Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 64 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
#61 PostWysłany: 17 Lut 2014 15:32 
Awatar użytkownika

Loty: 145
Kilometry: 173 658
niebieski
Tak naprawdę wszystko zależy od obsługi... Niedawno sam widziałem we Wrocławiu jak pan z gate'a kazał podróżnemu neseser (drugi bagaż, a lot był W6 więc przysługiwał jeden) włożyć pod sweter. Pokaźnych rozmiarów neseser dodam, powiedzmy taki 50cmx30cmx20cm. Więc wyobraźcie sobie jak wyglądał. Ktoś z kolejki nawet krzyknął "nie widać!";D

Ale puścili? Puścili.

Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥 Tani wyjazd na NBA i NHL do Nowego Jorku 🗽✈️ Loty i bilety na mecze od 1655 PLN🔥
All inclusive w Maroku 🏝️ 4* resort z basenami i spa 🌴 6 dni w Agadirze za 1989 PLN All inclusive w Maroku 🏝️ 4* resort z basenami i spa 🌴 6 dni w Agadirze za 1989 PLN
#62 PostWysłany: 02 Paź 2014 23:01 

Loty: 189
Kilometry: 213 328
niebieski
ciekawe czy dałoby radę przejść przez gate w rękawicach bokserskich :D znalazłem takie całkiem fajne w sportsdirect :)
warsawghoster lubi ten post.

#63 PostWysłany: 02 Paź 2014 23:18 
Site Admin
Awatar użytkownika

marcino86 napisał(a):
ciekawe czy dałoby radę przejść przez gate w rękawicach bokserskich :D znalazłem takie całkiem fajne w sportsdirect :)

Teoretycznie tak :)
 Profil Relacje PM off  

#64 PostWysłany: 03 Paź 2014 08:37 
Awatar użytkownika

Loty: 188
Kilometry: 227 790
niebieski
Ja zawsze kupuję kubki ze Starbucksa. Przeważnie 2-3 (kraj+miasto+...) i w związku z tym, że to "porcelana", nie wkładam do żadnego bagażu. Podręczną mam torebkę z CCC (Lasocki - taką akurat na iPada, parasolkę Samsonite, najpotrzebniejsze lekarstwa, ładowarki: normalną + energy point, modem 3G, dokumenty, itp.) a w takiej papierowej (Starbucksowej) o wielkości tejże torebki mam własnie te kubeczki. Teoretycznie mam dwie rzeczy ze sobą. NIGDY nie było problemu, żeby to wnieść. Jedynie raz w Paryżu (BVA) zwrócili mi uwagę podczas control check, aby iPada włożyć do torby, czego oczywiście nie zrobiłem, bo go używałem. Poza tym problemu nie ma :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 64 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość