Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 41 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Lip 2015 23:52 

Hej. Szukam odważnej lub odważnych osob, którzy nie boja sie poznać kogos nowego.
Ostatnio mam wrażenie jakbym całe życie była w śpiączce. Zawsze żyłam dla kogos, a moje marzenia były na w " przyszłym roku". Zawsze marzyłam o podróżach. Kocham książki i pochłaniałam je w niebezpiecznym tempie, zatapiając sie w nich i to wystarczało do " przyszłego roku".
Niewiele wiem o podróżach, oprócz tego ze w końcu moge..... I tu problem nie wiem jak, z kim, ale bardzo chce... Wiec..... Moj adres to tamyka@wp.pl
 Profil Relacje PM off
zksm lubi ten post.

City break na Sycylii 🌋🍝 Krótki wypad do Katanii za 769 PLN City break na Sycylii 🌋🍝 Krótki wypad do Katanii za 769 PLN
Wietnam w świetnej cenie ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2240 PLN 🇻🇳 🍛 Wietnam w świetnej cenie ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2240 PLN 🇻🇳 🍛
 Temat postu: Re: Odważna wkoncu
#2 PostWysłany: 06 Lip 2015 14:38 

Trochę się interesowałem podróżowaniem, jednak z realizacją było zawsze gorzej. Coś podobnego poczułem w tym roku i już mam jakieś bardzo wstępne plany, jak i małe kroczki. Wysłałem na maila dłuższą odpowiedz. Na wycieczce chcę zwiedzać, oglądać, wypoczywać a nie czytać książki ;-)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Lip 2015 20:46 

Witam, to może?

kierunek Mołdawia - Kiszyniów - zwiedzanie kraju, po drodze wszystko co godne zwiedzenia. Wyjazd niskobudżetowy - posiadam samochód astra, disel. Szukam towarzyszy podróży, kontakt najlepiej - effata@wp.pl
Artur
ps. wszelkie plany podróży do uzgodnienia
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 10 Lip 2015 11:18 

platynowy
Mołdawia jest od dawna na mojej liście - kiedy planujesz wyjazd?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 12 Lip 2015 17:58 

hej,
najlepiej od połowy sierpnia
pozdrawiam, Artur
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 12 Lip 2015 22:15 

Cześć!
Jestem tu nowa, ale od kilku tygodni przeglądam forum w poszukiwaniu fajnych wakacji i również szukam towarzyszy podróży.
Wyjazd raczej niskobudżetowy. Mam jakieś doświadczenie w podróżach za granicą i jestem otwarta na propozycje :)
Kontakt na: kaska.tom3@gmail.com
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 17 Lip 2015 14:52 

Cześc również jestem tu nowa, mam 3 tygodnie wolnego w sierpniu 1-23 sierpnia, chciałabym wyjechac do Włoch, stopem lub samochodem. Nigdy nie stopowałam, ale we Włoszech byłam kilka razy, znam troche język. Konkretnego planu jeszcze nie mam, ale mogę opracować jeśli nie macie pomysłów. Chętnie dołącze do jakiejśc fajnej grupki. Mam 29,5 lat nie mam nałogów. W podróży planuję zwiedzać opalać się zachwycać się Włochami, minimum albo wcale imprezowania. Znajdzie się ktoś chętny?

hudba@gazeta.pl
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 22 Lip 2015 09:35 

Witajcie.
czy jedziemy razem zwiedzać Włochy ? od 2 sierpnia do 16 ? Monika ( 40 +)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 23 Lip 2015 11:48 

platynowy
No to klops, ja niestety w sierpniu nie dam rady :( dopiero we wrześniu coś planuję
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 23 Lip 2015 12:49 

Chętnie gdzieś pojadę ale czas mam dopiero pod koniec września :)
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 23 Lip 2015 12:50 
Awatar użytkownika

srebrny
zapraszam Agato do japoni
16-28 .09

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 24 Lip 2015 14:16 

Jeśli ktoś dalej szuka towarzyszki to jestem chętna i otwarta na propozycje wyjazdowe (cały sierpień). :)
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 25 Lip 2015 11:58 

Witajcie,
właściwie to podłączam się do wiadomości powyżej, kocham na 'większe' i 'mniejsze' podróże i szukam współpodróżnikow:-)
Mam wolne od 03-23.08.

Ania :)
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 25 Lip 2015 14:53 

Hej!

Poszukuje osoby towarzyszącej (najlepiej z Wrocławia) na wycieczkę objazdową w dniach: 7-24 sierpnia. Czy ktoś byłby chętny na wyjazd w takim terminie? Długość minimum 7 dni, w zależności od naszych chęci i zasobów materialnych :).
Najlepiej jakby osoba była w zbliżonym wieku, koniecznie niepaląca, z którą w czasie wolnym będzie można, oprócz odpoczynku, powłóczyć się po okolicy, zjeść coś, podyskutować itp. itd.
Potrzeby wakacyjne w skrócie: ciepło, cudne krajobrazy, najlepiej więcej natury i urokliwych zakątków niż kościołów ;p, interesująco i wesoło.

Kierunek to przykładowo: Bałkany, Południowe Włochy... Do dogadania :).

Agnieszka, lat 33

PS W autokarze nie muszę siedzieć przy oknie.

PS 2 Przykładowe pozycje (nie znalazłam zakazu z regulaminie umieszczania takich linków, więc chyba go nie łamię)
autokarem:
http://www.rainbowtours.pl/po-balkansku (08.08 - 17.08.2015 lub 15.08 - 24.08.2015)
http://www.rainbowtours.pl/balkany-sa-super (08.08 - 17.08.2015 lub 15.08 - 24.08.2015)
samolotem:
http://www.rainbowtours.pl/albania-i-ma ... inie-orlow (11.08 - 19.08.2015)
http://www.itaka.pl/wycieczki/wlochy/po ... OPOMA.html (09.08 - 16.08.2015, hm... moze)
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 25 Lip 2015 15:19 

Ja też chętnie się gdzieś wybiorę. Mam czas sierpień - 21 wrzesień, a potem od połowy października.
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 26 Lip 2015 11:41 

Hej ! Ponieważ moi burżujscy znajomi szukają wypadów all inclusive, a że jestem typem człowieka który woli coś zobaczyć niż leżeć dupą do góry pod hotelem postanowiłam poszukać jakiegoś towarzysza/towarzyski tutaj. Interesuje mnie wyjazd niskobudżetowy maks do 1,5 tys. Mam 24 lata, jestem bezproblemowa, bardzo pozytywna, z dość konkretnym charakterem i co najważniejsze nie znoszę narzekania :). Termin 2 tydzień sierpnia-nieokreślone. Jeżeli nie możesz znaleźć towarzyszki napisz, dogadamy się ! :)
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 26 Lip 2015 14:35 

Loty: 60
Kilometry: 100 164
Hej, a może ktoś chętny na Cypr? :)

Wyjazd środek października (dwa weekendy + 5 dni urlopu). Budżet około 1,5k, ze skokiem około 2-3 dni w Atenach :)

Wyjazd będzie bardzo aktywny, aczkolwiek myślę że znajdzie się też chwila na poleżenie na plaży :)

Mamy już 9 osób, akurat brakuje nam jeszcze jednej do kompletu
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 26 Lip 2015 16:39 

To może i ja dodam coś o sobie. Lat 32, z Warszawy. Poszukuję czegoś, rzecz jasna, niskobudżetowego :)
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 27 Lip 2015 18:58 

Cześć, może ktoś byłby chętny na 2tygodniowe zwiedzanie gruzji we wrześniu lub październiku?
 Profil Relacje PM off
leeloo lubi ten post.

#20 PostWysłany: 29 Lip 2015 18:38 
Awatar użytkownika

Szukam chętnej/chętnego towarzysza na urlop,
Termin - Wrzesień lub Październik,
Kierunek - dowolny aby było w miarę ciepło i nie padało :)
Ilość dni - 5-14
Typ wypoczynku - zwiedzanie, objazdówka, trochę odpoczynku
Budżet - do 3KPLN
Środek transportu: samolot lub samochód (dysponuje własnym)
Jestem z okolic Warszawy
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 41 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość