Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 43 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 29 Cze 2016 09:54 
Awatar użytkownika

srebrny
@juggler5
To były przejściowe problemy, o czym już pisałem powyżej.
 Profil Relacje PM off  

Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥 Idealne miasto na hiszpański city break 😲🤭 Loty piątek-niedziela i noclegi w hotelu za 609 PLN 🔥
Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️ Dalekie trasy w Ryanair od 256 PLN 😍 Hiszpania, Portugalia, Maroko i Kanary ✈️
#22 PostWysłany: 29 Cze 2016 10:53 
Awatar użytkownika

Loty: 510
Kilometry: 1 229 791
niebieski
maczala1 napisał(a):
@Kara
Monument jest obecnie zamknięty ze względu na prace renowacyjne. Byłem i pocałowałem klamkę, znaczy się obejrzałem tylko z ziemii ale i tak fajnie się prezentuje. Dziwne bo nawet na ich stronie nie ma informacji, a o ile dobrze kojarzę z plakatu to przerwa ma być dłuższa.

Podobno troche ciasno jest na gorze Monument i ciezko robi sie zdjecia. Tak mi powiedzial kolega, ktory byl z plecakiem foto na gorze.

#23 PostWysłany: 29 Cze 2016 19:22 
Awatar użytkownika

srebrny
@Aga_podrozniczka
Nawet patrząc z dołu widziałem, że platforma widokowa Monument jest malutka, więc to by się zgadzało.
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 01 Lip 2016 14:17 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie ma też windy. Ale ciężko mieć pretensje do Sir Christophera, że w XVII w. nie przewidział naszych #FirstWorldProblems. ;-)
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 20 Lip 2016 14:27 
Awatar użytkownika

Loty: 272
Kilometry: 523 218
niebieski
Skygarden zaliczony, niestety mielismy kiepską pogodę więć widoki zza mokrych szyb d... nie urywały :) Ale ogólnie polecam mimo dość sporego zagęszczenia ludzi na m2. :) Jak by ktoś znalazł dekielek z obiektywu sony to mój:)

Bulgaria
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 22 Wrz 2016 14:56 

Mam pytanie: czy jeśli się spóźnię na wyznaczoną godzinę to jest szansa, że nas wpuszczą z kolejną turą (jak mniej więcej w easybusie) czy mam spadać? ;)
 PM off  

#27 PostWysłany: 22 Wrz 2016 15:25 
Awatar użytkownika

niebieski
Często są kolejki, co i tak powoduje opóźnienie, więc jak się niewiele spóźnisz to nie powinno być problemów.

#28 PostWysłany: 22 Wrz 2016 15:33 
Awatar użytkownika

niebieski
singielka_1976 napisał(a):
jeśli się spóźnię na wyznaczoną godzinę to jest szansa, że nas wpuszczą z kolejną turą

Spóźniliśmy się 20 minut w ten weekend (zestaw 2+2). Nie było najmniejszych problemów aby dołączyć do kolejnej grupy... ;)
 Profil Relacje PM off  

#29 PostWysłany: 03 Lis 2016 14:35 
Awatar użytkownika

srebrny
To ja jeszcze doradzę z innej beczki.
Jak nie zdobędziecie wejściówek na dzień, który Wam odpowiada, warto dokonać rezerwacji na inny dzień i spróbować wejść.
Weszliśmy tak w 7-mkę w ostatnią sobotę ;) a bilety były na kolejną.
shoegaze lubi ten post.
shoegaze uważa post za pomocny.

#30 PostWysłany: 03 Lis 2016 15:02 

Panujemy jako dodatkową atrakcję w styczniu. Czy ktoś z Was korzystał z którejś z restauracji w Sky Garden? Bardzo wysoka pólka cenowo i lepiej z dzieciakami poszukać w pobliżu innego miejsca na obiadową przekąskę ?
 Profil Relacje PM off  

#31 PostWysłany: 16 Paź 2017 12:21 

male piwo £5.95+
posilek od £20+
obowiazkowy napiwek 12.5%
 PM off  

#32 PostWysłany: 21 Lis 2017 17:38 

Loty: 39
Kilometry: 83 437
Czy ktoś z Was próbował może wejść do Skygarden z ulicy? Na stronie jest informacja, że tym którym nie uda się zrobić rezerwacji można spróbować wejść bez niej (w celu np. pójścia do baru).
 Profil Relacje PM off  

#33 PostWysłany: 26 Mar 2018 09:23 

Cześć,

czy wyświetlanie się "no slots" oznacza, że naprawdę nie ma już miejsc na odwiedzenie Skygarden? Nie wyświetla się też w ogóle kolejny tydzień.
Będę wdzięczna za pomoc w ogarnięciu biletów, bo pierwszy raz zabieram rodziców do Londynu ;)
 Profil Relacje PM off  

#34 PostWysłany: 26 Mar 2018 10:36 

Loty: 87
Kilometry: 127 811
Bilety na kolejny tydzień wrzucane są do systemu w każdy poniedziałek chyba około godz. 10 i trzeba się spieszyć bo dość szybko schodzą. Dzisiaj wrzucili bilety od 2-8 kwietnia. Jak jest no slots to biletów już nie ma.
 Profil Relacje PM off
bim-bam lubi ten post.

#35 PostWysłany: 14 Maj 2018 18:27 

W ostatni piątek wieczorem (ok. 19) wejściówki nie były w ogóle sprawdzane:) (nie wiem, na ile to stała praktyka o tej porze)
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 06 Lut 2019 10:58 

-- 30 Sty 2019 10:09 --

część :)
zmieniło się coś w kwestii rezerwacji wejść dla dzieci ?
byłam dwa lata temu i spokojnie umiałam zaznaczyć opcje biletów dla dorosłych i dla dzieci, teraz przy każdym wejściu pojawia się tylko opcja dorosły i ewentualnie dorosły opiekun. Przekopałam całą stronę i natknęłam się jedynie na informację, że jednemu dorosłemu może towarzyszyć maksymalnie troje dzieci, ale teraz już nie ma potrzeby, aby one miały swój imienny bilet ?
ktoś coś ?
byłabym wdzięczna :))

-- 06 Lut 2019 10:58 --

hej,
dostałam po tygodniu czekania odpowiedź od Sky Garden, może komuś się przyda
Cytuj:
Dear Iwona,
Thank you for your email.

At the Sky Garden we are more than happy to accommodate families with children, including those in pushchairs.
Please follow the website and fill in the details of all visitors correctly. Young babies will need to be registered as a ‘child’ ticket.
If there are no child tickets left, then please book the children as adults.
If you don’t manage to find any tickets for children we can still accept them without reservation.
Should you require any further information, please do not hesitate to contact us.
We look forward to welcoming you at the Sky Garden soon.
Best Regards
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 20 Sie 2019 13:13 
Awatar użytkownika

złoty
Ktoś wie kiedy dokładnie udostępniają nowe miejsca? Ktoś napisał, że w poniedziałki, ale jakaś konkretna godzina?
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 20 Sie 2019 13:43 

Zbanowany
Gdzieś to się przewinęło, ale potwierdzę: w ostatni piątek bez rezerwacji wybrałem się wieczorną porą pod sky garden spróbować wejść, kolejka czekających bez rezerwacji była spora: na oko 100 osób, ale jakież było moje zdziwienie gdy wpuszczali turami po kilkanaście- kilkadziesiąt, czekałem może łącznie z 20 minut :)

Image
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 18 Paź 2022 07:33 
Awatar użytkownika

Loty: 502
Kilometry: 787 137
platynowy
W czerwcu byłem na Sky Garden i mimo ładnej pogody zewnętrzny taras był zamknięty.

Ktoś wie jakie są zasady jego otwierania ?

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 18 Paź 2022 09:06 
Awatar użytkownika

platynowy
https://skygarden.london/faqs-search/

Od 10/11-18, ale zastrzegaja sobie prawo jego zamkniecia z powodu pogody..
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 43 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość