Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Sie 2017 11:30 

niebieski
Za doładowanie konta Skycash za min. 100 zł przez Visa Checkout , Skycash dołpaci 20zł oraz odda opłatę za prowizję(1,9zł). Promocja trwa od dzisiaj(28.08) do 30.09 lub wyczerpania puli. Jest też opcja na 10 zł dodatkowe przy doładowaniu za min. 50zł. Z promocji można skorzystać tylko 1 raz na konto. Skycash można używać na przykład przy płatności za bilety kolejowe.

Bonus ma być przyznany do 24 h od doładowania.

Link do regulaminu promocji: http://www.skycash.com/wp-content//uplo ... kout-1.pdf

Ostatnio edytowany przez kondziu98, 28 Sie 2017 18:29, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off
3 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

Kraj Basków okołoweekendowo za 919 PLN 😍☀️ Bezpośrednio z Warszawy + ⭐⭐⭐ hotel IHG 👏 Kraj Basków okołoweekendowo za 919 PLN 😍☀️ Bezpośrednio z Warszawy + ⭐⭐⭐ hotel IHG 👏
🔥 Wyspy Kanaryjskie TOP 🔥Teneryfa, Gran Canaria i Lanzarote w jednej podróży za 569 PLN❗ 🔥 Wyspy Kanaryjskie TOP 🔥Teneryfa, Gran Canaria i Lanzarote w jednej podróży za 569 PLN❗
#2 PostWysłany: 28 Sie 2017 11:48 

Loty: 69
Kilometry: 64 523
niebieski
Można połączyć z mokazją i będzie 5 zeta więcej.

Cytuj:
5 zł zwrotu za zakup biletów z aplikacją SkyCash

Kup bilety komunikacji miejskiej, parkingowe, do kina
i ciesz się zwrotem 5 zł.
1. Nie wymaga zapisu
2. Doładuj swoje konto SkyCash kwotą min. 5 zł używając karty mBanku, przelewu z rachunku w mBanku
lub mTransferu (z wyłączeniem mTransferu z karty kredytowej). Możesz też zapłacić za wybraną usługę
min. 5 zł kartą mBanku dodaną do aplikacji SkyCash
lub mTransferem
3. Zwrot 5 zł wpłynie na Twoje konto w ciągu 60 dni od daty zaksięgowania transakcji spełniającej warunki mOkazji
4. Maksymalna kwota zwrotu to 5 zł
5. Możesz skorzystać 1 raz
Partner: SkyCash Poland S.A.
Dowiedz się więcej

Ostatnio edytowany przez Kravkrk, 28 Sie 2017 13:09, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 28 Sie 2017 11:51 

platynowy
Przy doładowaniu 100zł, na konto Skycash wpada 98,10zł. Ciekawe czy otrzymamy wtedy 10zł czy 20zł. Regulamin jasno tego nie precyzuje.

#4 PostWysłany: 28 Sie 2017 11:54 

niebieski
@mucha = wg mnie precyzuje:

Cytuj:
w przypadku doładowania Instrumentu Płatniczego SkyCash o co najmniej 100 zł
Uczestnik otrzyma dodatkowe, nieodpłatne doładowanie Instrumentu Płatniczego SkyCash w wysokości 20 zł.

Doładowujesz kwotą 100 zł, to że netto masz mniej to już inna sprawa. Myślę, że nie ma co doszukiwać się kruczków. Poza tym prowizja jest zwracana w ciągu 30 dni więc tym bardziej.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 29 Sie 2017 00:09 

Ja wpłaciłem 103 zł realnie 101,4 :) dla pewności. Słyszałem że do Visa Check można podpiąć Mastercard ale nic z tego ;) To czekam na doładowanie (podobno max 24h)

#6 PostWysłany: 29 Sie 2017 13:02 

niebieski
-- 29 Sie 2017 13:02 --

Pojawiają się już pierwsze zwroty od razu ze zwrotem prowizji za płatność 1,9%.

-- 29 Sie 2017 13:02 --

Pojawiają się już pierwsze zwroty od razu ze zwrotem prowizji za płatność 1,9%.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 29 Sie 2017 13:07 

niebieski
I tak jak przypuszczałem wystarczy doładowanie 100 zł które daje 20 zł zwrotu.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 30 Sie 2017 01:21 

Ja też dostałem +20zł :) Podobno aby wypłacić trzeba mieć zweryfikowane konto (na konto bankowe) mam nadzieje że przez bankomat euronet można bez weryfikacji. Opłata tu i tu 2 zł ;P

@ edit

Już przeczytałem..... "Weryfikacja w systemie SkyCash jest procesem opcjonalnym i umożliwia aktywację dodatkowych usług takich jak wypłata środków na rachunek bankowy lub z bankomatów Euronet." To już wiem po co weryfikacja..

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości