Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Safari
#101 PostWysłany: 25 Wrz 2025 07:33 

Loty: 104
Kilometry: 216 006
niebieski
Witam, spędzę około tygodnia w Nairobi i chciałbym zorganizować safari 3dniowe, czyli dwie noce. Orientujecie się ile aktualnie trzeba liczyć za taką przyjemność?
 Profil Relacje PM off  

Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎 Odkryj południe Francji ☀️ Loty do Marsylii i Nicei od 191 PLN 😎
Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎 Wyspa jak z raju w supercenie 🌴🔥 Loty na Mauritius od 2092 PLN😎
#102 PostWysłany: 25 Wrz 2025 13:28 

Loty: 42
Kilometry: 111 152
niebieski
Sprawdź najpierw, co oferują w poszczególne dni, bo może się okazać, że pierwszego tylko transfer, drugiego trochę pojeździcie po parku, lunch, kawa, parę minut w aucie, wieczorem pokaz Masajów, a na trzeci śniadanie, ze dwie godziny wśród przyrody, lunch do powrót.
 Profil Relacje PM off
Mihal09 uważa post za pomocny.

#103 PostWysłany: 25 Wrz 2025 13:53 

Loty: 104
Kilometry: 216 006
niebieski
@FUX nawet taka opcja by mi pasowała, bo sam nocleg wśród przyrody dla dzieciaków juz jest atrakcją. Natomiast co zaczynam szukać to rozstrzał jest ogromny. Z tego co znalazłem to do większości parków dzieciaki do 8 lat mają wjazd free. Dalej natomiast ciężko mi stwierdzić, jaka byłaby ok cena.
 Profil Relacje PM off  

#104 PostWysłany: 25 Wrz 2025 19:27 
Awatar użytkownika

Loty: 177
Kilometry: 260 908
srebrny
Wszystko zależy gdzie to safari będzie. Na przykładzie Masai mara w agencji polecanej mi parę postów wyżej: trzy dni wyjazdu to tak naprawdę jeden dzień w parku plus dwugodzinna wizyta w parku pierwszego dnia wieczorem. Jeśli nie zajmujecie wszystkich miejsc w samochodzie (bodaj 7-8) to przejazdy są dość mozolne z postojami, rozwożeniem gości po różnych kwaterach itp. Śpi się w campach poza parkiem.
W wysokim sezonie sam wjazd do parku to 200$ za osobę dziennie, do tego agencja życzyła sobie 250$/os. za całą resztę -noclegi przejazd i wyżywienie.

Odpisują szybko na WhatsApp z ustaleniami. Już niezależnie od agencji, jeśli chodzi o mnie -byłem zdegustowany podejściem do zwierząt w parku, łamaniem zakazów wjazdu, gonitwami samochodów za najlepszym ujęciem itp. Może miałem za duże wyobrażenia.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 104 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość