Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Sty 2014 18:53 

Loty: 2
Kilometry: 3 316
Witam wszystkich. Dzięki fly4free 23 kwietnia udało mi się zabookować mega tani lot do Dubaju przez Kijów, więc jestem mega podekscytowany. Chciałbym jednak zabrać ze sobą mój sprzęt do kite a nie chcę płacić za opcję "sprzęt sportowy" bo wyszłoby drugie tyle co za lot. Sam latawiec+bar zmieszczę w mały plecak, spokojnie zmieści się jako duży bagaż podręczny(56 x 45 x 25), który mam wliczony w cele biletu za free. Jeden bagaż rejestrowany mam też za darmo więc tam chcę włożyć trapez, buty itp. Deski nie chcę brać, bo wypożyczenie samego boarda wyjdzie mnie dużo taniej niż przewóz bagażu sportowego.

Powiedzcie mi czy nikt się do mnie nie doczepi, że przewożę sprzęt sportowy w ten sposób i spokojnie mogę go brać ze sobą?

Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam! :)

Dodam, że lecę wizzair
 Profil Relacje PM off  

Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN Hiszpania tylko dla dorosłych 🏝️ 4* hotel z basenem na dachu w Costa Brava za 2449 PLN
Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍 Tanio 🔥 Wycieczka na Maltę za 569 PLN 🇲🇹 Loty i 4* hotel z basenem 😍
#2 PostWysłany: 19 Sty 2014 19:04 

niebieski
jeżeli wszystko zmieści się w limicie to nie będzie nikt się o nic czepiał. To twoja sprawa czy wieziesz sprzęt sportowy czy też zwykłe ubrania. Gdybyś chciał to mógłbyś Sobie buty na nogi założyć i kask na głowę jako swoje ubranie. Chyba takich mistrzów też widziałem lecących na Snowboard :lol:
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Sty 2014 12:11 

Loty: 2
Kilometry: 3 316
Dzięki za info ;)
Czyli równie dobrze jeśli deska zmieści mi się w rozmiarach bagażu rejestrowanego(jak podaje wizzair... Szerokość: 1,499 m, Wysokość: 1,194 m, Długość: 1,715 m ), który mam za darmo to mogę ją spokojnie zabierać?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Sty 2014 21:41 

Loty: 259
Kilometry: 387 536
niebieski
Znajomi lecieli na wakacjach na kite'a i większość sprzętu mieli w bagażu zwykłym, nie sportowym - przeszło bez problemu. Jedynie narzekali, że ciężkie dosyć te bagaże wyszły (leciem FR), więc waga okazała się największym ograniczeniem.
 Profil Relacje PM off
lukaszrak lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości