów czarterowych do Szarm el-Szejk.

Siatka połączeń bezpośrednich, zarówno regularnych, jak i czarterowych, lotniska w Radomiu nie może się „ustatkować”. Dla Wizz Aira „Radom to test”, który lotnisko wciąż zdaje. Węgierskie linie oferują loty jedynie do cypryjskiej Larnaki. W sezonie letnim PLL LOT rozkładowo będą latać tylko do Rzymu. Biura podróży ciągle eksperymentują z oferowanymi kierunkami. W zeszłym roku z nowy-stary Sadków obsłużył jedynie 103 418 podróżnych.
https://www.rynek-lotniczy.pl/wiadomosci/radom-itaka-skasowala-krete-szybszy-koniec-lotow-do-egiptu--20087.html

@RKS1926, czy twoja wrzutka o możliwym coś tam coś tam z Ryanairem miała to przykryć? :lol:
 PM off  

#450 PostWysłany: 17 Lut 2024 13:21 
Awatar użytkownika

niebieski
Tak, warsiawiak - rozszyfrowałeś mnie. Życie już nigdy nie będzie takie samo ...

#451 PostWysłany: 17 Lut 2024 13:25 

No nie będzie, radomiak. Wasz dział PR powoli przestaje mieć sens. :D
 PM off  

#452 PostWysłany: 17 Lut 2024 13:39 
Awatar użytkownika

niebieski
nie jestem żaden radomiak ! Możesz mnie wyzywać od najgorszych, ale nie obrażaj mnie proszę !

#453 PostWysłany: 17 Lut 2024 13:43 

Nie rozumiem języka plemiennego. Wróćmy może do nabijania się z RDO. :D
 PM off  

#454 PostWysłany: 17 Lut 2024 14:02 
Awatar użytkownika

niebieski
w takim razie już beze mnie .
bawcie się sami.

#455 PostWysłany: 17 Lut 2024 14:04 

Cieszę się, że w końcu zrozumiałeś o czym to jest temat i nie będziesz już tu wklejał to, co ci dział PR kazał ;)
 PM off
2 ludzi lubi ten post.

#456 PostWysłany: 28 Lut 2024 16:14 

Cytuj:
Siatka połączeń radomskiego portu lotniczego znów się pomniejszyła. Z systemu rezerwacyjnego Polskich Linii Lotniczych LOT zniknęła możliwość zakupu biletów lotniczych na rejsy do Podgoricy, co oznacza, że LOT nie będzie latał między Sadkowem a Czarnogórą.

Letnia sitaka połączeń LOT-u w Radomiu będzie skromna. Pasażerowie dwa razy w tygodniu, na pokładzie boeingów 737, będą mogli polecieć do Rzymu oraz raz w tygodniu do Ochrydy, Prewezy oraz Tirany.
https://www.rynek-lotniczy.pl/wiadomosci/radom-lot-skasowal-podgorice--20197.html

Jeśli jest tu ktoś od Księgi Rekordów Guinessa czy z wikipedii, to proszę pamiętać, że trzydniowy tydzień pracy jako pierwszy na świecie wprowadził RDO.
 PM off
4 ludzi lubi ten post.

#457 PostWysłany: 28 Lut 2024 16:27 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 568
Kilometry: 861 604
Ja teraz zaczynam odliczanie do skasowania Ochrydy... ;)

#458 PostWysłany: 28 Lut 2024 16:42 

W razie czego można zrobić durnoloty Radom-Okęcie-Modlin i to ze trzy kółka jednego dnia.
 PM off  

#459 PostWysłany: 28 Lut 2024 19:35 
Awatar użytkownika

platynowy
Parafrazujac:
Spieszcie się na durnoloty z RDO, bo tak szybko odchodza...
 Profil Relacje PM off  

#460 PostWysłany: 28 Lut 2024 22:40 

złoty
Anonymous napisał(a):
Jeśli jest tu ktoś od Księgi Rekordów Guinessa czy z wikipedii, to proszę pamiętać, że trzydniowy tydzień pracy jako pierwszy na świecie wprowadził RDO.
Do rekordu jeszcze daleko. Na poprzednim radomskim lotnisku przez kilka miesięcy funkcjonował zero dniowy tydzień pracy :lol: .

Rzym zapewne jeszcze się trzyma na wycieczkach i pielgrzymkach. Tylko ciekawe jak długo...
 Profil Relacje PM off
szpaczny lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 498 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości