Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 31 Lip 2018 12:15 

Dokąd
  • Indonezja/ Filipiny (Azja SE)/ Australia/ Nowa Zelandia

Data wylotu
  • 10.10.2018

Data powrotu
  • 03.12.2018

Długość pobytu
  • Około 2 miesiące

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • DXB- MNL- DXB 16.10.- 29.11. Cebu Pacific 1 325 PLN/ DXB-MNL-DXB via RUH (Saudia) 933 PLN. Można coś taniej? Na dłużej?

Dodatkowe informacje
  • Dzień dobry,

poszukuję lotu z DXB na wschód. Interesuje mnie Azja południowo- wschodnia, tudzież Australia, Oceania.
    Posiadam bilet otwarty na trasie Kraków- DXB- Kraków, liniami FlyDubai. Do wykorzystania do 4. grudnia 2018 roku.
    Tak więc połączenie z Polski do Dubaju odchodzi- dopasuję do znalezionych dalszych odcinków.
    Z Dubaju planuję wybrać się gdzieś dalej, w low costowej opcji. DXB to bardzo duży hub tak więc opcji jest sporo. Pytanie gdzie najtaniej do Azji SE bądź Australii i Oceanii się stamtąd dostać? Może macie pomysł na jakąś inną- bilet dookoła świata (?).
    Byłoby super gdyby do Azji SE dostać się w cenie do 800 zł (czy to realne?), bądź Australii lub Oceanii za 1200 zł.
    Im taniej, tym lepiej.
    Czas jakim dysponuję to od października do, najpóźniej 3. grudnia.

Z góry bardzo dziękuję za propozycje,
    Dusza
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️ Okołoweekendowa wycieczka do Hiszpanii 🇪🇸 Loty do Madrytu i 4⭐️ hotel za 710 PLN ✈️
Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛 Styczniowa ucieczka na Cypr 🇨🇾☀️ Loty do Pafos i 3 noce w hotelu za 619 PLN 💛
#2 PostWysłany: 01 Sie 2018 11:30 

srebrny
wydaje mi sie ze cena na Suadie tj. 933 PLN z bagazem rejestrowanym do Manili jest dobra, do wylotu masz 2 miesiace, raczej bym sie nie spodziewal super promocji typu 400 PLN w dwie strony cebu.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 03 Sie 2018 11:07 

Dzień dobry,

dziękuję za informację. Może trochę inne zadam w takim razie pytanie. Czy osoby będące na bieżąco (ostatnio trochę mniej w tym siedzę), wiedzą czy jest jakiś 3x z DXB do MNL bądź innego portu Azji SE?

Z góry dziękuję za informację.

Pozdrawiam,
Łukasz
 Profil Relacje PM off
michcioj lubi ten post.

#4 PostWysłany: 04 Sie 2018 11:15 

niebieski
Bagaż rejestrowany robi problem bo tutaj już tanie linie nie wyjdą tanio. A zatem 1200 za AUS to można zapomnieć ...
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 04 Sie 2018 11:27 

Dla mnie bagaż podręczny nie robi problemu. Podróżowałem m.in. przez pół roku przez rubieże Ameryki Środkowej, z namiotem, pakując się w bagaż podręczny, a było to kilka dobrych lat temu. Od tamtego czasu dorobiłem się kilku bardziej pakownych i lżejszych rzeczy.
Niemniej czy ktoś coś i 3rd strike'u w tamten rejon z DXB jest w stanie podsunąć (kodując bądź na priv może być)?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 04 Sie 2018 18:14 

Loty: 191
Kilometry: 627 645
niebieski
promki na Cebu poluje sie rok wczesniej. masz 2 m-c do wylotu. im blizej daty tym drozej .
oferta Saudia jest bdb. Watpie abyc cos taniej znalazl.

Jak nie masz lotu do DXB to taniej niz kombinacje wyjdzie Ci Scoot z TXL lub MNL z ZRH lub GVA za 1350 widzialem
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 04 Sie 2018 18:29 

srebrny
Jakimi liniami są te loty do MNL z Gva?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 04 Sie 2018 19:25 

Jak już pisałem, mam darmowy bilet z Polski do DXB.
Jeszcze go nie wykupiłem, bo najpierw chcę znaleźć tani lot z DXB gdzieś dalej, a potem dopasuję lot z PL do DXB tylko z uwagi na to by mieć czas na przesiadkę, a w drodze powrotnej by pokręcić się po ZEA.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości