Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Gru 2015 23:56 
Awatar użytkownika

Loty: 414
Kilometry: 1 349 089
niebieski
Witajcie,

mam takie pytanie. Poprzez wyszukiwarkę Delty pokazuje mi interesujące mnie połączenie za mile, które kosztuje 22,5 tys. mil. Na Delcie nie mam jednak żadnych mil, mam je za to na koncie Smiles. Jak wiem GOL jest w sojuszu z Deltą, więc za pomocą Smiles powinieniem dać radę wyszukać to połączenie za 22,5 tys. mil. Jednak przez wyszukiwarkę go nie znajduje....

Możecie mi powiedzieć co robię źle?

M.

Podróż do w Brazylii za 3642 PLN 🇧🇷 Loty do Rio de Janeiro, noclegi ze śniadaniami w hotelu + auto 😍 Podróż do w Brazylii za 3642 PLN 🇧🇷 Loty do Rio de Janeiro, noclegi ze śniadaniami w hotelu + auto 😍
Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN Luksusowy city break w Abu Zabi 🕌💎 Loty i pobyt w 5⭐ hotelu Sofitel za 1859 PLN
#2 PostWysłany: 28 Gru 2015 01:24 

niebieski
To dwa różne programy milowe, nic dziwnego, że dostępność jest zupełnie inna. Ponadto każdy program milowy ma własne stawki, skymiles i smiles GOL nie są wymienną walutą
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości