Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Maj 2015 14:42 

Loty: 17
Kilometry: 15 969
Witam.
Już od kilku miesięcy "bawię się" się na portalu http://www.beerlovers.pl w zbieranie punktów. Na wstępie zaznaczę, że warunki do spełnienia, aby punkty wpływały na nasze konto są banalne.

Już na sam początek można zdobyć 25+5+10+15+10+10=75 punktów (punkty jednorazowe, na dołączonym zdjęciu mamy ową kolumnę, nie będę tłumaczył jak to zrobić bo to chyba jasne. Wszystko można zaznaczyć albo w profilu po założeniu konta, albo po prostu zrobić to co jest napisane)- warunki banalne (nie spotkałem się z jakąkolwiek weryfikacją danych).

Następnie mała instrukcja do zdobywania punktów cyklicznych:
1) Udostępnienie artykułu na fejsie (70 pkt w miesiącu=2 pkt za jedno udostępnienie)- logujemy się na jakiś fikcyjny fejsbuk, wchodzimy w obojętnie jaki artykuł na beerlovers i z lewej strony mam ikonkę "Podziel się", klikamy na nią 35 razy, otwiera się 35 okienek z potwierdzeniem udostępnienia, zatwierdzamy je i mamy już 70 pkt na koncie.
2) Twitnięcie treści(20 pkt w miesiącu= 2 pkt za jeden twit)- ta sama procedura jak wyżej, logujemy się na tweeta, wchodzimy w losowy artykuł i z lewej strony mamy "Tweetuj"- tutaj nawet nie trzeba nic potwierdzać tylko kliknąć w to 10 razy i tak oto mamy 20 punktów na koncie.
3) Podzielenie się artykułem przez email(2 pkt- raz w miesiącu)- w artykule w lewej strony klikamy wyślij e-mail, wpisujemy losowy i mamy 2 punkty
4) Przeczytanie 10 artykułów(5 pkt- raz w miesiącu)- Przeskakujemy z jednego artykułu na inny 10 razy i mamy 5 punktów
5) Porównanie piwa(5 pkt- 1 pkt za jedno porównanie)- Na stronie głównej na górze mamy zakładki, wchodzimy w "Piwa Świata", wybieramy obojętnie jakie piwo pojawia nam się większa zakładka u dołu ekranu i na niej klikamy Porównaj. Operację powtarzamy 5 razy i mamy 5 punktów.

Operacje 1),2),3),4),5), można wykonywać raz w miesiącu, więc jeśli zakładając konto dziś po zdobyciu całej puli tj. 75 punktów za wejście+powyższe operację od 1 do 5 (102 pkt)- mamy razem 177 pkt w 5 góra 10 minut roboty. Następnie powtarzamy operacje od 1 do 5 na początku czerwca(może być to nawet 01.06) i otrzymujemy kolejne 102 pkt- i tak co miesiąc.
Dodatkowo co jakiś czas wrzucają tam jakieś ankiety do wypełnienia i dają za to od 5 do 10 punktów więc czasem można wejść i sprawdzić.

I co najważniejsze: wymiana punktów na nagrody.
Na stronie głównej z górnych zakładek wybieramy "Gadżety piwne". Mamy tam zbiór wszystkich nagród, które możemy dostać wymieniając je na punkty. Przykłady to: koszulki, duże kubki, magnetyczny otwieracz na lodówkę, otwieracz gadająco- liczący, kufle, gry itd. Gadżety co jakiś czas zmieniają się, stare znikają, pojawiają się nowości.
Jeśli uzbieramy np. 300 punktów na koszulkę, klikamy "wymień punkty", wprowadzamy dane do przesyłki i kurier ups przywozi nam nagrodę w ciągu 30 dni. Sprawdzone, już kilka fantów doszło.

Może wygląda to mało pociągająco, ale poświęcając jakieś 10 minut raz w miesiącu, możemy zgarnąć całkowicie za darmo ciekawe prezenty. Dodam, że jakościowo jestem jak najbardziej zadowolony z całego asortymentu :)

Załączniki:
Beerlovers.jpg
Beerlovers.jpg [ 143.87 KiB | Obejrzany 3814 razy ]
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.
6 ludzi uważa post za pomocny.

Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️ Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️
Dwa tygodnie na Bali za 2881 PLN 😍🌴 Loty Qatar Airways w sezonie + ⭐⭐⭐ hotel z basenem 💦👙 Dwa tygodnie na Bali za 2881 PLN 😍🌴 Loty Qatar Airways w sezonie + ⭐⭐⭐ hotel z basenem 💦👙
#2 PostWysłany: 20 Maj 2015 15:07 

Loty: 116
Kilometry: 157 931
niebieski
Zapisałem się, nie dla nagród ale dlatego, że lubię browar to się też pobawie.
 Profil Relacje PM off
Katamaran lubi ten post.

#3 PostWysłany: 20 Maj 2015 18:46 

Loty: 17
Kilometry: 15 969
Ja teoretycznie też zapisałem się ze względu na browar, a wyszło jak wyszło :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 25 Sty 2016 11:55 

Witam, zapisalam sie do Beerlovers bo uwielbiam piwo,ale jak zdobylam pkt to wymienilam je na nagrode wyswietlil mi sie komunikat, ze w ciagu 30dni roboczych zostanie wyslana nagroda, a po ilu dniach dostaliscie nagrrode za zbieranie pkt? Prosze o odpowiedz z gory dziekuje ;)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Sty 2016 12:23 

platynowy
Nie pamiętam, ile to było dni, ale długo (mogło to trwać nawet powyżej miesiąca), nawet już o tym zapomniałem.
Któregoś dnia zjawił się kurier i przywiózł "gadający otwieracz" :lol:
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość