Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Safari
#101 PostWysłany: 25 Wrz 2025 07:33 

Loty: 104
Kilometry: 216 006
niebieski
Witam, spędzę około tygodnia w Nairobi i chciałbym zorganizować safari 3dniowe, czyli dwie noce. Orientujecie się ile aktualnie trzeba liczyć za taką przyjemność?
 Profil Relacje PM off  

Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę) TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę)
#102 PostWysłany: 25 Wrz 2025 13:28 

Loty: 42
Kilometry: 111 152
niebieski
Sprawdź najpierw, co oferują w poszczególne dni, bo może się okazać, że pierwszego tylko transfer, drugiego trochę pojeździcie po parku, lunch, kawa, parę minut w aucie, wieczorem pokaz Masajów, a na trzeci śniadanie, ze dwie godziny wśród przyrody, lunch do powrót.
 Profil Relacje PM off
Mihal09 uważa post za pomocny.

#103 PostWysłany: 25 Wrz 2025 13:53 

Loty: 104
Kilometry: 216 006
niebieski
@FUX nawet taka opcja by mi pasowała, bo sam nocleg wśród przyrody dla dzieciaków juz jest atrakcją. Natomiast co zaczynam szukać to rozstrzał jest ogromny. Z tego co znalazłem to do większości parków dzieciaki do 8 lat mają wjazd free. Dalej natomiast ciężko mi stwierdzić, jaka byłaby ok cena.
 Profil Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 25 Wrz 2025 19:27 
Awatar użytkownika

Loty: 177
Kilometry: 260 908
srebrny
Wszystko zależy gdzie to safari będzie. Na przykładzie Masai mara w agencji polecanej mi parę postów wyżej: trzy dni wyjazdu to tak naprawdę jeden dzień w parku plus dwugodzinna wizyta w parku pierwszego dnia wieczorem. Jeśli nie zajmujecie wszystkich miejsc w samochodzie (bodaj 7-8) to przejazdy są dość mozolne z postojami, rozwożeniem gości po różnych kwaterach itp. Śpi się w campach poza parkiem.
W wysokim sezonie sam wjazd do parku to 200$ za osobę dziennie, do tego agencja życzyła sobie 250$/os. za całą resztę -noclegi przejazd i wyżywienie.

Odpisują szybko na WhatsApp z ustaleniami. Już niezależnie od agencji, jeśli chodzi o mnie -byłem zdegustowany podejściem do zwierząt w parku, łamaniem zakazów wjazdu, gonitwami samochodów za najlepszym ujęciem itp. Może miałem za duże wyobrażenia.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość