Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Sty 2014 02:12 

Hej

Nie znalazłem na ten tema informacji, więc zakładam temat.

Czy ktoś z Was dojeżdżał do lotniska autem, i gdzieś w okolicy parkował ?

Tzn, nie interesuje mnie parking lotniska, tylko opcje takie jak u nas, czyli parkujesz gdzieś w niedalekiej okolicy , i później jesteś dowożony na miejsce .

Za wszelkie informacje będę wdzięczny.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Warto 😍 Kolumbia z Warszawy od 2534 PLN 🔥 Dużo terminów, również na majówkę! Warto 😍 Kolumbia z Warszawy od 2534 PLN 🔥 Dużo terminów, również na majówkę!
Zimowa wycieczka do Aten za 689 PLN🏛️🇬🇷 Loty (piątek-poniedziałek) + noclegi ze śniadaniami 😍 Zimowa wycieczka do Aten za 689 PLN🏛️🇬🇷 Loty (piątek-poniedziałek) + noclegi ze śniadaniami 😍
#2 PostWysłany: 22 Sty 2014 14:04 

Hej

Czy nikt nie wie?, wieczorem wyjeżdżam..
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 23 Sty 2014 18:04 
Awatar użytkownika

niebieski
Nigdy z czyms takim sie nie spotkalam na Charleroi, wszyscy parkuja na P1/P2. Na 3, 4 osoby do 5 dni parking wychodzi taniej niz bus w 2str. Zawsze mozesz zaparkowac gdzies w Charleroi "na dziko" i podjechac autobusem, ale nie mam pojecia gdzie byloby bezplatnie ani czy po powrocie zastalbys auto cale..

#4 PostWysłany: 23 Sty 2014 23:26 

Zaryzykowałem i poleciałem z teściami samolotem z Wmi do CRL z 50 minutową przesiadką- udało się :-) samolot był 5 min po czasie, ale udało się :-)

Tak, A'propo- czy znane są przypadki uszkodzenia auta gdzieś w okolicy CRL ?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 04 Wrz 2014 17:09 
Awatar użytkownika

Cześć

Osobiście korzystałem kilka razy z parkingu Roger (http://www.parkingroger.be/) Parking jest zlokalizowany miejscowości Heppignies na prywatnej posesji. Rezerwować można telefonicznie jeśli mówi się po francusku lub mailowo po angielsku. Odpowiedź mailowa zazwczyaj przychodzi po dwóch dniach roboczych, więc nie ma się co niecierpliwić. Odwożą na lotnisko od razu po zaparkowaniu auta. Odbiór po ok. 5-10 minutach od chwili, gdy do nich zadzwonimy. Jest to najtańszy parking jaki udało mi się znaleźć w okolicy.

Co więcej, samo lotnisko na swojej stronie podpowiada z jakich parkingów (nie)korzystać. (http://www.charleroi-airport.com/en/pas ... car-parks/) :lol:

BSCA disclaims any responsibility regarding these non-official parkings (Easy Car, Parking Roger, Easy Parking, etc.)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 10 Mar 2015 21:45 

niebieski
Chcialbym odswiezyc troche tamat.Kupilem bilety do Bahrajnu i chcialbym sie was spytac czy macie jakies aktualne info o tanim zostawieniu auta niedaleko lotniska???dziekuje

#7 PostWysłany: 20 Mar 2018 13:40 
Awatar użytkownika

Od 29.01.2018 lotniosko CRL razem z Q-Park otworzyło nowy parking P4. Jak do tej pory jest to najtańszy parking w okolicy lotniska; w sam raz na krótkie wypady weekendowe (Onepass week-end € 20.00 Flat rate from Friday 2:00 p.m. to Monday 10:00 a.m.).

https://www.charleroi-airport.com/en/shortcuts/news/index.html?tx_ttnews%5Btt_news%5D=959&cHash=261ef6b6e3744f0af720ffcb383ba16f
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość