Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 04 Gru 2012 20:00 

Jak to jest, że sprawdzając loty na stronie Wizz Air zawsze po chwili ten który mnie interesuje robi się droższy zanim się zdążę na niego namyślić? Nie wydaje mi się by była to kwestia tego, że ktoś właśnie kupił bilet tylko raczej jakiegoś sprytnego algorytmu. Czy jest jakiś sposób na powrót do starej ceny?

Pozdrawiam :)
 Profil Relacje PM off  

Gruzja z weekendem 😍🇬🇪 Loty z Warszawy, transfery i noclegi w Tbilisi za 543 PLN 😎 Gruzja z weekendem 😍🇬🇪 Loty z Warszawy, transfery i noclegi w Tbilisi za 543 PLN 😎
All inclusive na greckiej wyspie Tasos 🏝️🍹 3* hotel z widokiem na Morze Egejskie za 2509 PLN All inclusive na greckiej wyspie Tasos 🏝️🍹 3* hotel z widokiem na Morze Egejskie za 2509 PLN
#2 PostWysłany: 04 Gru 2012 20:24 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 57 793
niebieski
szukając zapominasz przestawić opłaty -36pln.

Ile latam wizzem, ile szukam i kupuje tyle jeszcze mi sie nie zdarzyło, że nagle wszystko i zawsze skacze w góre jak chce kupic ;)

#3 PostWysłany: 04 Gru 2012 20:37 

No, ale nie zapominam o tym...
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 04 Gru 2012 20:41 
Awatar użytkownika

Loty: 44
Kilometry: 57 793
niebieski
nawet ja czasami zapominam, bo co przeładowanie to wraca na swoje miejsce. no ale skoro mówisz, że nie... szczerze mówiąc nie darzyło mi się jeszcze w tak skomasowanej wersji. owszem poleciało raz czy dwa w góre ale wybitnie sytuacja wskazywała na rozejście się biletów.

#5 PostWysłany: 04 Gru 2012 20:55 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
srebrny
było na forum już parę razy o tym, zarówno o wizz jak i o ryanair
poszukaj proszę, temat zamykam
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: DXmaniac, rafista oraz 5 gości