Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Sty 2012 14:29 

Szukam taniego lotu z PL (preferowane: WAW, LCJ, POZ, KRK, KTW) do Maroko (preferowane: RAK, FEZ) na koniec lutego/początek marca na 7-10 dni dla dwóch osób. Możliwe wszelakie kombinacje wylotu i powrotu, nocleg na lotnisku też nie straszny. :) Generalnie szukam od jakiegoś czasu, ale ceny nie powalają ostatnio...
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Gruzińską Drogę Wojenną 🇬🇪 Loty z Warszawy i wynajem samochodu za 575 PLN (✈️+🚗) Odkryj Gruzińską Drogę Wojenną 🇬🇪 Loty z Warszawy i wynajem samochodu za 575 PLN (✈️+🚗)
Kraj sushi, ramenu i sumo 😍 Loty do Japonii (z bagażem rejestrowanym) od 2842 PLN 🛫🇯🇵 Kraj sushi, ramenu i sumo 😍 Loty do Japonii (z bagażem rejestrowanym) od 2842 PLN 🛫🇯🇵
#2 PostWysłany: 13 Sty 2012 14:10 

ja jestem w podobnej sytuacji. szukam od poczatku marca. w gre wchodzi tez Berlin
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Sty 2012 14:14 

Ja kupiłem 10-17 luty easyjetem z Berlina do Agadiru. Wyszło nieco ponad 500zł/osobę, ale bookowaliśmy w ubiegłym roku.
Hotel mamy ze świątecznej promocji hotels4u :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Sty 2012 14:48 

Popatrzcie:

5 marzec: Kraków - Madryt - Maarrakesh (Ryanair)
12 marzec: Marrakesh - Madryt (Ryanair) - Katowice (Wizzair)

jakieś 2 tygodnie temu zapłaciłem w okolicach 500 zł, teraz pewnie jest już drożej. Ze względu na krótki wypad chciałem uniknąć spania na lotnisku / postoju w jakimś mieście, ale jeśli wam to nie przeszkadza, to kombinujcie z lotami przez Mediolan (z tego co pamiętam to z Mediolanu były bardzo tanie loty do Maroka). Inne miasta z dobrymi cenami do Maroka (2 tygodnie temu) to Londyn (Luton), Paryż, Madryt i Rzym. Polecam też wyszukiwarkę na fly4free (ale tylko jeśli chcecie uniknąć zbyt długiego czekania na lotnisku, jeśli postój wam nie przeszkadza to lepiej szukać z pominięciem wyszukiwarki).
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 13 Sty 2012 15:29 

niebieski
Wylot z Poznania, krótka nocka w drodze powrotnej.

Kod:
   Ryanair      Poznan (POZ)      London (Stansted) (STN)      Sun, 4 Mar   10:40   11:40   2h 00   14.57   EUR
   Ryanair      London (Stansted) (STN)      Fez (FEZ)      Sun, 4 Mar   16:30   19:50   3h 20   21.78   EUR

Kod:
   Ryanair      Fez (FEZ)      London (Stansted) (STN)      Sun, 11 Mar   20:15   23:35   3h 20   38.97   EUR
   Ryanair      London (Stansted) (STN)      Poznan (POZ)      Mon, 12 Mar   07:15   10:15   2h 00   14.57   EUR
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości