Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 24 Lut 2015 09:51 

Moje doświadczenia są ok poza ostatnim wypadem do Maroka. Chodzi o lot Wizza do Dortmundu z Gdańska 30.01.2015 6 rano- oblodzenie skrzydeł jakieś 15 min do tyłu. Ale to nic. Potem śnieżyca nad Niemcami. 45 min kołowania nad dortmundem i docelowo londowanie 70 km w kierunku przeciwnym do mojej trasy w Paderborn. Dodatkowo Pan chory na epilepsję dostał ataku i nikt nie mógł opuścić samolotu zanim nie pojawiła się karetka.Łącznie dzięki Wizzair Straciłem 3 h czasu-wybór lotniska gratulacje- nikt z tamtąd nie lata - totalne zadupie. Nie czekałem na postawienie autobusów , nie wiem ile to mogłoby potrwać. Dobrze ,że jestem zapobiegliwym turystą i taką zwłokę czasową zaplanowałem. Wielki szacun dla DB-według pociągów można nastawiać zegarki( całodniowy bilet 2 klasą dla 5 osób 41 Euro). Do samolotu Weeze-Fez( coś koło 15) wsiedliśmy jako ostatni (taksówka Weeze-port lotniczy 13 euro). Ta sama śpiewka z Wizzairem z powrotem. 13.02.2015-piątek. Lot Beauvie-Gdańsk opóźniony 45 min- mgła nad Pomorskim. 3 samoloty odlatują z "Paryża" o tym samym czasie. Terminal wielkości większego kurnika. Wszyscy upchnięci jak sardynki w puszce. Startujemy o 21.50 (miało być 21). I już był w ogródku - już witał się z gąską. Srata tata. 45 min kołowania nad Gdańskiem i wywalili nas na Chopina. Co 3 pasażer lotu to dziecko-małe dziecko. Dalej od Gdańska chyba się nie dało. Godzina 01.00 Warszawa. 3 autobusy- my jechaliśmy trzecim. Odjazd 02.00. Od Elbląga mgła- taka,że można ją kroić nożem. Na miejscu 7.00, a mieliśmy być o 23 dnia poprzedniego.
Wniosek Loty mogą posypać się jak domino-Nie planować zimą, jak już planować mega postoje na lotnisku. Jak pogoda się psuje dokupować ubezpieczenie od spóźnionego lotu.......Mogliśmy dostać kilkaset Euro (chyba 400) za te upokorzenia od Wizza i jeszcze zarobić na tej wycieczce :)

Malta z weekendem za 699 PLN 🏝️🌞 3 dni w 4* hotelu Mercure z pięknym widokiem Malta z weekendem za 699 PLN 🏝️🌞 3 dni w 4* hotelu Mercure z pięknym widokiem
❗Bali w sezonie na DWA tygodnie 😱 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel za 2671 PLN 🤩 ❗Bali w sezonie na DWA tygodnie 😱 Loty i ⭐⭐⭐⭐hotel za 2671 PLN 🤩
#22 PostWysłany: 24 Lut 2015 19:09 

niebieski
mam taką sytuację aktualnie jestem na okęciu i lot do luton mam opóźniony o 2 godziny. jak myślicie czy kierowca easybusa uwzględni to opóźnienie czy będę musiał kupić nowy bilet? z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i pomoc.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 22 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości