Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Lachicz/ Lahydż
#1 PostWysłany: 23 Kwi 2024 13:15 

Loty: 75
Kilometry: 136 048
niebieski
Ciekawa mała miejscowość, w której do dziś warsztaty ma mnóstwo rzemieślników. Osobiście udało mi się zajrzeć do jednego warsztatu podczas pracy kowalskiej, jako że nic nie kupiłem, chciałem zostawić parę AZN, pan wziął symbolicznie tylko 1 AZN. W miejscowości jest też małe muzeum etnograficzne, za zwiedzanie dałem parę AZN. W kolorowym meczecie kiedyś działała informacja turystyczna i było muzeum, na chwilę obecną jest zamknięte. Mały parking jest na wjeździe do miejscowości, płatny 1 AZN. Widziałem też drugi większy przy głównej drodze w połowie miejscowości, ale był całkowicie pusty.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi uważa post za pomocny.

🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙 🏛️Stolica filozofów i słońca ☀️🇬🇷 Przedłużony weekend w Atenach za 739 PLN ✈️💙
OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩 OKAZJA❗ Tydzień w Nowym Jorku od 3100 PLN 🇺🇸 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel przy Times Square 😱🤩
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość