Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 07 Kwi 2011 12:59 

Cześć, witam serdecznie (pierwszy wpis na forum).
Czy ktoś ma jakiekolwiek doświadczenie z liniami z tematu? Pytam, bo szukam najtańszej opcji na przelot z Moskwy do Pekinu i na różnych wyszukiwarkach te dwie linie oferują najtańszy. Nie znam ich, dlatego może ktoś będzie w stanie coś podpowiedzieć. Ewentualnie znacie jakiś inny (szybki, stosunkowo tani) sposób na dotarcie z Moskwy do Pekinu i z powrotem. Jeśli chodzi o terminy, to w grę wchodzi jedynie sierpień. Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

Albański raj przy prywatnej plaży 🏖️ 4* all inclusive nad Adriatykiem za 2459 PLN Albański raj przy prywatnej plaży 🏖️ 4* all inclusive nad Adriatykiem za 2459 PLN
Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN Słoneczny Cypr w dobrej cenie 🏝️🌞 Loty i 7 noclegów w Ajia Napie za 809 PLN
#2 PostWysłany: 07 Kwi 2011 13:40 

niebieski
Leciałem Hainan Airlines na trasie Chengdu-Pekin. Wg mnie ok, samolot był dosyć nowy, ale wyposażony przeciętnie. Trasa była krótka, więc dużego posiłku nie było tylko jakaś przekąska + napój. Obsługa miła i pomocna. Ogólne wrażenia pozytywne
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 07 Kwi 2011 16:54 

Leciałem Hainanem na trasie Kunming-Pekin, bardzo przyjemnym 767, dobrze wyposażonym, z telewizorkami w siedzeniach, z sympatyczną obsługą - zdecydowanie polecam.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 07 Kwi 2011 21:36 

Wielkie dzięki za opinie. Są odrobinę tańsi niż Aeroflot i mają bardzo korzystne (jak dla mnie) połączenie. Z tym, że zupełnie ich nie znałem. Teraz będę trochę spokojniejszy. Dzięki.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 07 Kwi 2011 22:45 

A w jakiej cenie znalazłeś najtaniej ?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 07 Kwi 2011 23:32 

@ e616v

529 euro RT. W sumie duża kasa, więc jeśli masz na oku coś tańszego, to chętnie to poznam. Aeroflot w tym terminie (23-27 sierpnia) jest za 646 euro. Minusem w przypadku Hainan jest to, że na przesiadkę (włącznie z przetransportowaniem się pomiędzy terminalami) będę miał 2 godziny. Może być mało...
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 08 Kwi 2011 00:17 

Można taniej: 405 EUR Chna Southern przez Urumqui albo 443 EUR Aeroflot bezpośrednio. Nawet Emiratesami jest taniej niż Hainanem.

Piszesz coś o przesiadce - jeśli lecisz z Polski to ogólnie dobrą masz też cenę Aeroflotu z Wawy i wtedy przesiadkę masz wygodniejszą bo organizowaną przez linię.

Wklejam szczegóły tych trzech połączeń:

Image

Image

Image
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 08 Kwi 2011 09:10 

W Rosji będę wcześniej i mam już kupiony bilet PLL LOT - wylot z Moskwy do Warszawy 27.08 o godz. 21. W związku z tym niestety odpada China Southern, bo w Moskwie są po 21. Niestety, bo cena najbardziej przyjazna :)
Gdzie wyszukujesz ten lot Aeroflotem? Pytam, bo ten sam ustawiłem na ich stronie i cena wychodzi 646,31 EUR. No nic, jak na razie szukam dalej.
Plan był taki, że po pobycie w Rosji spędzam co najmniej 3 dni w Pekinie, a w związku z tym, że dysponuję ograniczoną ilością czasu muszę jakoś dobrze wybrać połączenia.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 10 Kwi 2011 00:29 

Jak w Aeroflocie nie ma to znaczy, ze już nie ma - pewnie wyprzedali wszystkie miejsca w promo taryfie na te dni.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 9 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości