Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Kwi 2016 23:11 

Cześć, szukam osób chętnych na wyjazd do Tajlandia/ Wietnam/ Kambodża w XII 2016. Planuje aktywne i zdecydowanie nie plazowe 3-4 tygodnie (mozemy zahaczyc o styczen 2017).

Plan podrozy do uzgodnienia - mysle o bezposrednim locie do Bangkoku lub Hanoi (ok 2000-2300zł w 2 strony) i pozniej podroz lokalnymi srodkami komunikacji, zycie lokalsa + low cost hotele/ hostele/ cokolwiek. Bilet chciałbym kupic nie pozniej niz do polowy maja (nawet jeżeli nie uda sie znalezc bardzo atrakcyjnych promocji).

Wiecej szczegolow na priv! Jestem otwarty na prpozycje
 Profil Relacje PM off
Ewa Zawada lubi ten post.

City break w chorwackim Zadarze za 799 PLN ☀️🌊 Loty z Warszawy + noclegi niedaleko centrum 😎 City break w chorwackim Zadarze za 799 PLN ☀️🌊 Loty z Warszawy + noclegi niedaleko centrum 😎
Majówka w hiszpańskim słońcu 🌊🌞 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem od 2589 PLN🍹🌴 Majówka w hiszpańskim słońcu 🌊🌞 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem od 2589 PLN🍹🌴
#2 PostWysłany: 21 Kwi 2016 00:45 

srebrny
Może Was jakoś zeswatam, bo widzę podobieństwo oczekiwań i terminu(grudzień),tylko kolega trochę się obraził na nasze forum "szyderców i pozerów" i rzadko tu zagląda, ale jak mawiał klasyk prawdziwego mężczyznę poznaje się nie po tym jak zaczyna :P W każdym razie oferta była taka
Łukasz Lewandowski napisał(a):
dwójka znajomych Ja (on 31 l. ) Ona (29 l.) szukamy ciekawych ludzi do wspólnego podróżowania najchętniej 2 osóby (optymalnie przy wypożyczeniu auta) w podobnym wieku z otwartą głową i spontanicznością czas podróży minimum 3 tygodnie do 1.5 miesiąca. Przylot do Bangkoku cena w obie strony po dzisiejszych cenach to 1800- do 2000 pln za lot reszta wedle lokalnych cen. Nastawiamy się na niski/tani standard noclegowy tanie hostele bungalowy namiot couch surfing itp. Chcemy jak najlepiej poznać miejscowych, miejscową kuchnie zwyczaje zabytki religie atrakcje dla turystów (podstawowe nie lubimy trzaskać selfi :))) ) resztę na spontanie raczej w poszukiwaniu offowych miejsc z naturą i miejscowymi klimatami bez spiny i planowania z dużym wyprzedzeniem jesteśmy otwarci na zmianę kierunku np gdy będzie na miejscu promocja lotów do chin czy Indii (reasumując wszystko się może zdarzyć :) Odezwij się koniecznie
Kto i czy się skontaktuje już nie wnikam ;)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Kwi 2016 06:06 

Dzieki :) widzialem wpis i z Lukaszem bede w kontakcie ale mimo wszystko postanowlem zalozyc wlasny watek.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 24 Kwi 2016 23:42 

Jestem zainteresowana, Miriam i Dawid Es ... jezeli plany sie nie zmienily czekam na priv :)

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Kwi 2016 06:08 

nice! jestesmy w kontakcie
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 25 Kwi 2016 21:46 

Dawid...wyslij mi rosze wiadomosc na jurewiczjustyna@gmail.com
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 09 Maj 2016 10:49 

hej proszę o kontakt jest już nas 2 osoby na 100% termin też ok info@co-working.com.pl
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 14 Cze 2016 10:46 

hej czy można sie podłączyć?:)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 09 Lip 2016 00:32 

Również byłbym zainteresowany jeśli nie ma jeszcze pełnej ekipy!
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 10 Lip 2016 16:26 

Cześć, szukam współtowarzyszy podróży w świat orientu :)
Nie mogę wysłać PW, odezwijcie się do mnie!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość