Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Lis 2012 12:04 

Czy ktos wie czy to biuro juz dziala? Nie moge sie dodzwonic. A moze ktos mi podpowie w jaki sposob moge zamowic kolyske na lot? Na stronie linii odsylaja do lokalnego biura. Lokalne biuro nie odpowiada. Macie jakies sugestie? Pozdrawiam. MaMaMija
 Profil Relacje PM off  

Okołoweekendowa wycieczka do Portugalii 🌊🌴 3 dni w Algarve za 799 PLN 🇵🇹 Okołoweekendowa wycieczka do Portugalii 🌊🌴 3 dni w Algarve za 799 PLN 🇵🇹
Podróż do raju 🏝️ Polinezja Francuska + zwiedzanie San Francisco od 3818 PLN 😎 Podróż do raju 🏝️ Polinezja Francuska + zwiedzanie San Francisco od 3818 PLN 😎
#2 PostWysłany: 26 Mar 2016 08:43 

Loty: 22
Kilometry: 56 054
Czy z polskim biurem Qatar Airways jest kontakt mailowy ? Podczas mojej ostatniej rozmowy telefonicznej, bardzo miła, jednak lekko niedoinformowana pani nie potrafiła mi pomóc. Może odpowiedź mailowa byłaby dużo obszerniejsza ?

#3 PostWysłany: 26 Mar 2016 09:21 
Awatar użytkownika

Loty: 201
Kilometry: 399 152
niebieski
Nie ma kontaktu mailowego, jest tylko telefoniczny co w sumie dziwne.
Może po prostu napisz do biura w Londynie? Ja tak kiedyś z Emirates załatwiałem.
Bankers uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 26 Mar 2016 09:41 

Kontakt mailowy byłby znacznym ułatwieniem, naprawdę dziwne, że nie istnieje. Skorzystam z porady, spróbuje skontaktować się z oddziałem w UK.

#5 PostWysłany: 26 Mar 2016 11:10 
Awatar użytkownika

Loty: 178
Kilometry: 311 128
srebrny
Pracowałem swego czasu w call center QR we Wrocławiu. Jeśli nic się nie zmieniło, to biuro Qatar Airways w Warszawie jest bardziej tzw. biurem "wewnętrznym" i z zasady nie obsługuje klientów indywidualnych. Cały kontakt odbywa się telefonicznie przez call center we Wrocławiu:

http://www.qatarairways.com/pl/pl/contact-us.page

Poniżej adresy e-mail, na który można zgłaszać reklamacje, prośby itp.:

customersupporteu@eu.qatarairways.com (był obsługiwany przez WRO)

tell-us@qatarairways.com.qa (obsługiwany przez DOH)
 Profil Relacje PM off
Gaszpar lubi ten post.
Bankers uważa post za pomocny.

#6 PostWysłany: 26 Mar 2016 11:57 

Dziękuję za odpowiedzi !

Mam jeszcze jedno pytanie które nie nawiązuje do tematu, jednak jest związane z liniami Qatar Airways.
Mam 14,5h przesiadki, dziabulek jeżeli kojarzy moje poprzednie posty to kojarzy temat ;) Niestety nie należy mi się darmowy hotel,wiza itd. Zarezerwowałem nocleg na Airport Hotel. Czy orientuje się ktos czy mogę skorzystać z darmowej wycieczki po miescie, którą oferują linie Qatar a następnie wrócić do hotelu ? Napisałem bezposrednio do obiektu, na razie jednak czekam na odpowiedź. Jak sama nazwa hotelu wskazuje "Transit only", jednak mam nadzieję, że uda nam się wyskoczyć na miasto.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości