Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 29 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 10 Sie 2015 07:19 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Ja troche jestem dziwak, kocham podrozowac, zmieniac miejsca, gdy jestem dlugo w miejscu z kazda chwila mnie mocniej "nosi",
natomiast kompletnie nie lubie latac. W czasach szkoły sredniej, studiów - pakowalem, male autko rowno z dachem i objezdzalem cala Europe.

Dzisiaj moim marzeniem jest to co zobaczylem, pokazac teraz zonie, dziecku, ojcu :)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#22 PostWysłany: 10 Sie 2015 11:12 
Awatar użytkownika

niebieski
W sumie mój pierwszy lot samolotem był niemarzony :) Po prostu pewnego dnia tato przyszedł i powiedział: "Lecimy na mistrzostwa europy do Alicante. I polecieliśmy (w samolocie była z nami reprezentacja Polski - w obydwie strony).
Z niemarzonych rzeczy przytrafił mi się jeszcze na miejscu autograf Evy Longorii, ale to już niesamolotowa historia ;)

#23 PostWysłany: 10 Sie 2015 18:44 
Awatar użytkownika

srebrny
metia napisał(a):
W sumie mój pierwszy lot samolotem był niemarzony :) Po prostu pewnego dnia tato przyszedł i powiedział: "Lecimy na mistrzostwa europy do Alicante. I polecieliśmy (w samolocie była z nami reprezentacja Polski - w obydwie strony).
Z niemarzonych rzeczy przytrafił mi się jeszcze na miejscu autograf Evy Longorii, ale to już niesamolotowa historia ;)

a zdjecie zrobiles? to bym jeszcze zrozumial : )

Tony Parker :)
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 10 Sie 2015 18:49 
Awatar użytkownika

srebrny
W moim przypadku trzy doświadczenia:
- od małego marzyłem o zobaczeniu targów motoryzacyjnych we Frankfurcie, po latach odważyłem się kupić bilet na autokar i pierwszy raz samemu pojechać tak daleko (miałem jakieś 18 /19 lat)
- Sydney w całej okazałości, marzenie potęgowały opowieści dwóch znajomych, któyrz tam mieszkali. Po około 10 latach, udało się
- Tor F1 w Singapurze oraz wyścig F1 w Austrii - w tym roku dokończyłem dzieła.

ps...teraz to już chyba zostaje w największej sferze marzeń, własne RTW ;)
ps2..fajny temat;)

#25 PostWysłany: 10 Sie 2015 22:51 
Awatar użytkownika

niebieski
Moja mama często mówiła jak byłem mały, że "do Honolulu pojadę". Wtedy wydawało mi się, że to abstrakcyjnie brzmiące Honolulu to gdzieś między nibylandią, a narnią. Potem przez długi czas brzmiało mi jak miejsce, gdzie trzyma się wariatów (może dlatego, że zazwyczaj moja mama używała tego powiedzenia jak coś głupiego wymyślałem). Mimo, że tyle razy mi mama mówiła, że tam pojadę to niespecjalnie jej wierzyłem, ale trafiła się okazja i cóż było robić. Pozostało tylko pójść do mamy i powiedzieć:
- Pamiętasz jak mówiłaś, że do Honolulu pojadę? No to jadę! ;)

To było jedno z takich miejsce, gdzie sam fakt, że tam jestem, był ciekawszy niż samo miasto ;)

Ostatnio edytowany przez kiew, 11 Sie 2015 00:48, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
9 ludzi lubi ten post.

#26 PostWysłany: 10 Sie 2015 23:21 
Awatar użytkownika

niebieski
rw30 napisał(a):
metia napisał(a):

a zdjecie zrobiles? to bym jeszcze zrozumial : )

Tony Parker :)

Nie wiem, czemu wszyscy myślą, że metia jest facetem. Nie jest :P

Autograf Tony'ego Parkera był na liście, jak już się dowiedziałam, że lecimy i że będzie mecz z Francją. Autograf Evy pojawił się natomiast niespodziewanie w komplecie. Zrobienie zdjęć uniemożliwiła ochrona ;)

#27 PostWysłany: 10 Sie 2015 23:35 
Awatar użytkownika

srebrny
Chyba wielu z nas samo fly4free uczyniło niejedno niemarzenie - spełnionym marzeniem :) Np u mnie Brazylia choć nigdy nie była na liście 10 krajów do odwiedzenia w najbliższym czasie to nagle się stała pierwszym (za 900zł nie było wyjścia) i bardzo się spodobała.
Za miesiąc Hawaje, o których też nigdy za bardzo nie myślałem, że muszą być, już, teraz, zaraz, no ale jak trzeba było zagospodarować 9 wolnych dni pomiędzy wizytą w Chicago i NYC za mile z dopłatami 11,2$ to przez HNL było najbliżej :lol: :lol:

#28 PostWysłany: 11 Sie 2015 09:35 

niebieski
z marzeń, na które nie miałem wpływu, a po prostu "Wujostwo" mnie zabrało na wakacje - zobaczenie Golden Gate na żywo. Ciarki na plecach :)

Natomiast później lot na mecz Real Madryt - Manchester United. Kiedyś oglądało się tylko w TV, i marzyło by być na takim meczu. Dzisiaj 6-8 razy w roku jest to normalnością, jednak tego pierwszego razu się nie zapomina :)

#29 PostWysłany: 11 Sie 2015 10:34 

Loty: 524
Kilometry: 1 162 601
srebrny
ja staram się nie marzyć tylko planować :) w tej chwili nie ma chyba takiego miejsca, do którego nie da się dotrzeć - pozostaje kwestia pieniędzy (obecnie wymarzona destynacja to Antarktyda, o ile lot da się tanio ogarnąć do USH. to rejs na razie ma cenę zaporową)
- marzone i spełnione to niewątpliwie Australia
- spełnione niemarzone to wodospady Iguazu
- pamiętam jak chyba byłam już studentką w tv leciał jakiś program o Malediwach czy Seszelach, coś takiego. Wtedy z maślanymi oczami przeglądałam oferty biur podróży i mówiłam mamie, że za jakiś czas to wezmę nawet kredyt żeby tam polecieć ;) parę lat później trafił się Mauritius (trochę rozczarował), a 1,5 roku później Malediwy za cenę oczywiście o co najmniej połowę niższą niż wówczas w biurach podróży :)
correos lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 29 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości