Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 26 Mar 2012 17:07 
Awatar użytkownika

Cytuj:
uż jestem zabookowany do wakacji praktycznie maksymalnie

Podobnie jak ja z tym,że ostatni powrót 15 maja a potem okupuje się w domu przed kompem do września i nawet darmowe bilety mnie skuszą.
 Profil Relacje PM off  

Egipska przygoda 🌴 5* hotel z aquaparkiem w Hurghadzie 🏊 All inclusive za 1965 PLN Egipska przygoda 🌴 5* hotel z aquaparkiem w Hurghadzie 🏊 All inclusive za 1965 PLN
Liga Mistrzów na Spotify Camp Nou❗ Loty i wejściówa na mecz FC Barcelony za 1337 PLN 🔥😮 Liga Mistrzów na Spotify Camp Nou❗ Loty i wejściówa na mecz FC Barcelony za 1337 PLN 🔥😮
#22 PostWysłany: 26 Mar 2012 17:40 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Najgorszą opcją jak może być, to jak jest już coś zaplanowane i zapłacone, a tutaj nagle pojawia się kolejna (super!!!) okazji i trzeba podjąć decyzję upchać to w grafik czy może olać ;)
Co do samego uzależnienia to od 2010 roku, jest to mój nałóg oraz moje nowe hobby :)
Jeżeli chodzi o koszta, to zazwyczaj przelot jest najtańszą rzeczą z całej wycieczki. Dobrze że ostatnio pojawiają się promocje na noclegi i idzie złożyć coś bardzo taniego, gdzieś bardzo daleko.
Pozdrowienia dla wszystkich maniaków i do zobaczenia na szlaku.

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 27 Mar 2012 21:42 
Awatar użytkownika

srebrny
taaa. Znajomi też nie chcieli wierzyć, a tym bardziej lecieć. Jak jednak obróciłem "po krewetki" do Sandefjordu to wszyscy gremialnie chcieli śmigać "na pizzę" do Forli. To i polecieliśmy. I teraz się dowiaduję z innych źródeł jacy to podróżnicy z nich :lol:

#24 PostWysłany: 27 Mar 2012 22:15 

niebieski
Heh, jak to czytam to widzę też swoje przeżycia. Gdy opowiadam o kosztach przelotu czy noclegu znajomym, to nie jestem do końca pewny czy mi wierzą. Namówienie kogokolwiek na wspólną wycieczką czasami graniczy z cudem. Z racji, że rezerwacje robi się z wyprzedzeniem, często słyszę: "Ja nie wiem co będę robić w weekend, a co dopiero za 2 miesiące". Najgorsze, że ostatnio z 3 osób, które "na bank" miały lecieć i były bardzo chętne, wyłamało się 2 i leciałem tylko z kumplem, który nigdy nie zawodzi. Takiego czegoś bardzo nie lubię, bo bilety się zmarnowały i trzeba było rezygnować z super hotelu na booking.com i kombinować coś na szybko. Co ciekawe, nic tym osobom tak naprawdę nie wypadło, po prostu niektórych faktycznie "nie ciągnie w świat", ale delikatnie chyba się zmienia mentalność niektórych, bo teraz inni znajomi mnie namawiają na wspólny wypad do Londynu i wyszukania biletów i chyba pomogę i polecę, mimo że byłem 3 razy w ciągu 12 miesięcy. Bo my uzależnieni forumowicze zawsze pomożemy innym w tanim podróżowaniu :]

Często również słyszy się coś takiego: "Jak wygram w totka to wtedy będę podróżować po całym świecie." Jak na ironię, wcale w totka nie trzeba wygrywać, tylko zacząć to robić. :D
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 28 Mar 2012 09:15 

To prawda, moi znajomi też nie chcą się dać namówić, a jak mówię, że mam lot do Mediolanu za 4 zł to patrzą jak na wariatkę. Wszyscy uważają, że szastam pieniędzmi, a to takie grosze, że żal nie kupić i nie zobaczyć świata :)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 25 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości