Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Cze 2013 17:07 

Witajcie,

wracając z Maroka dnia 19 czerwca br. zgubiłam na lotnisku w Charleroi telefon Samsung GALAXY mini 2. Został on odnaleziony i zwrócony do biura rzeczy znalezionych na lotnisku. Niestety nie wybieram się ponownie do Belgii, a lotnisko zaproponowało formę zwrotu, która jest bardzo kosztowna (wynajęcie kuriera i transport telefonu do Polski). Mam zatem prośbę/pytanie - czy znajdzie się ktoś tak miły i uczciwy, kto przy okazji lotu na Charleroi odbierze telefon z biura i po powrocie do Polski prześle mi go na domowy adres? Oczywiście pokrywam koszta przesyłki. Sam telefon nie jest dla mnie wartościowy, najbardziej zależy mi na karcie pamięci, która jest w środku (mam tam osobiste zdjęcia i filmy, które chciałabym odzyskać). Będę niezmiernie wdzięczna za pomoc!

Pozdrawiam
Sabina
 Profil Relacje PM off  

Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎 Odkryj Kanary 😍 Loty na Teneryfę z Warszawy i noclegi z basenem za 1237 PLN 😎
Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛 Odwiedź Wietnam ✈️🧳 Loty do Hanoi z dużym bagażem od 2489 PLN 🇻🇳 🍛
#2 PostWysłany: 25 Cze 2013 12:37 
Awatar użytkownika

niebieski
W ten czwartek bede na Charleroi, moge sprobowac go odebrac. Nie wiem na jakiej zasadzie oddaja te rzeczy z lost/found, moze daj jakies szczegoly na priv? Jesli jestes z Wroclawia lub Katowic mozemy sie na odbior osobisty umowic, jestem w Polsce do niedzieli.

#3 PostWysłany: 25 Cze 2013 14:31 

Bardzo dziękuję :) niestety nie mam tu możliwości wysyłać prywatnych wiadomości, nie wiem dlaczego. Czy możesz do mnie wysłać wiadomość, może wtedy będę mogła użyć jakiejś opcji "odpisz"?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 25 Cze 2013 14:37 
Awatar użytkownika

Loty: 171
Kilometry: 188 843
złoty
Sabina.B napisał(a):
Bardzo dziękuję :) niestety nie mam tu możliwości wysyłać prywatnych wiadomości, nie wiem dlaczego. Czy możesz do mnie wysłać wiadomość, może wtedy będę mogła użyć jakiejś opcji "odpisz"?

Musisz mieć przynajmniej 5 postów, żeby móc wysłać PW.

#5 PostWysłany: 25 Cze 2013 14:38 
Awatar użytkownika

srebrny
Dobij licznik do 5 postów, np. w tym temacie: wiadomosci-prywatne-dla-nowych-uzytkownikow,19,6513
Od 5 postów możesz już wysyłać PW.

Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 26 Cze 2013 17:42 
Awatar użytkownika

Loty: 109
Kilometry: 141 606
srebrny
Sabina, daj znać jak tam status problemu.
Mój kolega będzie leciał 2.07 CRL-WAW więc mogę go w razie czego poprosić o pomoc. Tyle, że to facet, więc ciężko będzie mu się podszyć pod kobietę ;P
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 26 Cze 2013 17:48 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
srebrny
Podszywanie może nie być potrzebne. Np. w Lost & Found w Katowicach wystarczy wysłać im mailem upoważnienie kogoś do odbioru.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości