Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Wikipost
Zobacz też: deals-temat-zbiorczy,81,101004

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 43 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
#21 PostWysłany: 04 Kwi 2016 11:21 
Awatar użytkownika

srebrny
z doświadczenia powiem ze takie książki (w domyśle najtańsze) to kicha jest
robiłem zdjęcia dziecku znajomej i na urodziny sprezentowałem jej kalendarz ze zdjęciami w empiku(jakaś promocja na wydruki była)
wszystko on-line
jak odebrałem to aż mi głupio było dawać ten prezent taka marna jakość tego była
zdjęcia na kiepskim papierze straciły rozdzielczość, kolory
zenada

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off
luka89waw lubi ten post.

Bali w sezonie za 2977 PLN❗️🌴 Loty + 16 nocy w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z basenem 💦👙 Bali w sezonie za 2977 PLN❗️🌴 Loty + 16 nocy w ⭐⭐⭐⭐ hotelu z basenem 💦👙
Grecja z weekendem 😍 City break w Atenach za 567 PLN 🔥 Grecja z weekendem 😍 City break w Atenach za 567 PLN 🔥
#22 PostWysłany: 04 Kwi 2016 17:20 
Awatar użytkownika

niebieski
dostałam maila o 8 rano, ale dopiero odczytałam (trzeba zrobić rezerwację na wyjazd służbowy):

Witaj,

zrób rezerwację na HRS.pl i odbierz bilet do Cinema City!

Jak skorzystać z promocji?
① Zaloguj się na swoje konto My HRS i zarezerwuj dowolny hotel na HRS.pl
② W ciągu 14 dni od dokonania rezerwacji otrzymasz kod do Cinema City
③ Wymień kod na bilet w kasie kina!
Ważne! Promocja dotyczy tylko rezerwacji zrealizowanych, dokonanych poprzez stronę www.hrs.pl przez posiadaczy kont My HRS dla podróżujących służbowo w okresie 4-18 kwietnia 2016.
Pozdrawiamy i życzymy udanej zabawy!
Zespół HRS
Zrób rezerwację i odbierz bilet

*Warunki promocji
Dwa tysiące osób, które w dniach 04.04.2016 - 18.04.2016 dokonają rezerwacji na HRS.pl otrzymają kody do wykorzystania w kinach Cinema City na terenie Polski. Kody zostaną przesłane w ciągu 14 dni od dnia dokonania rezerwacji na adres mailowy podany podczas rezerwacji. Kody można wykorzystać we wszystkie dni tygodnia na dostępne seanse 2D. Otrzymany kod należy wymienić na bilet w kasie kina do dnia 31.07.2016.

Tutaj kodów jest 2 tysiące :P
 Profil Relacje PM off  

#23 PostWysłany: 11 Kwi 2016 17:41 

bilety przyszły:)
 Profil Relacje PM off  

#24 PostWysłany: 19 Kwi 2016 11:55 
Awatar użytkownika

niebieski
Witaj,

zrób rezerwację na HRS.pl i odbierz kupon na wybrany napój w kawiarniach Starbucks!*

② W ciągu 14 dni od dokonania rezerwacji otrzymasz kod do wykorzystania w kawiarniach Starbucks

③ Wymień kod na kawę lub inny napój w rozmiarze Tall w wybranej kawiarni Starbucks.

Promocja dotyczy tylko rezerwacji zrealizowanych, dokonanych poprzez stronę www.hrs.pl przez posiadaczy kont My HRS dla podróżujących służbowo w okresie 19-30 kwietnia 2016.

Zespół HRS

Wygląda na to, że bez ograniczeń dla podróżujących służbowo. Bilet do kina dostałam.
 Profil Relacje PM off  

#25 PostWysłany: 19 Kwi 2016 13:59 

invasion mam pytanie czy w promocji z biletami cinema city dostałeś też kod do Cewe książki-czy jedna promocja dyskwalifikuję drugą?
Chociaż kody do CEWE ( nie chce bo i tak się z kodem nie opłaca) są za samą rejestrację chyba dla każdego natomiast buleti za rezerwację,tak?
Czeka brat jeszcze na bilet do cinema i się zastanawiam bo dostał kod do cewe a biletu jeszcze nie,rezerwacja była w tamtem poniedziałek?
A ty kiedy dostałeś kod do cinema mailem?
 Profil Relacje PM off  

#26 PostWysłany: 19 Kwi 2016 15:19 

Czy to koniecznie musi być konto służbowe?
 Profil Relacje PM off  

#27 PostWysłany: 19 Kwi 2016 16:31 
Awatar użytkownika

niebieski
tomasz3 napisał(a):
invasion mam pytanie czy w promocji z biletami cinema city dostałeś też kod do Cewe książki-czy jedna promocja dyskwalifikuję drugą?
Chociaż kody do CEWE ( nie chce bo i tak się z kodem nie opłaca) są za samą rejestrację chyba dla każdego natomiast buleti za rezerwację,tak?
Czeka brat jeszcze na bilet do cinema i się zastanawiam bo dostał kod do cewe a biletu jeszcze nie,rezerwacja była w tamtem poniedziałek?
A ty kiedy dostałeś kod do cinema mailem?

Nie miałam kodu do CEWE, bo najzwyczajniej w świecie bym nie wykorzystała. Kod na bilet do kina dostałam dokładnie tego dnia, kiedy napisał o tym forumowicz tutaj. Warunki są jasne, więc jeśli zrobi się rezerwację z danego konta to wątpię, by ktoś nie dostał

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#28 PostWysłany: 19 Kwi 2016 16:35 
Awatar użytkownika

niebieski
@morrex musi, ale wydaje mi się, że każdy może je założyć, podając nawet faktyczne miejsce zatrudnienia i nie jeżdżąc w delegację. Ze mną nikt w żaden sposób się nie kontaktował. Podczas rezerwacji podaje się jakieś dane do faktury, ale można zmienić na swoje. Wydaje mi się więc, że każdy może to konto założyć. U mnie weryfikacja trwała dwa dni

Wysłane z mojego D5503 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off
morrex uważa post za pomocny.

#29 PostWysłany: 21 Kwi 2016 08:51 

ja sie nigdzie nie zapisywalem..zrobilem rezerwacje 7 kwietnia..i w zamniam otrzymalem kod na 50 zl do CEWE. Tak by the way..do this mi nic nie zeszlo z karty kredytowej..dziwne
 Profil Relacje PM off  

#30 PostWysłany: 23 Kwi 2016 10:37 
Awatar użytkownika

srebrny
kod doszedł po mniej więcej tygodniu, tyle, że jak przedpiścy pisali ceny w CEWE są słabe, za kwadratową, niedużą 26 stronicową książkę przynajmniej 109 zł.

#31 PostWysłany: 28 Kwi 2016 03:15 

invasion napisał(a):
Witaj,

zrób rezerwację na HRS.pl i odbierz kupon na wybrany napój w kawiarniach Starbucks!*

② W ciągu 14 dni od dokonania rezerwacji otrzymasz kod do wykorzystania w kawiarniach Starbucks

③ Wymień kod na kawę lub inny napój w rozmiarze Tall w wybranej kawiarni Starbucks.

Promocja dotyczy tylko rezerwacji zrealizowanych, dokonanych poprzez stronę http://www.hrs.pl przez posiadaczy kont My HRS dla podróżujących służbowo w okresie 19-30 kwietnia 2016.

Zespół HRS

Wygląda na to, że bez ograniczeń dla podróżujących służbowo. Bilet do kina dostałam.

To trzeba w końcu opłacać zamówienie aby było "zrealizowane" ? Ja dostałem tylko kod do CEWE za samą rezerwacje..

#32 PostWysłany: 28 Kwi 2016 03:16 

Też dostałem 50 PLN opłaca się w ogóle korzystać z tego?

#33 PostWysłany: 28 Kwi 2016 08:42 
Awatar użytkownika

niebieski
Przede wszystkim musisz mieć konto służbowe. Rezerwację robisz z możliwością bezpłatnej anulacji (w BT jest chyba większość takich).
 Profil Relacje PM off
luka89waw uważa post za pomocny.

#34 PostWysłany: 09 Maj 2016 13:56 

Loty: 15
Kilometry: 12 258
niebieski
HRS

Załączniki:
13174207_10207679052147471_1540317839586326784_n.jpg
13174207_10207679052147471_1540317839586326784_n.jpg [ 59.2 KiB | Obejrzany 8620 razy ]
 Profil Relacje PM off
iwan-82 lubi ten post.

#35 PostWysłany: 09 Maj 2016 14:45 
Awatar użytkownika

Loty: 172
Kilometry: 436 641
niebieski
W Play też miesiąc jest za free. Trzeba wysłać sms o treści START pod numer 220, żeby wyłączyć STOP na ten sam numer.
 Profil Relacje PM off  

#36 PostWysłany: 09 Maj 2016 18:48 
Awatar użytkownika

niebieski
Znowu bilety do kina dla podróżujących służbowo (teraz jestem już pewna, że każdy może założyć takie konto):
Witaj,
zrób rezerwację na HRS.pl i odbierz bilet do Cinema City!
Ważne! Promocja dotyczy tylko rezerwacji zrealizowanych, dokonanych poprzez stronę www.hrs.pl przez posiadaczy kont My HRS dla podróżujących służbowo w okresie 9-19 maja 2016.
Zespół HRS
Dwa tysiące osób, które w dniach 09.05.2016 - 19.05.2016 dokonają rezerwacji na HRS.pl otrzymają kody do wykorzystania w kinach Cinema City na terenie Polski. Kody zostaną przesłane w ciągu 14 dni od dnia dokonania rezerwacji na adres mailowy podany podczas rezerwacji. Kody można wykorzystać we wszystkie dni tygodnia na dostępne seanse 2D. Otrzymany kod należy wymienić na bilet w kasie kina do dnia 31.12.2016. Jedna osoba może otrzymać jeden kod.

Źródło: e-mail od HRS
 Profil Relacje PM off  

#37 PostWysłany: 06 Cze 2016 14:37 
Awatar użytkownika

niebieski
Kawa do Starbucks dla kont służbowych (maila dostałam o 13:20), 285 sztuk

Zrób rezerwację na HRS.pl i odbierz kupon na wybrany napój w kawiarniach Starbucks!*

Promocja dotyczy tylko rezerwacji zrealizowanych, dokonanych poprzez stronę www.hrs.pl przez posiadaczy kont My HRS dla podróżujących służbowo w okresie 6-12 czerwca 2016.
 Profil Relacje PM off  

#38 PostWysłany: 11 Lip 2016 20:14 

srebrny
Nowa promocja .Info z otrzymanego maila:

Załóż konto My HRS dla podróżujących służbowo i odbierz zniżkę na loty Qatar Airways!

① Załóż konto My HRS dla podróżujących służbowo

② W ciągu 14 dni od założenia konta My HRS na HRS.pl otrzymasz kod zniżkowy na loty liniami Qatar Airways: do 20% zniżki w klasie ekonomicznej, do 15% zniżki w klasie biznes lub do 5% zniżki na loty promocyjne

③ Podczas dokonywania rezerwacji lotu użyj otrzymanego kodu!
Ważność kodu:
11.08.2016

*Warunki promocji
Każda osoba, która w dniach 11.07.2016 - 25.07.2016 założy konto My HRS dla podróżujących służbowo, otrzyma kod zniżkowy na loty liniami Qatar Airways: do 20% zniżki w klasie ekonomicznej lub do 15% zniżki w klasie biznes. Kod obowiązuje na rezerwacje dokonane pomiędzy 11 lipca a 11 sierpnia 2016 przez posiadaczy kont My HRS. Zniżki obowiązują od taryfy biletu, nie obowiązują od podatków oraz opłat dodatkowych. Kod zostanie przesłany w ciągu 14 dni od dnia rejestracji na adres mailowy podany w formularzu rejestracyjnym. Uczestnikom promocji nie przysługują roszczenia o zamianę przyznanej Nagrody na inną Nagrodę lub na równowartość pieniężną.
 Profil Relacje PM off  

#39 PostWysłany: 07 Wrz 2016 20:39 
Awatar użytkownika

niebieski
700 biletów do Cinema City dla podróżujących służbowo
Cytuj:
Zrób rezerwację na HRS.pl i odbierz bilet do Cinema City!
Ważne! Promocja dotyczy tylko rezerwacji zrealizowanych, dokonanych poprzez stronę www.hrs.pl przez zalogowanych posiadaczy kont My HRS dla podróżujących służbowo w okresie 7-21 września 2016.
Zespół HRS

Źródło: email
 Profil Relacje PM off  

#40 PostWysłany: 20 Wrz 2016 23:39 

Loty: 8
Kilometry: 7 105
niebieski
Można już sprawdzić maila ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 43 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość