Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Wypłaty kartą MC Revolut w bankomatach Euronet często obciążane są prowizją nie do ominięcia (sieć bankomatów rozpoznaje kartę jako zagraniczną i nakłada własną prowizję). Visa Revolut na razie nie, ale warto uważać.
Ponadto należy zawsze wybrać opcję obciążenia w lokalnej walucie, by uniknąć przewalutowania po kursie Euronetu.

Zasilanie revoluta kartami kredytowymi jest obciążone prowizją w następujących bankach:
- Citi Handlowy 8%, min 10zł
- Citibank prowizja 10%
- BNP Paribias od 1/4/24 (2%)
- Ikano Bank
- Pekao Karta Kredytowa z Żubrem - 7% (pakiet standard), 5% (pakiet złoty), 3% (pakiet platynowy).

Uwaga: Zamieszczanie referali jest możliwe wyłącznie w wątkach łańcuszkowych. Możliwość zamieszczania referali mają jedynie osoby posiadające minimum niebieski status i pół roku stażu. regulamin-dzialania-watkow-lancuszkowych,82,44721

Spis banków z darmową wypłatą z Revoluta: https://www.dropbox.com/s/ajifjmncdazhz ... .xlsx?dl=0

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8664 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 428, 429, 430, 431, 432, 433, 434  Następna
Autor Wiadomość
 Temat postu: Re: Revolut
#8601 PostWysłany: 07 Sie 2025 17:57 
Awatar użytkownika

Loty: 201
Kilometry: 399 152
niebieski
Mam plan ultra,podpisałem, rekompensaty nie mam
Japonka76 lubi ten post.

Leć na najlepszą pizzę świata🍕🏛️ City break (z weekendem) w Neapolu za 779 PLN 🇮🇹🤌 Leć na najlepszą pizzę świata🍕🏛️ City break (z weekendem) w Neapolu za 779 PLN 🇮🇹🤌
All inclusive w Egipcie za 1878 PLN 🌞🐫 Tydzień w 4* hotelu z aquaparkiem przy plaży 🌴🏊‍♂️ All inclusive w Egipcie za 1878 PLN 🌞🐫 Tydzień w 4* hotelu z aquaparkiem przy plaży 🌴🏊‍♂️
#8602 PostWysłany: 07 Sie 2025 18:03 

platynowy
Napisz na czacie? :)
 Profil Relacje PM off
Zeus lubi ten post.

#8603 PostWysłany: 07 Sie 2025 18:29 

Loty: 1080
Kilometry: 1 068 671
platynowy
Nigdy nie miałem planu ultra, więc mnie to raczje nie dotyczy w takim razie.

#8604 PostWysłany: 07 Sie 2025 18:40 

-- 07 Sie 2025 18:37 --

dziabulek napisał(a):
Mam plan ultra,podpisałem, rekompensaty nie mam

Rekompensatę wypłacą za miesiąc. A mogę poprosić udostępnić link? Już jestem zmęczony od komunikacji z suportem

-- 07 Sie 2025 18:40 --

Sudoku napisał(a):
Nigdy nie miałem planu ultra, więc mnie to raczje nie dotyczy w takim razie.

Jeszcze mogą cofnąć dostęp do bliku, krypto i coś jeszcze. Tak było mówione na czacie
 Profil Relacje PM off  

#8605 PostWysłany: 07 Sie 2025 19:45 

złoty
Sławek95 napisał(a):
Czy ktoś ma jeszcze tego maila z decyzją UOKiK w sprawie Revolut? Usunąłem maila i teraz nie mogę podpisać aneks, a Revolut na upartego mówi, że nie mają linka, bo był on wysłany automatycznie. Czy ktoś może skopiować link?

https://www.revolut.com/app/kyc/workflo ... a09f02646a
 Profil Relacje PM off
Sławek95 lubi ten post.
Sławek95 uważa post za pomocny.

#8606 PostWysłany: 11 Sie 2025 09:17 
Awatar użytkownika

Loty: 495
Kilometry: 511 304
srebrny
W wyzwaniu 150/3000 po osiągnięciu celu nie pojawia się niwę wyzwanie :(
 Profil Relacje PM off
ncn uważa post za pomocny.

#8607 PostWysłany: 18 Sie 2025 14:13 
Awatar użytkownika

Loty: 91
Kilometry: 191 696
niebieski
3 tygodnie temu zaakcpetowałem revpoints. W międzyczasie wyzwanie 3k, zakupy Temu, Allegro czy Douglas. Plan Metal - 8,5k pointsów.

Myślę, że nie jest źle, natomiast wymaga to małej elastyczności w działaniach i bywa, że czasem męczącej. Same płacenie 1/10 za wiele nie daje, dopiero po korzystaniu z ofert specjalnych jest odczuwalna różnica. Widać, że oferty specjalne rotują jak i ich wartość. Więc kwestia śledzenia i raczej dopasowywania zakupow, pod aktualne oferty ;)

#8608 PostWysłany: 18 Sie 2025 15:05 
Awatar użytkownika

platynowy
W jaki sposób dowiadujecie się, że revpoints są już u Was dostępne? Odkrywacie to przy okazji aktualizacji, czy może przychodzi jakaś wiadomość?
Chętnie bym z nich skorzystał, ale mnie Revolut pod tym względem ignoruje, a nie chciałbym przeoczyć momentu, gdy już mnie jednak uwzględnią w tym programie.
 Profil Relacje PM off
Sudoku lubi ten post.

#8609 PostWysłany: 18 Sie 2025 16:06 

platynowy
Mam podobne pytanie jak @tropikey.
Co jakiś czas spamują mi z ofertami kredytów itp., a tego co biednemu człowiekowi najbardziej by się przydało, to nie ma...
2 ludzi lubi ten post.

#8610 PostWysłany: 18 Sie 2025 16:35 
Awatar użytkownika

niebieski
@tropikey a jaki masz plan?

#8611 PostWysłany: 18 Sie 2025 16:58 
Awatar użytkownika

złoty
U mnie nie przyszła żadna wiadomość, wszedłem w appkę i była nowa zakładka.
 Profil Relacje PM off
tropikey uważa post za pomocny.

#8612 PostWysłany: 18 Sie 2025 17:10 
Awatar użytkownika

platynowy
dziabulek napisał(a):
Bezpłatny, "Plus".
Kojarzę coś, że w pierwszej kolejności dostają użytkownicy płatnych planów i mogę poczekać (oczywiście, im krócej, tym lepiej), tylko nie chciałbym co chwilę zaglądać tam, czy to już. No, ale z tego, co pisze @ncn, nie ma żadnego powiadomienia, więc pozostaje obserwować aplikację.
 Profil Relacje PM off  

#8613 PostWysłany: 18 Sie 2025 17:24 
Awatar użytkownika

niebieski
@tropikey ja zrobiłem aktualozacje apki i miałem (plan ultra) moja zona tez miała (bezplatny). Ale w tym bezpłatnym przelicznik jest tak marny ze troche szkoda żabawy

#8614 PostWysłany: 18 Sie 2025 18:17 
Awatar użytkownika

platynowy
dziabulek napisał(a):
... w tym bezpłatnym przelicznik jest tak marny ze troche szkoda żabawy

Tak, tak, ale liczę, że może będzie oferta punktowa np. taka, jak u @fluu powyżej, tym bardziej, że mnie Curve wnerwia maksymalnie swoim olewaniem problemów klientów, więc Revolut mógłby wrócić do częstszego użytku.
 Profil Relacje PM off  

#8615 PostWysłany: 18 Sie 2025 18:39 

platynowy
Ja też mam bezpłatny. Przed chwilą zaktualizowałem apkę i niestety nic.
Pozostaje czekać. Podobno to uszlachetnia... :)

#8616 PostWysłany: 18 Sie 2025 18:43 
Awatar użytkownika

Loty: 718
Kilometry: 994 484
platynowy
To cierpienie, a nie czekanie uszlachetniania xD
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#8617 PostWysłany: 18 Sie 2025 19:12 

srebrny
tropikey napisał(a):
dziabulek napisał(a):
Bezpłatny, "Plus".
Kojarzę coś, że w pierwszej kolejności dostają użytkownicy płatnych planów i mogę poczekać (oczywiście, im krócej, tym lepiej), tylko nie chciałbym co chwilę zaglądać tam, czy to już. No, ale z tego, co pisze @ncn, nie ma żadnego powiadomienia, więc pozostaje obserwować aplikację.

@tropikey zarówno ja jak i żona mamy plany bezpłatne i RevPoints aktywowaliśmy jakoś w lipcu. Oczywiście przelicznik dla planu standardowego jest kiepski, ale pewnie przy okazji wpadną pkt za wyzwania i inne akcje. A jak będzie większy sens, to może przejdę na coś wyższego.
 Profil Relacje PM off
tropikey lubi ten post.

#8618 PostWysłany: 18 Sie 2025 19:30 
Awatar użytkownika

Loty: 91
Kilometry: 191 696
niebieski
@tropikey u mnie podobnie jak u i serów wyżej. Włączyłem raz aplikację i była zakładka. Żadnego pusha albo maila

#8619 PostWysłany: 19 Sie 2025 20:28 

Loty: 16
Kilometry: 26 175
Cytuj:
Dziękujemy za przyjęcie 0,2% cashbacku zaoferowanego przez nas w ramach rekompensaty publicznej w związku z decyzją Prezesa Urzędu Ochrony Konkurencji i Konsumentów nr RBG-4/2024.

Oferta cashbacku jest już aktywna i będzie obowiązywać przez dwa miesiące w odniesieniu do wszystkich transakcji zakupu w PLN, z wyjątkiem płatności dokonanych u usługodawców z określonych kategorii. Więcej informacji na temat wyłączeń znajdziesz w załączonym dokumencie.

Cashback będzie wypłacany co miesiąc na Twoje konto Revolut.

Czy ktoś może dostał już cashback i może potwierdzić że tak jak u mnie wpływa zwrot nie tylko za transakcje w PLN ale i też za np. €
Ja głównie płacę tą kartą w € i zatkało mnie jak dostałem zwrot. Dostałem zwrot większy niż suma wszystkich płatności w PLN, ale jak zliczyłem z € to by się mniej więcej zgadzało z zaokrągleniem przelicznika kursu.
Nie wiem czy im się coś pomyliło czy dla nich transakcje w € dla polskiego klienta to też transakcje w PLN?

#8620 PostWysłany: 20 Sie 2025 07:01 
Awatar użytkownika

niebieski
po przeczytaniu o cash back 0,2% zacząłem sprawdzać temat bo o niczym nie wiedziałem. Okazuje się, że cash back jest przyznawany po kliknięciu w link w mailu który powinno się otrzymać.
Ja mam maila że zaakceptowałem aneks i powinienem dostać zwrot za 1 msc opłat (na zwrot dają sobie 5 miesięcy), ale żadnego linku. Są w tym na tyle nieskuteczni, że takiego linku nie ma w powiadomieniach w apce a powinien tam być (bo to zawodne narzędzie cytując AI które odpowiada na zarzuty) a tylko w tym rzekomym mailu. Wiadomości nie mam i nie sposób jej odszukać (mimo że są dziesiątki innych od Revolut). A nie mogą jej wysłać po raz drugi, bo ona wysyłana jest raz. I albo klikasz w link i odpowiadasz albo możesz się cmoknąć w tyłek.
Zero dowodów na to, że taka wiadomość do Ciebie dotarła (system niby wysłał). Chyba potrzebne im kolejne zgłoszenie do UOKiK.
Raphael lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8664 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 428, 429, 430, 431, 432, 433, 434  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości