Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Cze 2014 14:17 

Loty: 10
Kilometry: 24 346
Planuję wycieczkę do Kanady w układzie przylot na wschód i podróż samochodem i/lub pociągiem i samolotem na pewnych odcinkach przez całą Kanadę na zachód do Vancouver. Alternatywnie w drugą stronę. Tym samym czeka mnie co najmniej 1 przelot wewnątrzkrajowy.
Czy ktoś zna jakieś tanie linie operujące na terenie Kanady? Jedyne co znalazłem to WestJet ale do linii typu Ryanair chyba nie można ich zaliczyć.
 Profil Relacje PM off  

Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐 Rendez-vous w Paryżu ♥️🍷 Zbiór lotów do francuskiej stolicy od 168 PLN 🇫🇷🥐
Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN Greckie wczasy z parkiem wodnym 🏊‍♂️🌊 Tydzień all inclusive na Zakintos za 2704 PLN
#2 PostWysłany: 07 Lip 2014 14:52 

WestJet to ta tańsza linia. Air Canada jest dosyć droga, a loty do/w samej Kanadzie chyba jedne z najdroższych na świecie. Jeszcze nigdy niestety nie udało mi się znaleźć lotu do i wewnątrz Kanady tańszego od tego samego typu lotu w USA.
vanin lubi ten post.

#3 PostWysłany: 19 Sie 2014 16:48 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 228
Kilometry: 534 135
Po Kanadzie operuje także linia Porter - > strona przewoźnika

https://www.instagram.com/jiku_ty_dziku/
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość