Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Lip 2011 11:38 

niebieski
Witam,

znalazłem że na naszej polskiej stronie bez zmiany kraju można kupić te bilety w takiej cenie 297zł. za np. Warszawa-Moskwa-Warszawa. Opcja taka jest dla osób posiadających własną firmę.

Np. taka cena jest w terminie 04.05.2011 do 07.05.2011 I jest sporo innych terminów do wyboru.

http://agentlot.com/default.aspx?_cmd=Calendar&_nextcmd=&delivery_country=PL&_lang=pl&search_type=E&outdatedd=07&outdateMM=05&outdateyyyy=2012&retdatedd=10&retdateMM=05&retdateyyyy=2012&flight-type=return&view_type=powered-availability&_air=true&_car=false&_ins=false&_u=1010&_cid=1010&_a=000001&_l=pl&dcoc=PL&dage=30&_hotel=false&_c=LOTPLCross&origin=WAW&FlightDateFromDay=07&FlightDateFromMonthYear=05.2012&out_days_choice3=5&out_days_choice4=6&category_type=airports&destination=SVO&destination_category=0&FlightDateToDay=10&FlightDateToMonthYear=05.2012&ret_days_choice1=0&ret_days_choice2=1&paxADT=1&paxCHD=0&paxSRC=0&paxINF=0&cabinClass=&promo_code=&search_type_radio=E
 Profil Relacje PM off  

Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN
Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍 Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍
#2 PostWysłany: 30 Lip 2011 12:52 

Ale zauważ że jak przechodzisz do kolejnego kroku to dolicza opłatę za wystawienie biletu 45 zł :| .

#3 PostWysłany: 31 Lip 2011 20:24 

a ja znalazłem (kupiłem) bilet na lot z Bydgoszczy do Warszawy na 13.09 za 95zł za 2os w jedną stronę :) Taniej niż PKP ;)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 31 Lip 2011 22:26 

niebieski
Ale LOT nie prowadzi narodowej wersji strony dla takiego kraju jak Libia ;p

Austria, Australia, Libia, Liban - co za różnica... :/
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 31 Lip 2011 22:44 

"Nie ma takiego miasta - Londyn! Jest Lądek, Lądek Zdrój tak..."

A słyszałam też dowcip, że przed laty na poczcie w Trypolisie urzędnik twierdził że nie ma takiego kraju jak Polska... ewentualnie Holandia może być

b. :mrgreen:

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 13 gości