Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Paź 2014 11:08 
Awatar użytkownika

Loty: 93
Kilometry: 158 981
Hej, mam problem z płatnością za rewerwację, więc postanowiłam napisać, bo może ktoś z Was się z tym już spotkał - usiłuję zarezerwować lot na VietJet. Cała rezerwacja przechodzi bez problemu, do momentu wybrania płatności - wybieram kartę MasterCard, wpisuję dane, ale po przejściu na następną stronę dostaję błąd na stronie VietJet "An error has occurred. Reference #:" i jakiś numerek.

Próbowałam różnych kombinacji - różnych kart (niestety wszystkie MasterCard, bo innych nie posiadam), różnych przeglądarek, różnych komputerów, czyszczenia ciastek, strony w języku angielskim i wietnamskim. I ciągle to samo.

Pisałam już do nich, ale w zasadzie dostałam od nich odpowiedź - poproś swojego wietnamskiego znajomego, żeby poszedł za Ciebie do agencji i zapłacił gotówką :/

Ktoś z czymś takim się już kiedyś spotkał? Albo ma jakiś pomysł?

Dodam jeszcze, że miesiąc temu robiłam u nich rezerwację jedną z tych kart i przeszło gładko.

Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników? Słynny Babilon otwiera bramy dla turystów. Czy to będzie nowy hit dla podróżników?
TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę) TOP❗ Bezpośrednie loty na Kanary od 124 PLN (w jedną stronę)
#2 PostWysłany: 19 Paź 2014 11:13 

platynowy
Ja kupiłem bilet VietJet przez pośrednika, bez żadnego problemu. A później miejsce dokupiłem na ich stronie już swoją kartą i też bez problemu.

#3 PostWysłany: 19 Paź 2014 11:14 
Awatar użytkownika

A możesz mi podać przez którego? Dziękuję

#4 PostWysłany: 19 Paź 2014 11:22 

platynowy
Spróbuj bravofly w różnych wersjach językowych.
Hebe uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 21 Paź 2014 10:57 
Awatar użytkownika

Opcje z posrednikiem zostawilam sobie na deser.

W koncu sie udalo - moze to nie rozwiazanie, ale... kolezanka zrobila od siebie z domu rezerwacje na moja karte i wszystko przeszlo. Nie wiem w czym byl problem, chyba ze mna ;)

#6 PostWysłany: 27 Paź 2014 09:34 
Awatar użytkownika

My w koncu zrobilysmy jeszcze inaczej (opcje z posrednikiem zostawilysmy sobie na "deser"). Kolezanka sprobowala zrobic rezerwacje u siebie (ze swojego komputera, ona robila rezerwacje), ale z moja karta. Przeszlo jej bez problemu. Ona rowniez dostala maila potwierdzajacego - ja na op.pl maila od VietJest nie dostalam w ogole.

#7 PostWysłany: 27 Paź 2014 10:03 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Czasami na krajówki w Wietnamie warto sprawdzać stronę Vietnam Airlines. Ceny są podobne do VietJet a dla ludzi jako Aviation fan, na trasie Hanoi - Sajgon leci B777 :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości