Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Jaskinia Jomblang
#1 PostWysłany: 10 Mar 2024 17:22 
Awatar użytkownika

platynowy
Na forum znalazłem tylko jeden wpis z 2016 r. z nazwą tego miejsca w treści (i to od osoby dopiero planującej wizytę tamże), więc licząc optymistycznie na to, że może ktoś odwiedził tą jaskinię zapytam, czy da się to ogarnąć będąc solo? Chodzi mi o to, czy można przyjechać tam i dołączyć o jakiejś godzinie do innych, którzy się zgromadzili na zwiedzanie, czy też trzeba byłoby wykupić wycieczkę, np. w Yogyakarcie?
W opiniach na googlach widzę trochę narzekania na słaby dojazd - faktycznie trudno tam trafić?

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
 Temat postu: Re: Jaskinia Jomblang
#2 PostWysłany: 16 Mar 2024 22:05 

Loty: 193
Kilometry: 430 530
Byłem rok temu na grupowym tourze z Yogyakarty więc nie wiem jak jest z dołączaniem na miejscu, ponoć są jakieś limity dzienne i najlepiej przyjeżdżać tam z samego rana. (wyruszaliśmy o 5 rano z Jogji). Jeśli chodzi o dojazd we własnym zakresie to po tym co widziałem to tylko i wyłącznie skuter bo nic tam nie jeździ lokalnego. Zadupie totalne :D Atrakcja nie jest jakoś super ogarnięta, jest panocek siedziący przy stole i zbierający opłaty, więc bardzo możliwe, że jak odpowiednio wcześnie się zjawisz to cię wezmą ;)
 Profil Relacje PM off
tropikey lubi ten post.
tropikey uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość