Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 08 Mar 2023 15:27 

Dzień dobry,

nie znalazłem temu dla Wingo, dlatego zakładam. Prośba o przeniesienie jakbym czegoś nie zauważył.

Ogólnie mam plan na podrózowanie pomiędzy Kostaryką, Panama, Kolumbią czy Curacao. Z tego co patrze to najtańsze oferty ma ta linia lotnicza. Chyba, że jest coś tańszego regionalnego czego nie ma na Skyscanner?

Widze jednak ze w podstawowej wersji (najtanszy bilet) jest 1 Small backpack (40x35x25 cm) i nic więcej. Można dokupić bagaż pokładowy, wyjdzie taniej niż podwyższenie klasy, ale całkiem sporo. Z doświadczenia jeżeli chodzi o linie lotnicze w Azji czy Am Poludniowej często zdarzało się, że obsługa nie zwracała bardzo uwagi na większy bagaż czy dodatkowy plecak. Czy ktoś ma doświdczenie jak to wygląda w tych liniach? Chciałbym przewieźć taką standardową kabinówkę w podręcznym. 55 x 40 x 20 centymetrów
 Profil Relacje PM off  

Złap nieco słońca w Turcji ☀️😎 Tanie tygodniowe all inclusive za 1099 PLN 🍹🍴 Złap nieco słońca w Turcji ☀️😎 Tanie tygodniowe all inclusive za 1099 PLN 🍹🍴
🔥HIT❗🔥 Malta na przedłużony weekend za 299 PLN🔥😱 Loty + ⭐⭐⭐ hotel z basenem na dachu 👙😍 🔥HIT❗🔥 Malta na przedłużony weekend za 299 PLN🔥😱 Loty + ⭐⭐⭐ hotel z basenem na dachu 👙😍
#2 PostWysłany: 08 Mar 2023 21:52 
Awatar użytkownika

srebrny
Lecialem z nimi z Limy do Bogoty, nie sprawdzali bagazu. Plecak "ryanowy" 30L, przeszedl bez problemow.
2 ludzi lubi ten post.
Zeus uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 29 Maj 2024 13:32 

Rozważam lot linią Wingo do Panamy. Sprawdziłem opinie na temat tej linii na Tripadvisorze. Są porażające. Większość negatywnych. Może ktoś leciał ostatnio i opisze swoje doświadczenie.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 29 Maj 2024 18:59 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Będę z nimi lecieć 09 lipca (BLB-CTG). Dam znać.
Do tej pory m.in.: Algieria, Etiopia, Gambia, Ghana, Rwanda, Senegal, Uganda, WKS | | Indie, Indonezja, Iran, Kazachstan, Kirgistan, Liban, Malezja, Nepal, Oman, Tajlandia, Uzbekistan || Boliwia, Brazylia, Kanada, Kolumbia, Meksyk, Panama + Europa.
Image
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 04 Lis 2024 16:34 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Jak to w LCC, mierzą bagaż skrupulatnie i sprawdzają dokładnie trasę tzn. bilet z Kolumbii (ja wracałem do Panamy).
Do tej pory m.in.: Algieria, Etiopia, Gambia, Ghana, Rwanda, Senegal, Uganda, WKS | | Indie, Indonezja, Iran, Kazachstan, Kirgistan, Liban, Malezja, Nepal, Oman, Tajlandia, Uzbekistan || Boliwia, Brazylia, Kanada, Kolumbia, Meksyk, Panama + Europa.
Image
 Profil Relacje PM off
marcin.krakow lubi ten post.
Zeus uważa post za pomocny.

#6 PostWysłany: 14 Sie 2025 11:53 

niebieski
Czy ktoś ostatnio próbował kupić bilet na stronie wingo.com?
Po wybraniu lotu relacji Bogota - Havana i płatności kartą za każdym razem płatność jest odrzucona.
Próbowałem Visą i Mastercard z Revoluta oraz Kantor Alior. Revolut sygnalizuje błędnie wpisaną datę ważności, mimo, że była ona poprawnie wpisana. Wygląda, to na błąd systemu informatycznego i przekazywania parametru daty ważności. Znacie jakiś sposób obejścia? Jedyny pośrednik, na którym można było kupić ten bilet, to lastminute.com. Po zakupie po jakichś 24h dostałem informację, że biletu nie udało się zakupić i dostałem zwrot środków.

Update: udało się zapłacić przez aplikację mobilną, ale tylko przez formularz podczas robienia rezerwacji. Nie przechodzi przez formularz, w którym mamy już nr rezerwacji i próbujemy ponowić płatność.

Image
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 14 Wrz 2025 19:40 
Awatar użytkownika

Loty: 81
Kilometry: 129 246
Ja probuje od 2 tyg. kupic bilety i ciagle jak wyzej, ma ktos jakis sposob ? Rozne karty, urzadzenia, dane i VPN, bezskutecznie.

nomadmania
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości