Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 16 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Lip 2015 18:36 

Cześć! :) Mam 26 lat i chcę zwiedzić Tajlandię w styczniu :)
Planuję wyprawę na okres około 3 tygodni, plan wycieczki jest w trakcie przygotowywania: zarówno zwiedzanie miejsc z listy must-see, jak również odkrywanie mniej popularnych miejscówek + wypoczynek na plaży. Jestem otwarta na wszystkie propozycje, chętnie również podczepię się pod jakąś grupę, która wybiera się w podobnym okresie.

To moja pierwsza wyprawa do Azji, więc chcę zobaczyć jak najwięcej, zatem drogie hotele odpadają.

Jeśli ktoś jest zainteresowany - proszę o kontakt :)
Dominika

PS: Najlepiej Warszawa/mazowieckie, chciałabym się zapoznać przed wyjazdem :)
 Profil Relacje PM off  

Egipski luksus przy rafie koralowej 🐠🌴 All inclusive w 5* hotelu Novotel za 2699 PLN 🥰 Egipski luksus przy rafie koralowej 🐠🌴 All inclusive w 5* hotelu Novotel za 2699 PLN 🥰
Urlop na marokańskim wybrzeżu 😎 Tydzień w Agadirze za 1184 PLN🌊 Urlop na marokańskim wybrzeżu 😎 Tydzień w Agadirze za 1184 PLN🌊
#2 PostWysłany: 05 Lip 2015 12:25 

Hej, niestety nie mogę odpisywać na wiadomości - przynajmniej z poziomu iPada.

Zatem info tutaj: interesuje mnie tylko przyszły rok, w grę wchodzi też luty, ale w tym roku już nie dostanę takiego dlugiego urlopu.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 27 Lip 2015 14:58 

Hej,

wygląda na to, że wymyśliłam sobie bardzo podobna wycieczkę na zimę 2016 (początkowo planowałam luty) i także szukam towarzyszy. Też chcę lecieć na 3 tyg do Tajlandi, z zamiarem zwiedzania ciekawych miejsc (interesują mnie zarówno zabytki jak i przyroda) oraz zaliczenia kilku pięknych plaż. Drogie noclegi też mnie nie interesują, luksusów nie potrzebuję.

Jeśli dalej szukasz towarzyszy to zostawię informacje o sobie (nie mogę wysyłać prywatnych wiadomości, bo mam za mało postów na forum):
Jestem kobietą mam 31 lat, niestety nie mieszkam w Warszawie tylko we Wrocławiu, jednak myślę, że jeśli będziemy chciały to i tak uda nam się spotkać i poznać. Kontakt: agijj@wp.pl

Pozdrawiam,
Aga
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 03 Sie 2015 13:14 

Loty: 20
Kilometry: 30 570
Hej, ja również szukam towarzyszy na 3-tyg. wyprawę do Tajlandii, którą chciałbym połączyć z Kambodżą i Laosem (spływ Mekongiem z Chiang Mai do Luangprabang, podobno super sprawa). Mam 25 lat, jestem z Gdańska i mam trochę doświadczenia w podróżowaniu na własną rękę. Jeżeli nikogo nie znalazłyście, to odezwijcie się na priv :)

PS. U mnie w grę wchodzi również styczeń, luty lub marzec 2016
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 04 Sie 2015 09:16 

@mp90

Niestety nie mogę do Ciebie napisać na priv, mam za mało postów na forum, ale mail do mnie jest w poprzedniej wypowiedzi.

Pozdrawiam,
Aga
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 12 Sie 2015 15:14 
Awatar użytkownika

Loty: 49
Kilometry: 99 772
Hej!
Nie będę oryginalny. Również planuję wstępnie podróż w te rejony w okresie styczeń-luty. Póki co robię rozeznanie za ile można tam dolecieć. Interesuje mnie Tajlandia i Kambodża. Macie już bilety może?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 17 Sie 2015 12:16 

Hej!

