Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1115 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 56  Następna
Autor Wiadomość
#741 PostWysłany: 08 Sie 2024 08:07 

platynowy
Jestem na wyjeździe i nie chcę zajmować się takimi pierdołami. Kończąc temat, spełniłem warunki i odpiąłem karty. Moim zdaniem nie powinno być problemów.
 Profil Relacje PM off  

W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️ W😍W❗ Sycylia bezpośrednio za 152 PLN 🔥☀️
Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️ Tydzień w Turcji z all inclusive 🍹🏖️ 4* hotel z widokiem na góry za 1499 PLN 😎🏊‍♂️
#742 PostWysłany: 08 Sie 2024 09:15 

niebieski
Pula nagród mogła się i tak już skończyć...zobaczymy za kilka dni czy wypłacą punkty za lipiec
 Profil Relacje PM off  

#743 PostWysłany: 08 Sie 2024 09:52 
Awatar użytkownika

srebrny
@kate1974
Ja na wszystkich kartach transakcje z dotacją zrobiłem 1.07 i 1.08
 Profil Relacje PM off  

#744 PostWysłany: 08 Sie 2024 10:42 

platynowy
Pula nagród się nie wyczerpała, nie było wiadomości od organizatora.

W zeszłym miesiącu naliczyli 09.07, w tym pewnie będzie podobnie.
 Profil Relacje PM off  

#745 PostWysłany: 08 Sie 2024 12:11 

niebieski
Kothson napisał(a):
szyderca87 napisał(a):
Dobrze by było jakbyś sprawdził i dal znać we wrześniu czy dostałeś pkt za sierpień.

Problem polega na tym, że nie sprawdzę. Mają 14 dni na naliczenie punktów, począwszy od dnia spełnienia warunków, czyli od 4 września. W tym czasie naliczą się kolejne transakcje, no chyba że nie płacisz kartami.

Ciebie problem dezaktywacji nie dotyczy, bo jak widać jeszcze nawet nie dołączyłeś do programu
szyderca87 napisał(a):
PEKAO - 6000 pkt
PKO BP - jestem zapisany do programu, miałem blokadę środków na karcie (po zapisie)... a teraz po zalogowaniu tak jakbym nie dokonywał transakcji w tym okresie i żadnych pkt. Oczywiście karta używana na bieżąco i nadal jestem zapisany w sekcji "Pomagam".

Właśnie pokazałeś braki w czytaniu ze zrozumieniem i zrozumieniem ironii. Chyba się nieco zagotowaleś na tym urlopie 🙂 miłego!
 Profil Relacje PM off  

#746 PostWysłany: 13 Sie 2024 09:31 

srebrny
Wpadła kolejna transza 5k pkt. z datą 13.08.24.
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.

#747 PostWysłany: 13 Sie 2024 12:21 
Awatar użytkownika

Loty: 37
Kilometry: 86 397
srebrny
Fajna promocja, szkoda tylko, że nie dla mnie chyba :(
Dostałem w zeszłym miesiącu nagrodę, liczyłem również na ten, tylko, że w międzyczasie zamówiłem w PKO BP kartę Visa Infinite i chociaż karta wciąż była w doręczeniu, chociaż płaciłem MasterCard, chociaż zapłaciłem 5zł donacji na pieski, to bank wysłał informację do MasterCard, żeby zamknąć Bezcenne Chwile i mi je zablokowali. Potem odblokowali podobno, ale wciąż nie mogę się logować. Twierdzą, że odbiór nagrody jest możliwy jak ma się aktywną kartę. jednak nie widzę nic na ten temat w regulaminie.

#748 PostWysłany: 13 Sie 2024 12:28 

niebieski
I koniec zabawy z tą promocją, właśnie podali informację, że pula się wyczerpała...

https://bezcennechwile.mastercard.pl/zasady-programu

na dole..."Informacja o wyczerpaniu"...
 Profil Relacje PM off
bergamoot lubi ten post.
bergamoot uważa post za pomocny.

#749 PostWysłany: 13 Sie 2024 12:30 

platynowy
Jeżeli prawidłowo dodałeś kartę do konta BC to nie zostanie ona usunięta z konta BC, nawet jeżeli zostanie zdezaktywowana przez bank. Jeżeli dodałeś kartę, "wydałeś pięć złotych na pieski" to nagroda powinna czekać na koncie, kwestia prawidłowego zalogowania się.

Protip: na konto BC można zalogować się przez e-mail lub nunerem karty, do wyboru.
 Profil Relacje PM off  

#750 PostWysłany: 13 Sie 2024 12:31 

platynowy
kate1974 napisał(a):
I koniec zabawy z tą promocją, właśnie podali informację, że pula się wyczerpała...

Ci którzy zdążyli wykonac transakcję do dzisiaj powinni mieć naliczone punkty we wrześniu. Zabawa i tak by się skończyła, bo event był rozpisany tylko na 3 miesiące.
 Profil Relacje PM off  

#751 PostWysłany: 13 Sie 2024 12:36 

niebieski
Zapis jest taki

"Mastercard Europe SA informuje, że w dniu 12 sierpnia 2024 r. doszło do wyczerpania
puli Nagród
w ofercie specjalnej „Ty wspierasz, my doceniamy” („Oferta Specjalna”)
i tym samym do jej zakończenia.

Oferta Specjalna trwała od dnia 17 czerwca 2024 r. i umożliwiała jej Uczestnikom
uzyskanie Nagrody w postaci maksymalnie do 15 000 Punktów w programie Mastercard®
Bezcenne® Chwile."

Wg mnie, nie ma już kodów do rozsyłania, więc co mają dać we wrześniu...?
 Profil Relacje PM off  

#752 PostWysłany: 13 Sie 2024 12:39 

Loty: 34
Kilometry: 85 452
srebrny
Kothson napisał(a):
Jeżeli prawidłowo dodałeś kartę do konta BC to nie zostanie ona usunięta z konta BC, nawet jeżeli zostanie zdezaktywowana przez bank. Jeżeli dodałeś kartę, "wydałeś pięć złotych na pieski" to nagroda powinna czekać na koncie, kwestia prawidłowego zalogowania się.

Protip: na konto BC można zalogować się przez e-mail lub nunerem karty, do wyboru.

Ostatnio pytałem w temacie o kartach PKO o to samo i dostałem odpowiedź, że po przejściu z Platinum na Infinite będę cały czas miał dostęp do konta w BC (loguje się loginem i hasłem). Wczoraj aktywowałem Infinite, dzisiaj już nie mogę się zalogować, ani loginem i hasłem, ani numerem karty. Opcja odzyskania hasła też nie działa. Pewnie jakoś da się odzyskać dostęp, bo nawet w regulaminie mają, że po zamknięciu konta jest 30 dni na wykorzystanie, no... ale nie jest to takie bezproblemowe, przynajmniej nie zawsze
 Profil Relacje PM off  

#753 PostWysłany: 13 Sie 2024 16:58 

niebieski
Kothson napisał(a):
kate1974 napisał(a):

Ci którzy zdążyli wykonac transakcję do dzisiaj powinni mieć naliczone punkty we wrześniu. Zabawa i tak by się skończyła, bo event był rozpisany tylko na 3 miesiące.

Nie, nie powinni.

Zgodnie z § 3 ust. 1 regulaminu Oferty Specjalnej, Oferta Specjalna trwa od 17 czerwca 2024 r. do 31 września 2024 r. lub do dnia, w którym dojdzie do wyczerpania puli Nagród, co nastąpiło w dniu 12 sierpnia 2024 r
 Profil Relacje PM off  

#754 PostWysłany: 13 Sie 2024 21:54 
Awatar użytkownika

Loty: 37
Kilometry: 86 397
srebrny
@Kothson korzystam z tej karty od roku, dostałem w ramach tej promocji 1000 pkt oraz raz dostałem 5000 pkt, teraz miał być drugi raz gdy dostanę 5000 pkt.
@trocha mam ten sam problem, nie działa logowanie ani e-mailem i hasłem (chociaż działało, bo mam zapisane w Safari), jak również nie działa przez nr karty i datę urodzenia. W sumie w moim przypadku nie mogłem się zalogować do BC nawet przed aktywacją Visy. Karta wciąż była w drodze, dotarła w środę, a w poniedziałek już w BC była blokada logowania. Zgłoszona reklamacja, ale cholera ich wie, co wymyślą.

A co sądzicie o regulaminie tej promocji? Czy zapłata 5 zł na pieski wystarczy czy trzeba mieć aktywną kartę również w oczekiwaniu na nagrodę?

#755 PostWysłany: 16 Sie 2024 17:36 

srebrny
Dla kart Citi nowe promo „Rozwijaj swoje pasje w szkole”, do 30.09 lub do wyczerpania puli 32.000.000 pkt.
https://minio.upaid.pl/rpm/RPM_ADMIN_AP ... 8.2024.pdf
Za zakup premiowy (zakup kartą dodaną do portfela cyfrowego, z wyłączeniem transakcji realizowanych przy pomocy Blik) na co najmniej 100 zł w empiku, smyku, Euro RTV, Intersport, Decathlon, Bartek, Reserved lub Coccodrillo można dostać 4000 pkt.
Max 2 nagrody (zakupy w dwóch różnych sklepach).
"Informacja o wyczerpaniu puli Nagród zostanie niezwłocznie podana na stronie internetowej Banku dostępnej pod adresem
https://www.citibankonline.pl/citispeci ... tispecials.
Dodatkowo, na 1 dzień przed szacowanym terminem wyczerpania puli Nagród, na stronie internetowej, https://bezcennechwile.mastercard.pl/ba ... i-handlowy podana zostanie również informacja o szacowanym terminie wyczerpania puli Nagród, przy czym szacunki będą opierać się o dotychczasowe tempo, w którym pula Nagród ulegała wyczerpaniu w tego typu promocjach."
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
to_ja uważa post za pomocny.

#756 PostWysłany: 16 Sie 2024 18:38 

złoty
Dziś po zalogowaniu do konta MBC, pojawiło mi się nowe ubezpieczenie dla karty Citi Premiermiles:
Utrata Zakupów / Przedłużona Gwarancja / Gwarancja Najniższej Ceny Dla Posiadaczy Kart Mastercard

W skrócie:
Sumę ubezpieczenia stanowią koszty:
a) w przypadku Utraty zakupów: 6 000 PLN;
b) w przypadku Przedłużonej gwarancji: 6 000 PLN;
c) w przypadku Gwarancji najniższej ceny: 2 000 PLN.
 Profil Relacje PM off  

#757 PostWysłany: 18 Sie 2024 12:19 

Witam,
Jestem w strefie premium MasterCard bezcenne chwile, by skorzystać z darmowego fastracka trzeba pobrać aplikację MasterCard travel experiences i zarejestrować się podając wszystkie szczegóły karty - jest to bezpieczne , robicie tak ?
 Profil Relacje PM off  

#758 PostWysłany: 18 Sie 2024 14:40 

Loty: 31
Kilometry: 89 760
niebieski
Tak.
 Profil Relacje PM off  

#759 PostWysłany: 26 Sie 2024 20:52 

Loty: 130
Kilometry: 249 917
niebieski
Fast track przez apkę MC Travel Exp. sprawdzony w Brukseli. Działa bez problemów
kubus95 uważa post za pomocny.

#760 PostWysłany: 28 Sie 2024 08:00 

niebieski
Nowa promocja od tego piątku

https://bezcennechwile.mastercard.pl/partnerzy

Zrób zakupy u dowolnego Partnera programu w piątek za min. 100 zł.
Zapłać za nie kartą zarejestrowaną w programie.
Otrzymaj + 2000 punktów!*

*Promocja („Zapunktuj w piątek”) trwa od 30.08.2024 do 31.10.2024 r. lub do wyczerpania puli nagród. W ramach Promocji można otrzymać maksymalnie dwie nagrody po 2000 punktów każda („Nagrody”) w programie Mastercard Bezcenne Chwile („Program”),które można wymienić na nagrody przypisane dla wartości zdobytych punktów w katalogu nagród (w tym na e-vouchery). Aby zdobyć Nagrodę, dokonaj płatności kartą Mastercard, zapisaną do Programu, na kwotę co najmniej 100 zł w dowolny piątek w czasie trwania Promocji u dowolnego Partnera Programu. Pozostałe warunki w regulaminie. Udział w Promocji jest dobrowolny.
 Profil Relacje PM off
7 ludzi lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1115 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 56  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości