Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: RZE-WAW-TXL
#1 PostWysłany: 11 Kwi 2013 14:32 

Witam!

Z Rzeszowa leciałem nie jeden raz do Warszawy... ale z tak ekstremalną przesiadką jeszcze nigdy. Może ktoś z Was ma doświadczenie?

Otóż, mam lot z Rzeszowa do Berlina z przesiadką w Warszawie, wylot w czwartek wieczorem.

Nie wiem jakim cudem to w ogóle przeszło przy rezerwacji (tak, tak, wiem, połączenia na jednym bilecie, linia się mną opiekuje - ale jednak bardzo mi zależy na dotarciu w czas a nie kolejnej nocy w przylotniskowym Mariocie) ale na przesiadkę jest.. 30 minut.

I bynajmniej tutaj nie kłamię.

Kod:
Odcinek podróży 1    18.04.2013
 potwierdzony   
Wylot:   16:05    Rzeszów, Polska - Jasionka
Przylot:   17:00    Warszawa, Polska - Frederic Chopin
Linia lotnicza:    LOT Polish Airlines LO3802   
Czas podróży:    0h55min
Samolot:    De Havilland DHC-8 400 Series
Ostatnia odprawa:   Informacja nie jest dostępna
Wykonywane przez Eurolot

Konieczna zmiana samolotu. Czas między połączeniami = 0h30min.

Odcinek podróży 2    18.04.2013
 potwierdzony   
Wylot:   17:30    Warszawa, Polska - Frederic Chopin
Przylot:   19:10    Berlin, Niemcy - Tegel

Miałem przyjemność (albo i nie) lecieć ostatnio Lotem na trasie Rzeszów-Warszawa-Bruksela..

W pierwszą stronę miałem nockę w hotelu, w drugą także. (A czas na przesiadkę odpowiednio 50 minut i 1h05min)

Wiadomo, pogoda teraz lepsza.. no ale, 30 minut do odlotu.. gdyby do czasu odprawy, jeszcze bym zrozumiał.

Oczywiście mam rozumieć, że nadawanie bagażu i otrzymaniu go w Berlinie graniczy z cudem?
 Profil Relacje PM off  

Urlop na Costa del Sol 🌴🏨 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2379 PLN Urlop na Costa del Sol 🌴🏨 Tydzień w 4* hotelu z wyżywieniem za 2379 PLN
All incusive na Riwierze Tureckiej za 1680 🌊🍹 Tydzień w 4* hotelu w sercu Alanyi 🌞😎 All incusive na Riwierze Tureckiej za 1680 🌊🍹 Tydzień w 4* hotelu w sercu Alanyi 🌞😎
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: emily temple oraz 12 gości