Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 168 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 13 Cze 2016 18:51 
Awatar użytkownika

platynowy
Damianek napisał(a):
robo_kk napisał(a):
Cześć,
Zastanawiam się nad zamówieniem Xiaomi Redmi Note 3 (3GB RAM) albo Elephone P9000 (4GB RAM).

Posiadam Xiaomi, działa bardzo dobrze - soft zmieniony na polski. Posiadam (w najblższej rodzinie) wersję 3gb i 2gb, zauważalnej różnicy w szybkości nie ma. Teraz zamówiłem wersję PRO - ponoć jeszcze lepsza;) a 5,5 cala wydaje mi się optymalną wielkością.

można wiedzieć gdzie i za ile zamowiles wersję Pro?

dzieki

Wysłano z telefonu
 Profil Relacje PM off  

✨Na jarmark do stolicy Włoch 🎄🍕Przedłużony weekend Rzymie za 779 PLN 🥰 ✨Na jarmark do stolicy Włoch 🎄🍕Przedłużony weekend Rzymie za 779 PLN 🥰
Wypad all inclusive na Fuerteventurę 🏝️🏌️‍♂️ 4* hotel przy polu golfowym za 2645 PLN Wypad all inclusive na Fuerteventurę 🏝️🏌️‍♂️ 4* hotel przy polu golfowym za 2645 PLN
#142 PostWysłany: 13 Cze 2016 19:18 

Loty: 52
Kilometry: 111 727
Damianek napisał(a):
Np. w Bangood (na kilkanaście paczek tam kupionych tylko za 1 musiałem płacić cło, telefony bardzo dobrze zabezpieczone w wysyłce)
http://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-No ... rehouse=CN

Cena około 640zł - a teraz korzystamy ze strony https://givingassistant.org/ i otrzymujemy 5$ za rejestracje z polecenia + około 5$ za zakup na banggood i kolejne 5$ gdy ktoś się zarejestruje z naszego linka = 15$ zwrot (w podforum z łańcuszkami jest temat o tej stronie i tam można znaleźć i polecającego, i siebie ustawić dalej) więc finalnie cena około 590zł za super telefon z bardzo dobrym wsparciem.

jw
 Profil Relacje PM off  

#143 PostWysłany: 13 Cze 2016 20:59 
Awatar użytkownika

platynowy
a coś mniejszego rozmiarowo dla nastolatki polecacie ?

Wysłano z telefonu
 Profil Relacje PM off  

#144 PostWysłany: 13 Cze 2016 22:10 

niebieski
Wspomniany wyzej Paris (5"), albo odrobine mniejszy Redmi 2 (4,7").
pawfazi uważa post za pomocny.

#145 PostWysłany: 22 Cze 2016 15:23 

niebieski
widzial moze ktos dobre promo na Mi5?
 Profil Relacje PM off  

#146 PostWysłany: 21 Lip 2016 14:34 
Awatar użytkownika

niebieski
Podbiję pytanie kolegi o Mi5. Też szukam i najtaniej widzę na ali za 326 USD (czarny). Widzieliście może cos w lepszej cenie? Zakładam kupno jak "zejdę" poniżej 300$...

#147 PostWysłany: 21 Lip 2016 14:57 

niebieski
Po zapisaniu się do newslettera gearbest dostałem ofertę na Mi5 za $316 (i parę innych rzeczy). Polecam.

#148 PostWysłany: 16 Paź 2016 19:38 
Awatar użytkownika

niebieski
Nie za bardzo wiedziałem, gdzie wrzucić także zamieszczam info tutaj.

Mam do oddania za przysłowiowego browara dwie baterie (BM45 - 3020mA) fabrycznie nowe do telefonu Xiaomi Redmi Note 2.
Najchętniej oddam w ręce "doświadczonego" forumowicza.
Info na priv.
-------
Pierwsza bateria oddana użytkownikowi @‌igore‌
 Profil Relacje PM off
igore lubi ten post.

#149 PostWysłany: 02 Sty 2017 15:58 

Czy ktoś z Forumowiczów orientuje się, gdzie w Polsce najkorzystniej kupić iphone 6s i SE ?
Czy Apple ma jakąś określoną politykę w zakresie obniżania cen swoich produktów ?
Ma ktoś wiedzę, że u oficjalnych sprzedawców typu iDream, iSpot - można wynegocjować zniżkę przy zakupie dwóch modeli ?
 Profil Relacje PM off  

#150 PostWysłany: 02 Sty 2017 16:50 
Awatar użytkownika

Loty: 438
Kilometry: 1 116 893
niebieski
Juz kolego pytales o to w innym wątku :)

a z drugiej strony, to co te telefony maja w sobie takiego że tak o nie walczysz ? tak z ciekawosci pytam, bo akurat w chwili obecnej na rynku mamy duzo ciekawsze telefony w lepszych cenach. No a Ty jeszcze pytasz nie o najnowsze modele iPhone'a.
 Profil Relacje PM off  

#151 PostWysłany: 02 Sty 2017 17:20 

Pytałem w innym wątku, który założyłem, a który został chyba usunięty bo go nie widzę.

Dlaczego akurat te telefony ? 6s dla dziewczyny - uważam, że 7 nie ma w sobie nic na tyle lepszego, aby do niej dopłacać, więc 6s jest optymalnym wyborem.

SE - niewielkie gabaryty a w środku bebechy z 6s, więc szybki i niewielki telefon, którego potrzebuję.

Chcę uwolnić się od Androida, który po pół roku w nowym Samsungu S5 już zaczął zamulać telefon. Łapie każdy syf z internetu. Każda z osób z mojego otoczenia, które zaczęły używać produktów od Apple, bardzo je chwali i twierdzi, że nie wróciłaby do Androida.
 Profil Relacje PM off  

#152 PostWysłany: 02 Sty 2017 17:45 
Awatar użytkownika

niebieski
A te osoby ktore zaczely uzywac Applów to od jakiego czasu? :)
poczekaj troche to zobaczysz jak powoli beda zmieniac front, szczegolnie po tym jak zaczna uzywac np najnowszych Iphonow...
niestety Apple troche przespalo ostatni okres, plus kilka wpadek ostatnich,
to juz nie te same jabłka co kiedys :)
 Profil Relacje PM off  

#153 PostWysłany: 02 Sty 2017 20:24 

Dlatego też właśnie wybieram modele, które nie są najnowsze.
Obejrzałem sporo recenzji, testów, przeczytałem sporo komentarzy i stąd wybór padł na te 2 konkretne modele.
Nie szukam tutaj więc potwierdzenia swojego wyboru, a informacji czy jest szansa kupić telefony w korzystnej cenie :)
 Profil Relacje PM off  

#154 PostWysłany: 02 Sty 2017 20:27 
Awatar użytkownika

niebieski
Mysle ze łatwiej bedzie je kupic taniej, nawet negocjowac ceny, wszedzie tylko nie w iSpotach :)
 Profil Relacje PM off  

#155 PostWysłany: 02 Sty 2017 23:53 

Tzn. gdzie np ? Zależy mi na pełnej fakturze VAT, polskiej dystrybucji. Te największe elektromarkety w Polsce negocjują jakoś znacząco ceny ?
 Profil Relacje PM off  

#156 PostWysłany: 02 Sty 2017 23:59 
Awatar użytkownika

srebrny
2 sztuki to żaden hurt. Szukaj po kolei w sklepach gdzie jaka promocja i tyle. Ewentualnie znajomości w MM i Saturn (wtedy kieronik może coś obniżyć) albo jakby była jakaś akcja z bonami za każde wydane 500zł to przy tej kwocie zbierzesz kilka stówek które sprzedasz za 90% wartości a przy okazji FV na telefony będziesz miał na pełną kwotę ;) Ja bym poszedł w allegro, tam też kupisz z PL dystrybucji, nowe, zafoliowane i na FV, a do tego w niższej cenie. Ale to już kwestia kto jak ogarnia, bo niektórzy myślą że na Allegro to tylko używane z UK :lol:

PS: Swoją drogą wszyscy koszty robią w grudniu, a Ty się tuż po Sylwestrze wziąłeś? :?:

#157 PostWysłany: 03 Sty 2017 00:09 

srebrny
watpie zeby chceli sie bawic w negocjacje przy dwoch sztukach. nie lepiej po prostu znalezc najtansza oferte przez ceneo czy alle?
 Profil Relacje PM off  

#158 PostWysłany: 03 Sty 2017 11:07 

Spokojnie, koszty w tym przypadku nie były potrzebne w grudniu :)

Co do allegro - przeglądałem do niedawna regularnie i niestety większość to albo faktura vat-marża (wtedy cena dobra), albo dystrybucja europejska (co ponoć ma negatywne znaczenie przy biegu gwarancji w sytuacji, gdy telefon trafi do serwisu i zostanie np. wymieniony) albo cenowo jest na tyle podobnie co w normalnych sklepach, że wolę kupić w sklepie. Wiele sklepów internetowych nawet także ma telefony z dystrybucji europejskiej, co mnie nie do końca urządza.
 Profil Relacje PM off  

#159 PostWysłany: 30 Sty 2017 12:29 
Awatar użytkownika

srebrny
Czy ktoś może rzucić linkiem do jakiejś ciekawej oferty obecnie?
Mój obecny smartphone uległ wypadkowi... :(
 Profil Relacje PM off  

#160 PostWysłany: 30 Sty 2017 12:36 
Awatar użytkownika

Loty: 2
Kilometry: 1 679
niebieski
Najtańszy telefon 3 GB RAM z LTE 8-)

Przy wyborze "Germany" -> wysyłka ze Słubic
https://www.aliexpress.com/item/Original-Cubot-Manito-MTK-MT6737-Quad-Core-Android-6-0-Cell-Phone-5-0Inch-3GB-RAM/32735036862.html?trace=msiteDetail2pcDetail

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 168 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości