Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 06 Lut 2015 12:40 
Awatar użytkownika

Mam takie pytanie.

Szukam sobie lotu na google flight. Po znalezieniu połączenia dobrej cenie próbuję je znaleźć w Kayak.pl ale cena jest inna (Wyższa) niż w google flight.

Z czego to wynika? Coś robię źle? Czegoś nie wiem?
 Profil Relacje PM off  

Wypoczynek w Dubaju za 2829 PLN ☀️🏙️ Loty PLL LOT i noclegi w 4* hotelu Queen Elizbeth Wypoczynek w Dubaju za 2829 PLN ☀️🏙️ Loty PLL LOT i noclegi w 4* hotelu Queen Elizbeth
Egipt na wypasie 🏝️ 5* all inclusive nad Morzem Czerwonym za 2739 PLN Egipt na wypasie 🏝️ 5* all inclusive nad Morzem Czerwonym za 2739 PLN
#2 PostWysłany: 06 Lut 2015 12:43 
Awatar użytkownika

niebieski
przyczyn może być wiele ale najpewniej google nie zaktualizował cen...
wrzuć może jakiś przykład?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 06 Lut 2015 12:46 
Awatar użytkownika

Mam np. Warszawa - Kathmandu za 2019 zł w Google Flight. Ten sam lot w Kayak.pl kosztuje 2800 zł...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Lut 2015 13:09 
Awatar użytkownika

niebieski
nie podałeś dat więc trudno cokolwiek powiedzieć
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 06 Lut 2015 13:44 

kayak.pl szuka tego lotu w Polskich OTAch ktore byc moze nie wspieraja tej lini itp.
na dole masz mozliwosc przeskoczenia do innego kraju, z tego co kiedys widzialem najwieksze bazy a zatem najlepsze rezultaty masz na kayakach niemieckim i amerykanskim
sprobuj tam a jak nie to bezposrednio na jakims filipie
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości