Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Wrz 2013 19:35 

No pięknie, jutro mam wylot, próbowałam się odprawić on line. Łącznie mam 3 odrębne rezerwacje, jedną dla dwóch osób i dwie pojedyncze. Niestety - na pierwszą zalogowałam się za drugim razem (za pierwszym wyskoczył błąd,że dane są nieprawidłowe), ale że nie miałam pod ręką dowodu, to kliknełam anuluj. Po godzinie chciałąm się znowu zalogować i już teraz nie mogę w żadnej opcji ani na żadną rezerwację (nawet na datę wylotu , mail na pewno dobry-na ten przysłali mi potwierdzenie). O co chodzi?????? Oczywiscie zadnych telefonow na stronie nie ma a nie chce placic kokosow za odprawe na lotnisku!!! Trzeba odczekac jakis czas zanim ponownie sie probuje? Czy ktos moze pomoc???? Bede wdzieczna...Czysta rozpacz...
 Profil Relacje PM off  

City break w Atenach 🏛️ Odkryj grecką stolicę za 739 PLN 🇬🇷 City break w Atenach 🏛️ Odkryj grecką stolicę za 739 PLN 🇬🇷
Tanie loty Pegasus Airlines ✈️ Kuwejt, Arabia Saudyjska, Oman, Kirgistan i Pakistan od 563 PLN 😍 Tanie loty Pegasus Airlines ✈️ Kuwejt, Arabia Saudyjska, Oman, Kirgistan i Pakistan od 563 PLN 😍
#2 PostWysłany: 02 Wrz 2013 21:48 
Moderator forum

Moze kwestia chwilowego zawirowania, moze spróbuj z innego komputera , IP ...
(nie kupowalas lotow podejrzanie tanimi kuponami ??)

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 03 Wrz 2013 00:10 

W 2009 miałem taki przypadek. Odprawić się chciałem o 12 na lot z Poznania do Reus o 20.;00 a potem do Nadoru, Bergamo i Poznania. Na stronie pokazał się komunikat, że odprawa online jest możliwa tylko 4 godziny przed odlotem. Sprawdziłem zegarek, spróbowałem innej wyszukiwarki i komputera . Ciągle to samo. Około 14 postanowiłem zadzwonić na infolinię ryanaira. Po sprawdzeniu danych Pan zapytał czy mój lot przełożono bo mam rezerwację na samolot ,który odleciał trzy dni temu. Niestety pomyliłem daty.

#4 PostWysłany: 03 Wrz 2013 00:30 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
George23 napisał(a):
W 2009 miałem taki przypadek. Odprawić się chciałem o 12 na lot z Poznania do Reus o 20.;00 a potem do Nadoru, Bergamo i Poznania. Na stronie pokazał się komunikat, że odprawa online jest możliwa tylko 4 godziny przed odlotem. Sprawdziłem zegarek, spróbowałem innej wyszukiwarki i komputera . Ciągle to samo. Około 14 postanowiłem zadzwonić na infolinię ryanaira. Po sprawdzeniu danych Pan zapytał czy mój lot przełożono bo mam rezerwację na samolot ,który odleciał trzy dni temu. Niestety pomyliłem daty.

:shock:

#5 PostWysłany: 03 Wrz 2013 11:05 
Awatar użytkownika

niebieski
Jesli masz wiecej niz jedna rezerwacje na tej samej trasie na ten sam adres email, to nie mozna ich wyszukac przez opcje 3 (lub wyszukuje tylko pierwsza z nich), trzeba skorzystac z nru rezerwacji, czyli opcja 1 lub 2

#6 PostWysłany: 15 Paź 2013 12:52 

Witam,
Podczas odprawy rezerwacji biletu z Warszawa Modlin do Paris Beauvais, nie jestem pewna czy wpisałam paszport czy dowód, wiem że na pewno podałam dane dowodu. Czy może być z tym jakiś problem?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 15 Paź 2013 12:59 

wystarczy zabrać ze sobą na lotnisko wydruk odprawy, ważny dowód lub paszport i wszystko będzie ok
 PM off  

#8 PostWysłany: 15 Paź 2013 13:01 

Anonymous napisał(a):
wystarczy zabrać ze sobą na lotnisko wydruk odprawy, ważny dowód lub paszport i wszystko będzie ok

Tylko że ja mam tylko dowód a obawiam się że zaznaczyłam paszport
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 15 Paź 2013 13:14 

dominikask napisał(a):
Anonymous napisał(a):

Tylko że ja mam tylko dowód a obawiam się że zaznaczyłam paszport

Jeżeli dokument jest ważny to jest to jeden z dokumentów, z którym możesz podróżować na twoim kierunku. Powodzenia
 PM off  

#10 PostWysłany: 26 Sty 2014 17:07 
Awatar użytkownika

Loty: 26
Kilometry: 45 760
Witam, nie chciałem tworzyć nowego tematu, bo pytanie mam podobne. Otóż zrobiłem odprawę online w Ryanairze dla mnie i dla dziewczyny, ale nie jestem pewien czy dobrze wpisałem jej dane z dowodu. Nr i seria dowodu na pewno dobrze i data ważności też, ale nie jestem pewien czy datę urodzenia dobrze wpisałem. Czy można to gdzieś jeszcze sprawdzić? Szukałem w "zarządzaniu rezerwacją", ale nie znalazłem.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 26 Sty 2014 17:13 

jak kartę pokładową wydrukowałeś (poza imieniem i nazwiskiem, danymi co do bagażu innych istotnych danych na niej nie ma) to zabierz ją razem z ważnym paszportem lub dowodem i udanej podróży (oczywiście jak imię i nazwisko jest ok)
 PM off
Piotrek89 lubi ten post.

#12 PostWysłany: 26 Sty 2014 17:16 
Awatar użytkownika

Loty: 26
Kilometry: 45 760
Tak tak, wszystkie dane na karcie są ok, tylko tej daty urodzenia nie jestem pewien, ale tego nie widać na karcie, tylko w systemie pewnie po sprawdzeniu ;) ok, czyli mówisz że nie powinno być problemu? Dzięki za info
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 26 Sty 2014 20:42 
Awatar użytkownika

Loty: 304
Kilometry: 348 428
złoty
Na 99% nie bedzie zadnych problemow. Czasami nie chce im sie nawet porownac nazwiska w dowodzie z tym na karcie a co dopiero date urodzenia. Niczym sie nie martw.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 13 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] oraz 8 gości