Jadę do Tajlandii razem z szóstką znajomych w wieku 24-26 lat . Mamy już bilety i będziemy na miejscu 22.01-08.02.
Jeśli chodzi o samą Tajlandię, nie mamy jeszcze żadnych konkretnych planów. Chcemy jednak zrobić sobie wycieczkę po Kambodży i Laosie.
W Kambodży chcemy odwiedzić Angkor Wat, a w Laosie kusi nas ten spływ Mekongiem.
Obecnie jesteśmy w fazie planowania rozpoczęcia planowania, ale jesteśmy otwarci na wspólny wyjazd na taką kilkudniową wycieczkę :) .
Jeśli jesteście zainteresowani takim dogadaniem się, proszę o kontakt :) Jesteśmy grupą młodych, otwartych i kontaktowych osób, więc na pewno się dogadamy!

Mój mail to gawronskifilip91@gmail.com
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 11 Gru 2015 15:59 

hej!
niestety nie mogę odezwać się do Was na priv, mam jeszcze za mało postów.
W Tajlandii będę w dniach 31 grudnia - 6 stycznia, a potem Kambodża.
Równiez szukam towarzyszy, jacyś zainteresowani?
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 15 Gru 2015 14:31 

siema,
ja lecę 15.01 z Warszawy do Tajlandii. Planowałem zrobić sobie 3-miesięczną wycieczkę (miesiąc Tajlandia, miesiąc Indonezja, miesiąc Filipiny). Inne kraje również wchodzą w grę, bo muszę jakoś zabić czas, który pozostaje do Euro2016.
Mam 25 lat, mieszkam w Sydney, ale wracam tam dopiero po Euro. W ten weekend będę w Warszawie na szkoleniu.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 15 Gru 2015 18:00 

hej, ja wybieram sie do Tajlandii, mam bilet na 11 stycznia, potem planuje kambodze i wietnam ewentualnie laos, tu szczegoly do uzgodnienia. Wykruszyla mi sie ekipa wiec narazie wyglada ze bede sam jesli ktos chce sie podlaczyc to jestem za. Na stale mieszkam w Szanghaju wiec towarzystwo rodaka mile widziane. Jak cos mozna pisac na maila
fidei_defensor@wp.pl
wechat: xpictianoc
w zeszlym roku podrozowalem rowniez po tajlandii, malezji, indonezji i filipinach.

#11 PostWysłany: 15 Gru 2015 22:08 

ja będę 16 stycznia w Bangkoku dopiero. Jak to nie problem to w to wchodzę.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 17 Gru 2015 11:16 

ok, to już mamy skład, są chętni na powiększenie grupy? :)

#13 PostWysłany: 21 Gru 2015 23:02 

Cześć,
Czy ktoś z was planuje być w Tajlandii w lutym, pomiędzy 5 a 20 ? Planuję podróż do Malezji i Tajlandii, wiem mniej więcej co chciałabym zobaczyć, ale nie ukrywam że fajniej byłoby zobaczyć się z kimś na miejscu.
Mam na imię Marta,26 lat, mieszkam w Warszawie, w razie czego proszę o kontakt maartaak@gmail.com
:)
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 02 Sty 2016 10:58 

Witam. Ja bede 18 stycznia w Bangkoku gdzie zamierzam zostac max 3 dni i wybrac sie na rajskie wyspy Thailandii. Po paru dniach skoczyc do Malezji na pare dni. W planach mam rowniez Indonesië ale nie wiem jak to wyjdzie na miejscu z czasem i pieniedzmi. Jestem otwarta na propozycje gdyby znalazl sie jakis chetny towarzysz lub towarzyszka :) mam 28 lat i jestem glodna wrazen
Najprostrza droga kontaktowa bedzie pewnie mail.
Katarzynawlodarz@hotmail.com
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 05 Sty 2016 12:40 

To ja od razu zapraszam osoby, które wybierają się w styczniu 2017 roku. Okres jaki mnie interesuje to 30 dni. Termin po sylwestrze, póki co powoli poluje na bilety, ale tych póki co jeszcze nie ma.

Dominika jak będziesz miała już gotowy plan to daj znać. :-) Chętnie zobacze co masz na liście chętnie część przygarnę. P
Pozdraiwm,.
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 27 Sty 2016 14:18 

Cześć wszystkim! Planuję wycieczkę do Tajlandii z kolegą na początku/ połowie lutego. Czasu coraz mniej, marzy nam się wypad większą fajną, zgraną ekipą, z którą i się zabawimy, wypoczniemy i pozwiedzamy, co by nie było nudno :) może już uzbierała się ekipa do której możemy dołączyć? :) (nasz wiek to 26 i 27 lat) zostawiam mejla ziolek.k@wp.pl
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 16 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości