Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Wrz 2015 19:13 

Loty: 127
Kilometry: 271 716
Jaką kartę sim do internetu polecacie w Armenii ?

Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN Gorące słońce Tunezji w zimie ☀️🏝️ 4* hotel na Dżerbie z all inclusive za 1638 PLN
Luksus i relaks na przedłużony weekend za 839 PLN 🇫🇷 😎 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel w Cannes 🌴 Luksus i relaks na przedłużony weekend za 839 PLN 🇫🇷 😎 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel w Cannes 🌴
#2 PostWysłany: 19 Paź 2015 16:35 

platynowy
Za 500 AMD kupisz kartę SIM prepaid w salonie sieci Vivacell (po aktywacji pozostaje saldo 450 AMD). Dziewczyna w salonie mówiła świetnie po angielsku i zapisała na kartce przydatne kody. Sieć ma prostą ofertę - 150 AMD dziennie za 100MB netu 3G, który po wykorzystaniu tego limitu zwalnia do 256kbps. Kartę można doładować w jednym z bardzo wielu automatów (jest wersja angielska).

Innych sieci nie używałem, ale oferty są porównywalne.
Jeśli wybierasz się do Armenii to zapraszam do lektury mojej relacji 5-dni-w-armenii,214,75913
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 17 Lip 2018 23:02 
Awatar użytkownika

Loty: 425
Kilometry: 667 983
srebrny
Oddam kartę Ucom, na której powinno być jeszcze dużo internetów i minutów. Ważna - przynajmniej - najbliższe 2 tygodnie.

#4 PostWysłany: 08 Cze 2019 08:50 

platynowy
Również odstąpię kartę Ucom, po przylocie do Armenii wystarczy doładować i aktywować pakiet internetu.

#5 PostWysłany: 01 Lip 2019 23:00 

Loty: 26
Kilometry: 67 603
srebrny
Polecam kartę VivaCell. Na lotnisku przed jak i za odprawa celną sprzedają karty z ofertą X i Y (w hali przelotów również inne pakiety). Za 2800 dramow jest 5 giga Internetu i trochę minut na rozmowy. Internet działa dość dobrze. Jedynie podczas wjazdu na Aragac były długie dziury w zasięgu. Gdzie indziej cały czas. Najczęściej H+ ale LTE też jest. Na H+ spokojnie można rozmawiać przez VOIPa.

https://www.mts.am/en/business-solution ... 8/06/08/XY

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 31 Maj 2023 11:08 

Na lotnisku jest kilka stanowisk, w których można kupić kartę SIM.

Ja kupiłem kartę SIM operatora za Viva-MTS (stanowisko tuż za halą odbioru bagażu) - taryfa "Y" za 2800 AMD, 10 GB Internetu na 30 dni (https://www.mts.am/en/individual-custom ... r--prepaid). Trzeba pokazać paszport i można płacić kartą.
Gadekk lubi ten post.

#7 PostWysłany: 08 Paź 2023 19:15 

Loty: 75
Kilometry: 136 048
niebieski
Wspomniany wyżej MTS w taryfie Y nieco podrożał, teraz już 3000 AMD. Stoisko jedno zaraz po kontroli paszportowej, drugie w ogólnodostępnej części terminalu lotniczego. Płatność kartą lub gotówką w AMD, $, €, Rub.

Są jeszcze dostępne taryfy X za 5000 AMD, oraz Unlimted nie pamiętam za ile. Poza tym jeszcze dwóch innych operatorów sprzedaje karty, także wybór jest.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 22 Wrz 2024 20:13 

Kupiony na lotnisku za kontrolą paszportową
UCOM - 20 GB - 3000 AMD - 30 Zlotych
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 01 Gru 2024 15:37 

Loty: 259
Kilometry: 344 651
niebieski
Sam po 5 rano kupowałem kartę SIM operator Viva - 15 dni (“TOURIST UNLIM”) bez limitu internetu za 2500 AMD to daje nam niecałe 26 PLN; możliwość płatności kartą, potrzebny paszport; dokładnie ten pakiet: https://www.viva.am/en/individual-customers/tariff-plans/tourist-unlim--tariff-plan
3 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

#10 PostWysłany: 24 Maj 2025 06:03 
Awatar użytkownika

platynowy
Mi sprzedawca nie zaproponował tej najtańszej taryfy VIVA, ale jak się o nią konkretnie zapytałem to nagle sobie przypomniał :-)

Druga ważna informacja. Sprzedawca poinformował mnie ze nie będę mógł udostępniać internetu z telefonu w tej taryfie. Nie jest to prawda i działa udostępnianie z telefonu Samsung.

Podaję aktualny link do najtańszej taryfy VIVA unlimited tourist za 2500 AMD na 15 dni.

https://www.viva.am/en/individual-custo ... ariff-plan
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
2 ludzi uważa post za pomocny.

#11 PostWysłany: 27 Maj 2025 12:21 

Miałam dokładnie tak samo, w moim przypadku chodzi o sprzedawcę na lotnisku, zaraz za odbiorem bagażu. Jak dopytałam o tę tańszą taryfę (a rozpiska była po ormiańsku, więc można było łatwo ją przeoczyć) to łaskawie o niej powiedział, ale straszył, że internet będzie dużo wolniejszy.
Internet działa super, tak samo hotspoty bez problemu (na iphone).
 Profil Relacje PM off
agnieszka.s11 uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości