Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Wrz 2016 15:52 

Cześć,

Szukam chętnych na 2-3 tygodniowy wyjazd do Indonezji lub Malezji. Nie byłam jeszcze w Azji, także mile widziany ktoś z większym doświadczeniem podróżniczym;)

Wymarzony wyjazd to sporo zwiedzania, aktywnie spędzonego czasu, trochę wypoczynku i zabawy. Mam 28 lat, także fajnie gdybyś był/była w podobnym wieku. Lubię poznawać nowych ludzi, mało marudzę i mam poczucie humoru. Szukam podobnych ludzi do przeżycia fajnej przygody:)

Ważne - przed ewentualnym wyjazdem chciałabym się spotkać, mieszkam w Warszawie, ale mogę też gdzieś dojechać.

Zapraszam zainteresowanych do kontaktu:)
Pozdrawiam,
Ania
 Profil Relacje PM off  

🌸🇫🇷Dzień Kobiet w Paryżu za 889 PLN 🌸🇫🇷 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel Mercure 😍 🌸🇫🇷Dzień Kobiet w Paryżu za 889 PLN 🌸🇫🇷 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel Mercure 😍
Złap oddech na Cyprze za 523 PLN 🌤️👣 Loty - dla wszystkich - z Warszawy i 3 noce w hotelu Złap oddech na Cyprze za 523 PLN 🌤️👣 Loty - dla wszystkich - z Warszawy i 3 noce w hotelu
#2 PostWysłany: 12 Wrz 2016 21:32 

Hej,

mam 22 lata, rowniez szukam kogoś do wspólnego podróżowania. W sumie to jest mi obojętny kierunek, założenie jest takie zeby to było coś więcej niż Europa, wiec pewnie padnie na Azje, bo chciałbym zobaczyć całkiem inna kulturę :)

Także jestem z Warszawy, jeżeli byłabyś zainteresowana to pisz na marcin.jam@gmail.com

Pozdrawiam,
Marcin
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 13 Wrz 2016 08:52 

Również byłbym zainteresowany.

Proszę o kontakt - michal.vc#gmail.com

Michał l.29
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 13 Wrz 2016 09:18 

Cześć,

Wstępnie byłbym zainteresowany. Jeżeli chodzi o Azję miałem przyjemność odwiedzić do tej pory Koreę Południową, Tajlandię, Kambodżę i Wietnam. W tym roku planowałem Chiny/Koreę Północną albo właśnie Malezję/Tajlandię ale nie udało zgrać się ze znajomymi.

Rocznik 86', Kraków.

Jeżeli masz już jakiś wstępny termin + plan wyjazdu pisz proszę na PW lub chef#vp.pl.

Pozdr. B.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 13 Wrz 2016 18:50 

Loty: 94
Kilometry: 139 004
Również jestem zainteresowany wyjazdem
lat 29, Kraków
Byłem w Indiach, Singapurze, Indonezji
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 12 Paź 2016 05:11 
Awatar użytkownika

Jeśli będziecie mieli jakieś pytania odnośnie Malezji, to piszcie do mnie - chętnie pomogę. Mieszkam tu od 4 lat i w wolnym czasie pomagam podróżnikom którzy się tu wybierają. Jakby co kontakt też przez Fb: https://www.facebook.com/zuinasia
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 29 Paź 2016 19:50 

ja również byłbym zainteresowany :) toom23@gmail.com mam urlop zaplanowany na 10.11 - 22.11 teraz szukam tylko jakiegoś ciepłego miejsca :D

#8 PostWysłany: 03 Lis 2016 13:34 

Cześć,

Jestem również zainteresowany wyjazdem nie wcześniej niż 20 listopada na maks 2 tygodnie, jeżeli byłby ktoś chętny proszę o kontakt.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość