Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Frechen (NRW)
#1 PostWysłany: 20 Sie 2023 11:21 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

2 polecajki z Frechen, miasta niedaleko Kolonii (dojedziemy tramwajem 7 z Kolonii)

Alter Bahnhof Frechen
Kölner Str. 39, 50226 Frechen
https://goo.gl/maps/x7bobYvacRmnXbmRA

Browar zbudowany w miejscu dawnego dworca kolejowego w Frechen. Do wyboru 3 browary Lokstoff (filtrowane), finches (nie filtorowany) oraz specjalność miesiąca (w sierpniu było Pale Ale) oraz ogromny wybór obiadów z wysokiej jakości mięsa.

https://gleisbrauer.de/speisekarte/

Wybrałem filety z baraniny z sosem pieprzowym i frytkami, brat filety z mięsa kangura oraz steki. Porcje są ogromne (ja ledwo dałem rady zjeść moje danie) więć można zamówić "dziecięcą" wersję lub spakować na wynoś. A ceny bardzo przystępne, za 2 browary i danie wychodzi mniej niż 30 eur.

Załącznik:
IMG_20230817_181504.jpg
IMG_20230817_181504.jpg [ 397.06 KiB | Obejrzany 741 razy ]

Stołówka dla pracowników Deutche Post
Europaallee 15, 50226 Frechen
https://goo.gl/maps/DwUF78fA4uEfCnYZ8

To trochę poza utartym szlakiem, ale jak ktoś będzie w drodze, to może wpaść na szybki i tani obiad między 7 i 15. Stołówka jest otwarta dla wszystkich i nie trzeba być pracownikiem Deutche Postu lub pobliskich knajp. Wiadomo, nie wygląda to apetycznie, bo to kantyna, ale jest naprawdę dobre i value for money.

Załącznik:
IMG_20230818_122738.jpg
IMG_20230818_122738.jpg [ 593.27 KiB | Obejrzany 741 razy ]

Załącznik:
IMG_20230818_133221.jpg
IMG_20230818_133221.jpg [ 289.09 KiB | Obejrzany 741 razy ]
 Profil Relacje PM off
Gadekk lubi ten post.

Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę) TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę)
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość