Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 95 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Wrz 2011 20:53 

użytkownicy proszę Was o pomoc gdyż sam nie daje rady .. :(
poszukuje jakiegoś połączenia z Wrocławia na weekend pazdziernik/listopad wgre wchodzi wylot w piatek popoludniu i powrot w niedziele.
miejsce docelowe mało ważne chodzi o jakiś niedrogi wylot z kraju na te 2 dni i powrot, planuje się oświadczyć :mrgreen:

dziękuję za pomoc
 Profil Relacje PM off  

Odkryj kraj kawy, samby i piłki nożnej ⚽️☕🇧🇷 Tanie loty do Brazylii od 2089 PLN 🌎 Odkryj kraj kawy, samby i piłki nożnej ⚽️☕🇧🇷 Tanie loty do Brazylii od 2089 PLN 🌎
Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 4* hotel tylko dla dorosłych z basenem za 2887 PLN Fuerteventura z all inclusive 🏝️🍹 4* hotel tylko dla dorosłych z basenem za 2887 PLN
#2 PostWysłany: 28 Wrz 2011 20:59 
Awatar użytkownika

To Ci nie pasowało?: viewtopic.php?f=8&t=5556&p=33121#p33121

Powiedź najpierw jaki masz budżet, bo wymagania co do terminów lotów są bardzo wygórowane. Wtedy powiemy Ci czy w ogóle coś znajdziesz ;)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 28 Wrz 2011 21:02 

kolego nie pasowała tylko data ... 9
budżet 400 zł w 2 strony dla 2 osob.. :)
problemem jest to że mogę leciec tylko w piątki popołudniu i musze byc na poniedziałek rano, ten 11 listopada wolny jest wtedy juz w czwartek w nocy moge leciec
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 28 Wrz 2011 21:09 
Awatar użytkownika

Teraz już wiemy na czym stoimy.
Z tymi konkretnymi wymaganiami pozostaje tylko 1 opcja. Ryanair do Londynu, ale chyba tak tanio nie wyjdzie.
Sprawdź też loty do Warszawy LOTem.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 28 Wrz 2011 21:41 

HON fly4free
Szczerze mówiąc... jeśli zakładasz, że szybki przelot byle gdzie będzie romantyczny i właściwy do tego typu wydarzenia... to trochę się dziwię. A może zamiast lecieć byle gdzie, za tą kasę co masz, wynajmij jakiś fajny apartament w jakimś zameczku, po czym przystrój ten apartament setką świec (tylko nie wywołaj pożaru) - i wtedy się oświadczaj? To na pewno o wiele bardziej utkwi twojej lubej w pamięci, chyba że masz plany w stylu "będę się oświadczał w samolocie poprzez radiowęzeł pilota". To co innego - i można zastosować nawet sankcję - "jak mnie nie zechcesz, to się zaraz rozbijemy" :lol:
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 28 Wrz 2011 22:05 

to ja podpowiem, żebyś rozważył wyjazd do Krakowa. Tam jedziesz zwiedzać sobie Wieliczkę i załatwiasz temat pod ziemią, dosłownie.
Możesz zadzwonić do nich i poprosić o pomoc w zorganizowaniu oświadczyn. Mają pracownika, który w przebraniu z epoki bierze udział w Twoim "przedstawieniu". Nie chcę za dużo zdradzać, jeżeli jesteś zainteresowany zadzwoń. Ja powiem tylko, że wszystkim dziewczynom w biurze szczęki opadły, kiedy kolega opowiadał jak to wszystko było zorganizowane.

powodzenia,
Agnieszka

#7 PostWysłany: 28 Wrz 2011 22:17 

niebieski
Mimo wszystko jak ktoś chciałby na weekend z Wrocławia np. do Włoch ( bez nocek na lotnisku)

Ryanair Wroclaw (WRO) Milan (Bergamo) (BGY) Fri, 28 Oct 20:05 Fri, 28 Oct 22:05 2h 00 5.56 EUR
Ryanair Milan (Bergamo) (BGY) Brussels (Charleroi) (CRL) Sun, 30 Oct 08:20 Sun, 30 Oct 09:55 11h 20 6.00 EUR
Ryanair Brussels (Charleroi) (CRL) Wroclaw (WRO) Sun, 30 Oct 17:50 Sun, 30 Oct 19:40 34.99 EUR

lub do Bergamo i wylot z Bolonii ( można pociągiem )
Ryanair Wroclaw (WRO) Milan (Bergamo) (BGY) Fri, 18 Nov 16:40 18:40 2h 00 20.23 EUR
Ryanair Bologna (BLQ) Wroclaw (WRO) Sun, 20 Nov 18:05 20:15 2h 10 15.08 EUR
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 28 Wrz 2011 22:28 

ojcu napisał(a):
poszukuje jakiegoś połączenia z Wrocławia na weekend pazdziernik/listopad wgre wchodzi wylot w piatek popoludniu i powrot w niedziele.
miejsce docelowe mało ważne chodzi o jakiś niedrogi wylot z kraju na te 2 dni i powrot, planuje się oświadczyć :mrgreen:

dziękuję za pomoc

Nie rób tego głupstwa, w końcu i tak się rozwiedziesz buhahaha

#9 PostWysłany: 28 Wrz 2011 22:31 

dziękuję wszystkim za opinie i wyrażenie własnego zdania na ten temat :D
ale to :
Ryanair Wroclaw (WRO) Milan (Bergamo) (BGY) Fri, 28 Oct 20:05 Fri, 28 Oct 22:05 2h 00 5.56 EUR
Ryanair Milan (Bergamo) (BGY) Brussels (Charleroi) (CRL) Sun, 30 Oct 08:20 Sun, 30 Oct 09:55 11h 20 6.00 EUR
Ryanair Brussels (Charleroi) (CRL) Wroclaw (WRO) Sun, 30 Oct 17:50 Sun, 30 Oct 19:40 34.99 EUR

jest chyba to czego szukałem !
dziękuję bardzo
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 29 Wrz 2011 00:54 
Awatar użytkownika

srebrny
zdecydowanie popieram pomysl spedzenia milego weekendu gdzies w polsce i oswiadczenia sie tam niz taniego lotu, taniego hotelu z bookingu itp itd
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 29 Wrz 2011 09:41 

ojcu napisał(a):

dziękuję za pomoc

jak juz koniecznie musisz się oświadczać to zrób to w dobrym hotelu, w stolycy na week nieźle spadają ceny

tutaj

http://www.booking.com/hotel/pl/courtya ... 2f0d12613f

lub lepiej tutaj:

http://www.booking.com/hotel/pl/platinu ... f0d12613f;

Temat postu: pomysł na zaręczyny
#12 PostWysłany: 03 Sty 2012 22:49 

Witam,

macie może jakiś pomysł gdzie(kraj + miejsce) byłoby romantycznie i ciekawie się zaręczyć, żeby na długo zostało w pamięci?

termin od marca w górę
długość pobytu od 2 dni w górę

czekam na ciekawe pomysły i miejsca
ost. kolega mi polecił, żeby przy sklepie Biedronce to zrobić i liczyć na zniżki - ale czekam na lepsze pomysł :-)
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 03 Sty 2012 23:00 

HON fly4free
wykup jakis fajny lot i poproś kogoś z zalogi pokładowej o przyniesienie pierścionka zamiast cateringu :lol:
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 03 Sty 2012 23:09 

Zdecydowanie Wenecja!
Proponuje kupić bilety do Bolonii (zawsze są tanie), wsiąść w pociąg IC albo regionale do Wenecji za 10.5euro, 1.5h jestes na miejscu, wynajęcie gondoli kosztuje 15-20 euro od osoby. Wenecja nocą jest przepiękna- myśle ze to idealne miejsce
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 03 Sty 2012 23:19 

Loty: 58
Kilometry: 98 553
leo napisał(a):
wynajęcie gondoli kosztuje 15-20 euro od osoby.

Gondola wg oficjalnych stawek kosztuje 80 euro (dla max 6 osob). Dla dwóch osób wychodzi więc 40 euro na osobę.
Stawka nocna 100 euro.
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 03 Sty 2012 23:32 

ja się oświadczyłem na szczycie wulkanu Pico el Teide na Teneryfie, najwyższy szczyt Hiszpanii, Europy i oceanu Atlantyckiego, dodatkowo, weszliśmy tam jako jedyni bo był całkowity zakaz, nikomu normalnemu nawet nie przyszło do głowy by w śniegu po pas tam się wdrapać, ale na szczycie był prze-klimat, połowa lutego, mnóstwo śniegu, feeling jak Himalaje, i my, nawet pierścionek był zbędny:)
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 03 Sty 2012 23:39 

mkepol napisał(a):
termin od marca w górę

leo napisał(a):
Zdecydowanie Wenecja!Proponuje kupić bilety do Bolonii

Skoro autor wątku jest z Wawy to nie ma lotów do Bolonii, są tylko do Forli. Lecz zamiast lecieć do Forli i stamtąd dwoma pociagami do Wenecji dużo wygodniej polecieć bezpośrednio do Wenecji.
http://www.fly4free.pl/hit-latem-z-wars ... za-303-zl/
Oczywiście o ile możesz poczekać do czerwca.
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 03 Sty 2012 23:40 
Awatar użytkownika

Cytuj:
ja się oświadczyłem na szczycie wulkanu Pico el Teide na Teneryfie, najwyższy szczyt Hiszpanii, Europy i oceanu Atlantyckiego

no z tym najwyższym szczytem w Europie to już przesadziłeś

#19 PostWysłany: 03 Sty 2012 23:53 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
srebrny
bez wątpliwości z miast, które widziałam (a trochę już zwiedziłam ;) ) na zaręczyny wybrałabym Barcelonę

od czwartku do niedzieli jest magic fontanna, pokaz połączony z muzyką i światłem (do sprawdzenia czy poza sezonem też robią to 4 dni w tygodniu)
do tego można tam pić alkohol w miejscach publicznych, więc np można z sanagriją uśiąść na schodach, podziwiać piękny show, wejść w dobry nastrój... i ... :)

poza tym Barcelona sama w sobie jest cudowna i mnóstwo rzeczy do zobaczenia :)))
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 04 Sty 2012 00:00 
Awatar użytkownika

srebrny
majorka, pelno uroczych plaz - zatoczek, starych miasteczek etc, imho nadaje sie znakomicie no i od kwietnia jest osiagalna bezposrednio z poznania i krakowa
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 95 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości