Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 29 Lip 2015 00:10 

srebrny
Oferta ważna do 15.08.2015.
http://lp.raiffeisenpolbank.com/warto#
- 4 bezpłatne wejścia rocznie do saloników VIP (Priority Pass) na lotniskach na całym świecie
- 0 zł za ubezpieczenie podróżne.
- oferta specjalna 0 zł
- 500 zł w kolejnych latach (po roku, a najlepiej ciut wcześniej, można na 99,99% kartę zamknąć),
- Do końca roku promocyjne warunki zwolnienia z opłaty miesięcznej: brak opłaty, pod warunkiem dokonania jednej transakcji bezgotówkowej w miesiącu kalendarzowym, w przeciwnym razie 4,5 zł.
* Tu należałoby się dowiedzieć co znaczy "do końca roku", czy do końca pierwszego roku użytkowania, czy do końca roku kalendarzowego, bo standardowo z TOiP jest: 0 zł pod warunkiem wykonania minimum 10 transakcji, w przeciwnym razie 20 zł.

Aby skorzystać z oferty, należy w oddziale podać hasło:
Warto być w Raiffeisen Polbank
Oferty dostępne są tylko w oddziałach banku dla wybranych Klientów.
Z oferty może skorzystać Klient i jego znajomy, który dotychczas nie korzystał z usług Raiffeisen Polbank.
Powyższe oferty można łączyć (jest też dobra lokata 3 miesięczna na 3% od 3 tys. i bez górnej wysokości).

Karty nie wyrabiałem, więc nie wiem dokładnie jakie trzeba mieć dochody.
Ogólnie procedura taka:
1. Odwiedź placówkę Raiffesen Polbank
2. Wypełnij z Doradcą wniosek o kartę kredytową
3. W ciągu kilku minut otrzymasz wstępną decyzję kredytową i podpiszesz umowę o kartę kredytową;
4. Po poprawnym zweryfikowaniu dokumentów i pozytywnej decyzji kredytowej, kartę kredytową wyślemy Ci pocztą na adres korespondencyjny.
 Profil Relacje PM off
KyokoMai lubi ten post.

☀️Komfortowo na ☀️Komfortowo na "Kanarach" za 1339 PLN 🌴 Loty i ⭐⭐⭐⭐ hotel na Gran Canarii🚨😎
All inclusive w greckim raju 🏝️ ⭐⭐⭐ hotel przy plaży na Lesbos za 2779 PLN All inclusive w greckim raju 🏝️ ⭐⭐⭐ hotel przy plaży na Lesbos za 2779 PLN
#2 PostWysłany: 29 Lip 2015 07:45 
Awatar użytkownika

platynowy
Ciekawa oferta. Podobna do tej z BZWBK z ub. roku, tyle że bez takich wymagań do spełnienia. Ciekawe tylko, czy 4 wejścia w roku to wejścia tylko 1 osoby (posiadacza PP), czy może dla większej grupy, jak w BZWBK (z zastrzeżenie wciąż niewyjaśnionej wątpliwości, jak ta grupa ma być liczona, o czym dyskutowano w osobnym wątku).
Czy orientuje się ktoś, czy można miec równolegle dwie lub więcej kart PP?
Pozdrawiam, Bartek
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 29 Lip 2015 08:26 

Loty: 30
Kilometry: 33 014
Nie jestem pewna, czy w pierwszym roku opłata za kartę to 0 zł...

Cytuj:
Platynowa Visa z Limitem kredytowym: Dla karty kredytowej Platynowa Visa z Limitem kredytowym w wysokości (całkowita kwota kredytu) 32 000 PLN, stopie oprocentowania w wysokości 10%, opłacie rocznej za prowadzenie Konta karty w pierwszym roku obowiązywania Umowy w wysokości 400 PLN, opłacie rocznej za prowadzenie Konta karty w kolejnych latach obowiązywania Umowy w wysokości 500 PLN, opłacie miesięcznej za administrowanie kartami wydanymi do Konta karty w wysokości 20 PLN, opłatą za objęcie ubezpieczeniem na wypadek śmierci i trwałej niezdolności do pracy w wysokości 0 PLN, całkowita kwota do zapłaty wynosi 41 621,99 PLN, RRSO wynosi 14,37%. Wyliczenia dokonano na dzień 05.03.2015 r.

#4 PostWysłany: 29 Lip 2015 08:36 

srebrny
@livien To co podajesz jest dla standardowej oferty (wszystkie 3 promowane karty są jak widzisz w opisach poniżej płatne).
Tu nie dość, że nie ma opłaty rocznej, to także miesięczna opłata może być maksymalnie 4,5 zł (jak się nie zrobi 1 transakcji), a nie jak w opisie 20 zł.

tropikey napisał(a):
tyle że bez takich wymagań do spełnienia.

To się dopiero okaże przy aplikowaniu.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 29 Lip 2015 12:18 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 45 226
niebieski
Tulio napisał(a):
- Do końca roku promocyjne warunki zwolnienia z opłaty miesięcznej: brak opłaty, pod warunkiem dokonania jednej transakcji bezgotówkowej w miesiącu kalendarzowym, w przeciwnym razie 4,5 zł.
* Tu należałoby się dowiedzieć co znaczy "do końca roku", czy do końca pierwszego roku użytkowania, czy do końca roku kalendarzowego.....

Zwolnienie 1rok od wydania karty. Właśnie sie dowiedziałem w oddziale.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

#6 PostWysłany: 29 Lip 2015 12:34 
Awatar użytkownika

Loty: 506
Kilometry: 736 023
złoty
Jak dobrze rozumiem, żeby skorzystać z oferty nie można być klientem Raiffeisen?
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 29 Lip 2015 12:47 
Awatar użytkownika

Loty: 39
Kilometry: 45 226
niebieski
Ani klientem ani pracownikiem (jak w moim przypadku)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

#8 PostWysłany: 29 Lip 2015 13:00 
Site Admin
Awatar użytkownika

Ktoś się dokopał jakie trzeba mieć dochody?
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 13 Sie 2015 20:59 

srebrny
Darek M. napisał(a):
Jak dobrze rozumiem, żeby skorzystać z oferty nie można być klientem Raiffeisen?

Można być klientem.
Ja założyłem lokatę mając już tam u nich wcześniej konto (warto powiedzieć, że się dostało od nich informację o promocji, nie powinni zbytnio drążyć).
W zasadzie to już final call dla tej oferty.
Trochę się dziwię, że tak słabe zainteresowanie.
Lokata o przyzwoitym oprocentowaniu, bez haczyków (nie ma górnego limitu kwoty).
Karta też niczego sobie.
Odnośnie karty - musi być zaświadczenie o zatrudnieniu (w tym banku bez zaświadczenia przyznają katy o limicie do 4.000 zł, VISA platynowa ma wnioskowane minimum na 10.000 zł, więc wymogu potwierdzenia zarobków raczej się nie obejdzie).
Myślę, że jak wniosek się złoży jutro, a zaświadczenie doniesie po 15.08, to też się można załapać.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: rllDNL oraz 1 gość