Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 30 Maj 2011 20:34 

Może komuś podpasuje:

przy rezerwacji z KTW wyskakuje ok 1650, z WAW ok 1750

http://www.tanie-loty.com.pl/bilety-lot ... e=promosrc

pozdr
 Profil Relacje PM off  

Gorąca obniżka w Wizz Air 🤍💜✈️ Znakomite kierunki w cenach już od 143 PLN Gorąca obniżka w Wizz Air 🤍💜✈️ Znakomite kierunki w cenach już od 143 PLN
🔥HIT❗🔥 Bezpośrednio Dreamlinerem PLL LOT z Azji do Polski za 470 PLN ✈😱😍 🔥HIT❗🔥 Bezpośrednio Dreamlinerem PLL LOT z Azji do Polski za 470 PLN ✈😱😍
#2 PostWysłany: 30 Maj 2011 20:39 
Awatar użytkownika

Mi wyskakuje 1 781,94 PLN, bo nie doliczyłeś opłaty transakcyjnej w wysokości 130 zł, taniej przez stronę Lufthansy kupić. Poza tym od kilku dni już jest info na stronie, więc refleks mają niezły: http://www.fly4free.pl/lufa-caly-swiat- ... j-1685-zl/
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Maj 2011 22:08 

rzeczywiście na stronie lufy 1757 lub tu www.centrumbiletow.com 1753- także sorry, mój błąd

swoją drogą cena na Amerykę Płd - piękna :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 30 Maj 2011 22:19 

Odnośnie Lufy na wakacje - cały świat. Widzicie jeszcze jakieś ciekawe terminy na Azję południowo-wschodnią?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 31 Maj 2011 13:39 

Działa jakis kod, żeby jeszcze obniżyc cenę z Warszawy???
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 01 Cze 2011 08:48 

niestety, zwlekałem kilka dni i przegapiłem bilety w tej cenie; czy będą jeszcze bilety w tej cenie, czy lufthansa organizuje jakieś promocje - interesuje mnie wyjazd wiosną 2012 r. więc czasu jest jeszcze dużo; może ktoś wie, w jaki sposób najtaniej dotrzeć do Argentyny lub Brazylii - myślę o kwocie 3 tys. zł w dwie strony.

I druga rzecz - czy są jakieś tanie linie między np. Wenezuelą a Argentyną?

dziękuję i pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 01 Cze 2011 09:28 

niebieski
Może będą, może nie będą. Raczej większa szansa jest,że nie będą.
W Am. Płd. praktycznie nie ma tanich linii, a już na pewno nie ma między północą a południem kontynentu. Lot do Wenezueli/Kolumbii/Ekwadoru/Peru jeśli chcesz docelowo znaleźć się w Argentynie jest totalnie bez sensu.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 01 Cze 2011 12:10 

mekki napisał(a):
niestety, zwlekałem kilka dni i przegapiłem bilety w tej cenie; czy będą jeszcze bilety w tej cenie, czy lufthansa organizuje jakieś promocje - interesuje mnie wyjazd wiosną 2012 r. więc czasu jest jeszcze dużo; może ktoś wie, w jaki sposób najtaniej dotrzeć do Argentyny lub Brazylii - myślę o kwocie 3 tys. zł w dwie strony.

I druga rzecz - czy są jakieś tanie linie między np. Wenezuelą a Argentyną?

dziękuję i pozdrawiam

Spokojnie na pewno jeszcze wrzucą, nie straszcie kolegi. A na miejscu to linie lotnicze LAN. Jeszcze kilka tam mniejszych lata, jak potrzebujesz to posprawdzam i napiszę.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 02 Cze 2011 10:52 

dziękuję za odpowiedzi,
byłbym wdzięczny gdybyś pomógł mi znaleźć jakieś tanie połączenie z Caracas do Buenos Aires lub Montevideo, ewentualnie Sao Paulo na marzec 2012 r. ( w okolicach 22.) i powrót w kwietniu (około 11.)
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 02 Cze 2011 11:03 

niebieski
Linie LAN absolutnie nie są liniami tanimi.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości